Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιχνιδι που την πρωτη μερα κυκλοφοριας εγραψε 50% positive comments και σημερα γραφει 71% δεν εχουμε παραπανω να πουμε...μαλλον εχει χαλασει το gaming κοινο πιο πολυ απο το ποσο εχουν χαλασει τα παιχνιδια...Απλα ο κοσμος πια δεν ξερει τι παιζει η τι θελει να παιξει...Απο την μια υπαρχουν κιολας οι haters...απο την αλλη τα παντα ειναι υποκειμενικα...Ο χρονος θα δειξει αν το παιχνιδι αντεξει...μην κανουμε απο τωρα βαρυγδουπα σχολια του στυλ τα λεγα εγω με ενα link απο εναν reviewer που μπορει να του τα εχει σκασει καποιος για να πει οτι πει ελεος δηλαδη!Παιχτε το παιχνιδι αφηστε τα σχολια σας και τελος η μην το παιζεται και μην μιλατε!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνίδι ειναι αρκετά καλό μου αρέσει και για πρώτη φορά μπήκα dark zone και φαίνεται αρκετά challenging , οποιος θέλει με κάνει add Spankoner

• Like 1

Επισκέπτης

Το παιχνίδι ειναι αρκετά καλό μου αρέσει και για πρώτη φορά μπήκα dark zone και φαίνεται αρκετά challenging , οποιος θέλει με κάνει add Spankoner

Απογευμα που θα επιστρεψω απο το μεροκαματο, θα κανω αδδ και κανα 2 παιδια ακομα. Σχετικα με το usage του HDD που ειπες πριν, το extra streaming distance μηπως το εχεις τερματα? Αυτο τρωει αρκετη vram και χρησιμοποιει συνεχεια τον σκληρο για load.

Απογευμα που θα επιστρεψω απο το μεροκαματο, θα κανω αδδ και κανα 2 παιδια ακομα. Σχετικα με το usage του HDD που ειπες πριν, το extra streaming distance μηπως το εχεις τερματα? Αυτο τρωει αρκετη vram και χρησιμοποιει συνεχεια τον σκληρο για load.

Το έχω στο 80 % αλλα και στο 0 % να το βάλω πάλι ο δίσκος παίζει σαν τρελός .... τι να πω μονο με το συγκεκριμένο παιχνίδι το κανει

παιχνιδι που την πρωτη μερα κυκλοφοριας εγραψε 50% positive comments και σημερα γραφει 71% δεν εχουμε παραπανω να πουμε...μαλλον εχει χαλασει το gaming κοινο πιο πολυ απο το ποσο εχουν χαλασει τα παιχνιδια...Απλα ο κοσμος πια δεν ξερει τι παιζει η τι θελει να παιξει...Απο την μια υπαρχουν κιολας οι haters...απο την αλλη τα παντα ειναι υποκειμενικα...Ο χρονος θα δειξει αν το παιχνιδι αντεξει...μην κανουμε απο τωρα βαρυγδουπα σχολια του στυλ τα λεγα εγω με ενα link απο εναν reviewer που μπορει να του τα εχει σκασει καποιος για να πει οτι πει ελεος δηλαδη!Παιχτε το παιχνιδι αφηστε τα σχολια σας και τελος η μην το παιζεται και μην μιλατε!

Σοβαρά buddy κάποια πράγματα δηλαδή...λες και φέτος ξεκινήσαμε να παίζουμε games. Το video που πόσταρα το είδες η απλά υποθέτεις?! Δες το και πες μου άμα λέει κάτι λάθος και συγκεκριμένα ο Jack που το γούσταρε στην αρχή. Αν διαφωνείς με αυτά που λέει και είπα και εγώ πιο πριν τότε απλά είσαι στην φάση το πλήρωσα και το υπερασπίζομαι. Μην ξεχνάς επίσης ότι σχεδόν όλοι παίξαμε τις "Beta", δηλαδή τι να άλλαξε, μονο content thats about it, όχι φυσικά ότι χρειάζεται να παίξω ένα cover based shooter για να καταλάβω τι παίζει tbh, δεν είναι το πρώτο μου.Και το τι κάνει και λέει ο καθένας πρόβλημα του dude, forum είναι, κανένας δεν αναγκάζει κανέναν να διαβάσει ;) φιλικά πάντα.

