Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οΟ γιατι μας τα δειχνουν αυτα; Τι tease ειναι αυτο...Γραφικαρες... Κραταμε μικρο ως ανυπαρκτο καλαθι γιατι ξερουμε τι κανει παντα η ubisoft..Θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι..

Δημοσ.

Εντάξει το βίντεο δεν λέει και πολλά. Δείχνει μεν ότι είναι κανονικές τοποθεσίες (που το είχανε πει και πιο παλιά) αλλά όχι ότι χρειαζότανε αυτό το βίντεο μιας που είναι τέτοιο το background στο παιχνίδι που διαφέρουνε πάρα πολύ μεταξύ τους.

Όσο για τα γραφικά του βίντεο του παιχνιδιού, τα είχαμε δει ήδη στην E3. Anyway. Το βίντεο με άφησε αδιάφορο εμένα προσωπικά....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγγλέζικα δεν είναι αυτά καλέ που ακούω;

Δυστυχώς, Εγγλέζικα και όχι Αμερικάνικα. Και εγώ έλεγα, γιατί αισθανόμουν τα αυτιά μου να πονάνε... :P

Δημοσ.

Δυστυχώς, Εγγλέζικα και όχι Αμερικάνικα. Και εγώ έλεγα, γιατί αισθανόμουν τα αυτιά μου να πονάνε... :P

ε να ζητήσουμε ένα δελτίου τύπου από την εταιρία που να ζητάει συγνώμη που δεν είναι Αμερικάνος ο εισηγητής και δεν μιλάει αμερικάνικα...αλλιώς θα προβούμε σε μποϊκοτάζ του προϊόντος.Γιατί όχι τίποτα,εμείς στο Ελλλαδισταν έχουμε μάθει σε american breakfast,και κοιμόμαστε και ξυπνάμε με αμερικάνικα εγγλέζικα να ακούγονται στο σπίτι,και τα μιλάμε φαρσί! -_-

Δημοσ.

ε να ζητήσουμε ένα δελτίου τύπου από την εταιρία που να ζητάει συγνώμη που δεν είναι Αμερικάνος ο εισηγητής και δεν μιλάει αμερικάνικα...αλλιώς θα προβούμε σε μποϊκοτάζ του προϊόντος.Γιατί όχι τίποτα,εμείς στο Ελλλαδισταν έχουμε μάθει σε american breakfast,και κοιμόμαστε και ξυπνάμε με αμερικάνικα εγγλέζικα να ακούγονται στο σπίτι,και τα μιλάμε φαρσί! -_-

Ενδιαφέρον, αλλά όχι.

Εκτός από το ότι απλά έκανα ένα αστείο, όπως και οι περισσότεροι υποθέτω, έχω συνηθίσει την Αμερικάνικη προφορά. Η Βρετανική, τουλάχιστον εμένα, μου προκαλεί πονοκέφαλο και δεν μου αρέσει.

Εγώ κλείνω εδώ, γιατί προφανώς το θέμα έχει το The Division και όχι κάτι άλλο :)

Δημοσ.

Βασικά εννοούσα γιατί δεν βάζουν κάποιον που να ξέρει αγγλικά να κάνει την παρουσίαση, αυτός σκεφτόταν και μετά μιλούσε με αποτέλεσμα να κουράζει...λες και δεν έχουν άτομα εκεί στην nubisoft...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...