Alex21121988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 οΟ γιατι μας τα δειχνουν αυτα; Τι tease ειναι αυτο...Γραφικαρες... Κραταμε μικρο ως ανυπαρκτο καλαθι γιατι ξερουμε τι κανει παντα η ubisoft..Θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι..
wazzaa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εντάξει το βίντεο δεν λέει και πολλά. Δείχνει μεν ότι είναι κανονικές τοποθεσίες (που το είχανε πει και πιο παλιά) αλλά όχι ότι χρειαζότανε αυτό το βίντεο μιας που είναι τέτοιο το background στο παιχνίδι που διαφέρουνε πάρα πολύ μεταξύ τους. Όσο για τα γραφικά του βίντεο του παιχνιδιού, τα είχαμε δει ήδη στην E3. Anyway. Το βίντεο με άφησε αδιάφορο εμένα προσωπικά....
pirate79 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Νέο vid. Ειναι καλυτερο και απο την πραγματικοτητα!
Millennium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 20 min developer session video http://www.youtube.com/watch?v=BiGXT0zc43g
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα μιλούσε και αγγλικά καλά θα ήταν.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγγλέζικα δεν είναι αυτά καλέ που ακούω;
MSSB Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγγλέζικα δεν είναι αυτά καλέ που ακούω; Δυστυχώς, Εγγλέζικα και όχι Αμερικάνικα. Και εγώ έλεγα, γιατί αισθανόμουν τα αυτιά μου να πονάνε...
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς, Εγγλέζικα και όχι Αμερικάνικα. Και εγώ έλεγα, γιατί αισθανόμουν τα αυτιά μου να πονάνε... ε να ζητήσουμε ένα δελτίου τύπου από την εταιρία που να ζητάει συγνώμη που δεν είναι Αμερικάνος ο εισηγητής και δεν μιλάει αμερικάνικα...αλλιώς θα προβούμε σε μποϊκοτάζ του προϊόντος.Γιατί όχι τίποτα,εμείς στο Ελλλαδισταν έχουμε μάθει σε american breakfast,και κοιμόμαστε και ξυπνάμε με αμερικάνικα εγγλέζικα να ακούγονται στο σπίτι,και τα μιλάμε φαρσί!
MSSB Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ε να ζητήσουμε ένα δελτίου τύπου από την εταιρία που να ζητάει συγνώμη που δεν είναι Αμερικάνος ο εισηγητής και δεν μιλάει αμερικάνικα...αλλιώς θα προβούμε σε μποϊκοτάζ του προϊόντος.Γιατί όχι τίποτα,εμείς στο Ελλλαδισταν έχουμε μάθει σε american breakfast,και κοιμόμαστε και ξυπνάμε με αμερικάνικα εγγλέζικα να ακούγονται στο σπίτι,και τα μιλάμε φαρσί! Ενδιαφέρον, αλλά όχι. Εκτός από το ότι απλά έκανα ένα αστείο, όπως και οι περισσότεροι υποθέτω, έχω συνηθίσει την Αμερικάνικη προφορά. Η Βρετανική, τουλάχιστον εμένα, μου προκαλεί πονοκέφαλο και δεν μου αρέσει. Εγώ κλείνω εδώ, γιατί προφανώς το θέμα έχει το The Division και όχι κάτι άλλο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τύπος δεν είναι Άγγλος (Rodrigo Cortes) και ούτε βρετανική προφορά έχει. 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά εννοούσα γιατί δεν βάζουν κάποιον που να ξέρει αγγλικά να κάνει την παρουσίαση, αυτός σκεφτόταν και μετά μιλούσε με αποτέλεσμα να κουράζει...λες και δεν έχουν άτομα εκεί στην nubisoft...
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Massive Entertainment: The Division Is Not Being Downgraded, PC Version Gets Our Attention
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα