Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fine, πέσμου τότε τι δεν ισχύει από αυτά που λέει?!

Δεν του αρέσει το story, υποθετικό εντελώς. Αναφέρει το mass effect? Τέτοιο βάθος περίμενε?

Βαρετά τα Main missions? Δε συμφωνώ προσωπικά και πολλοί άλλοι λένε το αντίθετο.

Θα συμφωνήσω μόνο στο τελευταιό για το rogue στο Dark zone το οποίο όντως χρειάζεται balance, διότι δεν αξίζει το ρίσκο το να είσαι rogue. Αυτό είναι κάτι όμως που διορθώνεται πολύ εύκολα και πιστεύω θα γίνει γρήγορα. Επίσης στο ότι δεν υπάρχει ένα καθαρό pvp mode. Π.χ. Team deathmatch. Κάτι τέτοιο λείπει.

Αναγνωρίζει και ο ίδιος όμως ότι υπάρχει potential, παρόλο τις ενστάσεις του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

fixxer θα επρεπε να εχεις καταλάβει τοσο καιρο μεσα στο φορουμ ....Όταν κάτι δεν σου αρέσει δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς,οταν αναλώνεις το χρόνο σου για να εκφραστείς αρνητικά αυτό μόνο του υποδηλωνει καθαρή εμπάθεια

• Like 2

Ο ίδιος ο reviewer επαναλαμβάνει το ΄΄for me΄΄ περισσότερες φορές από τις επαναλαμβανόμενες αποστολές του The Division. Όποιος ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη οπτική καλώς το κάνει αλλά και ο ίδιος ο reviewer δεν νομίζω να λέει πως αυτά που λέει είναι facts για να χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα. Για μένα που μέχρι τώρα έλιωνα σε καθαρά rpg και όχι σε fps για να έχω λιώσει σε αυτό το είδος το απολαμβάνω.

Το βασικό είναι ότι οι περισσότερες αν όχι όλες οι αποστολές είναι go there, shoot that χωρίς να υπάρχει λόγος για κάποιο strategy, διαφορετικό skill party και τα mobs δεν έχουν specials και φυσικά η έλλειψη από set-pieces ώστε να κάνουν κάποιο mission memorable, το μονο που αλλάζει είναι το dps. Άμα δεν είχε φτιάξει τόσο hype από την τότε E3 λόγο graphs με το παρόν gameplay που δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο χωρίς κάτι καινούργιο να προσφέρει ισα ισα λιγότερα από το Borderlands για παράδειγμα που είναι σχεδίων ίδια games θα είχε πατώσει.

fixxer θα επρεπε να εχεις καταλάβει τοσο καιρο μεσα στο φορουμ ....Όταν κάτι δεν σου αρέσει δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς,οταν αναλώνεις το χρόνο σου για να εκφραστείς αρνητικά αυτό μόνο του υποδηλωνει καθαρή εμπάθεια

Indeed αλλα όχι πάντα, ξες πολλές φορες γράφουμε για βοηθήσουμε να γίνει καλύτερη ενημέρωση ώστε να κάνουμε συνειδητές αγορές με απώτερο σκοπό να μην πετάμε λεφτά σε πράγματα που δεν το αξίζουν, αλλα βλέπω ελάχιστες φορες εκτιμάτε αυτό...so whatever. Peace out!

• Like 2

Το βασικό είναι ότι οι περισσότερες αν όχι όλες οι αποστολές είναι go there, shoot that χωρίς να υπάρχει λόγος για κάποιο strategy, διαφορετικό skill party και τα mobs δεν έχουν specials και φυσικά η έλλειψη από set-pieces ώστε να κάνουν κάποιο mission memorable, το μονο που αλλάζει είναι το dps. Άμα δεν είχε φτιάξει τόσο hype από την τότε E3 λόγο graphs με το παρόν gameplay που δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο χωρίς κάτι καινούργιο να προσφέρει ισα ισα λιγότερα από το Borderlands για παράδειγμα που είναι σχεδίων ίδια games θα είχε πατώσει.