p.s. Επίσης βάλε μέσα στην εξίσωση, 4+ χρονια production, full fuckin downgrade, delays, ubisoft crap marketing και το μισό game θα βγει σε DLC. Worth it! Και μην ξεχνάς ότι ξεκίνησε ως console exclusive μέχρι το petition. Οποτε καταλαβαίνεις το πρόβλημα μου δεν είναι μονο το game αλλα πιο γενικό γιατί πολλοί όπως εσύ συνεχίζουν να support unfinished games από εταιρίες όπως η Ubisoft και αυτές όπως πολύ καλά ξέρουν συνεχίζουν να πουλάνε πρόλογο, και έτσι δεν πρόκειται ποτε να σταματήσει.

p.s.2 Επίσης άμα έχεις διαβάσει από την αρχή το thread θα δεις ότι ήταν από τα top 3 most anticipated games για μένα από τότε, so u know.

Ποιο bullying?

Δεν παιζει κανεις PvP στην DZ γιατι πολυ απλα δεν αξιζει . Αυτα που που κερδιζεις σε σχεση με αυτα που χανεις , not worth

Εκτος αν ξερεις οτι ο αλλος εχει legendary τοτε οκ 

Αν διαφωνείς με αυτά που λέει και είπα και εγώ πιο πριν τότε απλά είσαι στην φάση το πλήρωσα και το υπερασπίζομαι.

Εδω τα λέει όλα! Διαφωνείς μαζί μου? Είσαι λάθος... Αδυνατεί να δεχτεί ότι το παιχνίδι φαίνεται να αρέσει στον κόσμο μέχρι στιγμής και ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από αυτόν.

Η προκατάληψη στο μέγιστο.

• Like 1

Sorry έχεις δίκαιο λάθος διατύπωση εννοούσα εάν έχω/έχει άδικο και που λέει ψέματα γιατί δεν έχει να κάνει με άποψη το vid αλλα με facts. Επίσης μπορούμε να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς φίλος fixxxer λες και είναι το πρώτο post που διαβάζεις από μένα?! Thanx :)

Sorry έχεις δίκαιο λάθος διατύπωση εννοούσα εάν έχω/έχει άδικο και που λέει ψέματα γιατί δεν έχει να κάνει με άποψη το vid αλλα με facts. Επίσης μπορούμε να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς φίλος fixxxer λες και είναι το πρώτο post που διαβάζεις από μένα?! Thanx :)

Φυσικά και είναι άποψη του και όχι fact. Από πότε λαμβάνουμε τα λεγόμενα ενός ατόμου ως fact?

Να διατυπώνεις αυτά που θες να πεις σωστά ώστε να μη δίνεις πάτημα σε άλλους, εγώ δεν διαβάζω το forum καθημερινά για να γνωρίζω το ύφος του κάθε poster. Μόνοι σας αποδυναμώνετε τη θέση σας.

Εγώ σέβομαι την άποψη του καθενός άλλα μην προσπάθείτε να πείσετε ότι η απόψη σας είναι απαραίτητα και η σωστή.

Ποιο bullying?

Δεν παιζει κανεις PvP στην DZ γιατι πολυ απλα δεν αξιζει . Αυτα που που κερδιζεις σε σχεση με αυτα που χανεις , not worth

Εκτος αν ξερεις οτι ο αλλος εχει legendary τοτε οκ 

Οταν δεν υπάρχουν πολλά άτομα στην dz, οι δυο τρεις παρέες που υπάρχουν αποτελούμενες από 2 άτομα, σκοτώνουν τους μοναχικούς, κρύβονται μέχρι να γίνουν normal και επαναλαμβάνετε η ίδια διαδικασία. Αυτή γίνετε και ενώ έχεις πάρει loot σε σκοτώνουν στην extraction area και το σημαντικότερο ότι τις τρως χωρίς να το περιμένεις χάνοντάς experience και χρήματα δίχως λόγο.

Φυσικά και είναι άποψη του και όχι fact. Από πότε λαμβάνουμε τα λεγόμενα ενός ατόμου ως fact?

Fine, πέσμου τότε τι δεν ισχύει από αυτά που λέει?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...