Indeed αλλα όχι πάντα, ξες πολλές φορες γράφουμε για βοηθήσουμε να γίνει καλύτερη ενημέρωση ώστε να κάνουμε συνειδητές αγορές με απώτερο σκοπό να μην πετάμε λεφτά σε πράγματα που δεν το αξίζουν, αλλα βλέπω ελάχιστες φορες εκτιμάτε αυτό...so whatever. Peace out!

Καλως ηρθες στον κοσμο μας TDI :) 

Δεν συμφωνεις σε over hyped παιχνιδι με την μαζα,θα πεσει φωτια να σε καψει :)

Επισης για τον συμφορουμιτη Fixxeer ναι παιρνω στα σοβαρα διαφορες κουβεντες που ακομα απο συγκεκριμενα ατομα-reviewer γιατι πολυ απλα δεν εχω την πολυτελεια να δινω 40-50ευρω απο εδω και απο εκει με ευκολια.

Να θυμισω οτι ακομα και στο περιβοητο The Order που ολη η κοινοτητα,ακομα και τα reviews το ειχαν θαψει το παιχνιδι γιαυτο που πραγματικα ειναι,παλι ειχαν βρεθει εδω στο insomnia 2-3 που λεγανε για το παιχνιδι τα καλυτερα.

Προσωπικα και εγω μονο και μονο που βλεπω καθυστερηση σε reviews απο μεγαλα site για το γνωστο Division μου λεει πολλα για το τι μπορει να φοβοταν η Ubisoft κατω απο αλλες συνθηκες και πιστεψε με οτι ναι τα μεγαλα Site σε ενα βαθμο μετρανε στις πωλησεις των παιχνιδιων,κυριως στο εξωτερικο οπου πολλοι παιρνουν επι της μετροιτης οτι βαθμολογια πεφτει.

Δεν λεω βεβαια απο αυτα που εχω δει αν το παιχνιδι ειναι ολοκληρωμενο ή οχι.Απλα και αυτο το παιχνιδι οπως το Diablo 3 και συγκεκριμενα το Destiny μου φενεται οτι πιο πολυ αξιζουν στην goty εκδοση τους με τα επιπλεον Dlc παρα στην τωρινη μορφη(γιατι και το Diablo αν και δεν εχει αμμεση σχεση με το DIvision,αλλο παιχνιδι ηταν day one και αλλο ειναι τωρα πχ).

Προφανως αν το απολαμβανετε το παιχνιδι τοτε και εν μερη πιασανε και τα χρηματα τοπο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να τους αρεσει το παιχνιδι. Μακαρι βεβαια να μπορουσα να το επαιζα μια εβδομαδα απο λογαριασμο φιλο για να εχω καλυτερη αποψη και εγω πανω σε αυτο αλλα ειναι πολλα τα χρηματα για να σε κανουν να το σκεφτεις. 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny

Απο βαθμολογιες μετρια πραγματα και παρα πολυ κραξιμο απο τον κοσμο και παλι ομως τρελαθηκαν στις πωλησεις και υπαρχει αρκετος κοσμος που παιζει μεχρι και σημερα.

Δεν του αρέσει το story, υποθετικό εντελώς. Αναφέρει το mass effect? Τέτοιο βάθος περίμενε?

Βαρετά τα Main missions? Δε συμφωνώ προσωπικά και πολλοί άλλοι λένε το αντίθετο.

Θα συμφωνήσω μόνο στο τελευταιό για το rogue στο Dark zone το οποίο όντως χρειάζεται balance, διότι δεν αξίζει το ρίσκο το να είσαι rogue. Αυτό είναι κάτι όμως που διορθώνεται πολύ εύκολα και πιστεύω θα γίνει γρήγορα. Επίσης στο ότι δεν υπάρχει ένα καθαρό pvp mode. Π.χ. Team deathmatch. Κάτι τέτοιο λείπει.

Αναγνωρίζει και ο ίδιος όμως ότι υπάρχει potential, παρόλο τις ενστάσεις του.

Καλα κανεις και διαφωνεις που το εχεις παιξει ομως τα επιχειρηματα δεν βλεπω. Ετσι αλλωστε γινεται ουσιωδης διαλογος.

Γιατι και εσυ που τα κραζεις αυτα κανεις επικληση σε youtuber πιο πανω για να ισχυροποιησεις την θεση/γνωμη σου :)

• Like 3

Ο ίδιος ο reviewer επαναλαμβάνει το ΄΄for me΄΄ περισσότερες φορές από τις επαναλαμβανόμενες αποστολές του The Division. Όποιος ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη οπτική καλώς το κάνει αλλά και ο ίδιος ο reviewer δεν νομίζω να λέει πως αυτά που λέει είναι facts για να χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα. Για μένα που μέχρι τώρα έλιωνα σε καθαρά rpg και όχι σε fps για να έχω λιώσει σε αυτό το είδος το απολαμβάνω.

αυτός ο youtuber,είναι ένας από τους πιο σωστούς που θα ακούσεις να μιλάει.

Το βίντεο είναι γενικό για διάφορες δουλειές του,και του την είχαν πέσει σε βίντεο και stream οπότε υποθέτω ότι γιαυτόν τον λόγο και το βίντεο.

Επίσης μου αρέσει που του άρεσε το παιχνίδι :D

• Like 1

Λοιπον. Μετα απο 8 ωρες παιχνιδιου και σχεδον level 8 (θελω λιγο xp ακομα) , μπορω να πω οτι μου αρεσε, οντως ηταν πολυ υπερβολικα τα αρνητικα reviews , απ τα οποια σχεδον ολοοι δεν το εχουν παιξει ακομα ή 2-3 ωρες παιχνιδιου μονο.

Σαφως υπαρχουν επαναλαμβαινομενες αποστολες αλλα ετσι δεν ειναι ολα τα ΜΜΟRPG;

Π.χ. εδω στο wow ποσες φορες πηγαμε να μαζεψουμε 10 "φυλλα δρακου" ή 15 "σκατα του wyvern" κτλ; :)

Για αλλαγη ειναι πολυ ωραιο.

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι εχει πολλα στατιστικα να παιξεις.. και πως θες να διαμορφωσεις το χαρακτηρα σου.

• Like 1

Οσο και να προσπαθει καποιος να αιτιολογησει ειτε την μια μερια ειτε την αλλη δεν γινεται...υπαρχουν λογοι που μας αρεσει το παιχνιδι και δεν ειναι μονο επειδητα σκασαμε!

Υπαρχει ανθρωπος μεσα στο forum που εκανε refund στο steam?αν οχι προφανως ολοι οσοι το αγορασαν πιστευουν οτι αξιζει τα 60 ευρο που δωσανε...Ναι ειχε hype 2 φορες παραπανω του half life 3 μιας και ηταν confirmed release και οχι φανταστικο.Ναι τα γραφικα εχουν φαει downgrade οπως γινεται στο 90% πλεον των παιχνιδιων και για αυτο πρεπει να κραζουμε τις εταιριες που αλλα μας ταζουν και αλλα κανουν...Εχει ωραιο campaing?Εμενα προσωπικα μεχρι τα 18lvl που ειμαι τωρα μου αρεσει πολυ,καιακομα τα τηλεφωνα που βρισκεις στον δρομο δινουν την ατμοσφαιρα της περιοχης και του τι εγινε εκει κτλπ...

Καποια στιγμη φυσικα θα τελειωσει οπως σε ολα τα παιχνιδια ομως ειδη εχω γραψει 25+ ωρες και απο αυτες ουτε 5 δεν ειναι στο DZ.Και ειμαι ακομα 50-52%.
Το DZ μιας και το εφερε η κουβεντα,παιχτε με εναν η δυο τουλαχιστον φιλους σας και θα περασετε καλα...εγω ετσι το εκανα και απογειωνει την εμπειρια...δεν ειναι για μονος το παιχνιδι,δοξα τον θεο υπαρχει κοσμος και εδω που το εχει παρει και λογικα παντα ειναι ενας μεσα!

Bugs στο παιχνιδι υπαρχουν και ειναι λογικο αφου μιλαμε για λιγοτερο απο μιας βδομαδας παιχνιδι...εδω αλλα και αλλα που κυκλοφορουν μηνες και δεν εχουν φτιαχτει,εμενα προσωπικα μου ετυχε μονο το black screen που με ενα alt+enter λυθηκε.

Σε ενα απο τα παιδια που παιζουμε μαζι του τυχε να φυγει κατω απο το εδαφος μια φορα και αυτουνου και τελος...σε συνολικα 80-90 ωρες εμπειριας απο 3 χρηστες 2 bugs τιποτε αλλο,το θεωρω αρκετα καλο!

Ο καθενας εχει την αποψη του και τελος απλα εγω σχολιασα προηγουμενος και ημουν λιγο εκνευρισμενος γιατι κοσμος που δεν εχει αγγιξει το παιχνιδι και δεν προκειται γιατι ειχε αυτην την γνωμη πολυ πρωτου κυκλοφορησει και αρα δεν ειναι οτι ειδε τα bugs/downgrade και τον χαλασε.Απλα ειναι hater της πολιτικης της ubisoft (και καλα κανει γιατι το χει γαμησει η συγκεκριμενη εταιρια).Ερχεται λοιπον και σχολιαζει και ανεβαζουν εικονες και βιντεο λεγοντας τα λεγαμε τα βλεπαμε και κοιταχτε εδω...Αυτο με πειραξε αυτο διατυπωνω...παω εγω στα θεματα τα αλλα που δεν τα εχω παιξει καν να πω,μα καλα τι γινεται εδω?κοιταχτε αρνητικο review κτλπ?Το γουσταρετε?τα σκασατε και το πειρατε?με γεια σας με χαρα σας...αφου προσφερει σε εμας/εσας ευχαριστηση τελειωνει και η συζητηση.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!και οτι reskin Και οτι λαθος launch και οτι bugs ειχε στα προηγουμενα παιχνιδια η noobisoft σε αυτο ειτε δεν υπαρχουν ειτε δεν φαινονται και το διασκεδαζουμε οποτε γιατι να την hateαρεουμε οπως με το watchdogs η το far cry 4?η τα πολλα συνεχομενα AC?

Ελπιζω να μην κουρασα...

• Like 3

Μόλις το τερμάτισα το παιχνίδι στο lvl 26 οσο αφορά το main story απο εδώ και πέρα παμε για 30 lvl και rank zone καθώς και οτι side mission έχει μείνει. Απο θέμα ιστορία δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο κλασσικά με εναν ιο κτλπ , κατα τα αλλα ομως ειναι αρκετά διασκεδαστικό οταν παίζεις με φίλους σου ή γενικα multiplayer.

Στο season pass διάβασα κατι για τύπου raid με ομάδες κτλπ

Level 9. Μ' αρέσει που μπήκα χθες στο Dark Zone χωρίς να έχω ιδέα περί τίνους πρόκειται, σεργιάνιζα από δω κι από κει με πλήρη άγνοια κινδύνου. Μόλις άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι περίεργο παίζει με την περιοχή, έφυγα τρέχοντας και πλέον δεν περνάω ούτε απ' έξω.

Το black screen μου το κάνει συχνά, τουλάχιστον στο 30% των φορών που πάω να φορτώσω το Division. Το κακό είναι πως ούτε το alt-enter είναι λύση, καθώς ναι μεν κάνει το παιχνίδι windowed αλλά δεν μπορώ να το επαναφέρω σε full screen με τίποτα (ούτε και μέσα από τα settings). Για να μην βλέπω την μπάρα των Windows, αναγκάζομαι να φορτώσω ξανά το παιχνίδι.

Πιστεύω πως μέχρι να βαρεθούμε το Division, θα έχουν κυκλοφορήσει Incursions-Conflict και θα ξανατονωθεί το ενδιαφέρον.

Τελικά το τσίμπησα το παιχνιδάκι αφου το πήραν και φίλοι μου με έπεισαν ελπίζω να ειναι καλό ... οποιος θέλει με κανει add Spankoner

Πρεπει να επεσε λιωσιμο αν κρινω οτι σε λιγοτερο απο 4 μερες το εβγαλες :P Ποσες ωρες εγραψες για να φτασεις lvl 26?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...