SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Με το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως και μονο αυτο ο δίσκος που τον έχω μονο για παιχνίδια ( black 1 tb ) δουλεύει συνέχεια ... και το κάνει μονο με το συγκεκριμένο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Για αυτό περιμένουμε reviews...Καλά όχι ότι δεν φαινόταν αλλα nvm. Ευτυχώς. Μαλιστα.... Αρα αν κρινω απο τα αρνητικα που αναφερθηκαν και τα θετικα,και μετα δω και τις λιγες βαθμολιγιες που εχουν βγει ως τωρα http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tom-clancys-the-division ειναι ξεκαθαρο οτι η Ubi εριξε αρκετα χρηματα στα γνωστα review sites για να καθυστερησουν να βγαλουν οτι review βγαλουν,γιατι αλλιως ουτε το 1/3 των πωλησεων παιζει να μην εκανε. Οπως ειχα διαβασει και καπου που ελεγες ενας''Το νεο Destiny στην Νεα Υορκη''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Προσπάθεια #1: μαύρη οθόνη, ψόφησαν τα πάντα, ούτε ctrl-alt-del δεν έπαιζε. Τελικά έκλεισε από μόνο του και γλύτωσα το reset. Πάμε για τη δεύτερη. edit: κάπως καλύτερα, φόρτωσε τώρα αλλά μετά την εισαγωγή σκάλωσε πάλι για κανα λεπτό σε μαύρη οθόνη με 100% CPU usage. Με τα πολλά ξεκίνησε. Fullscreen και fullscreen windowed δεν φαίνεται να κάνουν διαφορά. Επίσης δεν παίζει εντελώς ομαλά με τα default video settings, θέλει σκάλισμα (i5-2500k@4,7GHz, R290X/4GB@1000/1300MHz, Win10/64 με 16GB RAM, 16.3 Crimson). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τελικά επιβεβαιώνεται ότι μιλάμε απλά για ένα βαρετό παιχνίδι, κρίμα, το περίμενα αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το όλο θέμα είναι να ανεβαίνεις level. Τώρα όσων αφορά την dz θα έπρεπε να υπήρχε ένα παραπλήσιο μέρος για pvp και όχι στα καλά καθούμενα να τις τρως και μετά από λίγα λεπτά ο rogue να γίνετε normal player, δεν έχει ουσία. Πάντως υπάρχουν μέρη που δεν μπορείς να πας και προφανώς είναι τα επόμενα update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Πιο ανούσιο PvP δεν έχω δει σε παιχνίδι προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι για PvP το game , diablο style με fps theme ειναι και gear grind να περναει η ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 2 ώρες έπαιξα, έφτασα level 5. Ενδιαφέρον φαίνεται, σχετικά πρωτότυπο (όσο πρωτότυπο μπορεί να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά μετά και την κυκλοφορία του Destiny). Αν το Division δεν έχει pvp της προκοπής, ένας λόγος παραπάνω για να ασχοληθώ μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Έχω πάει lvl 17 και μπήκα dz. Πράγματι για καθαρό pvp χρειάζονται battlegrounds κατά την γνώμη μου και είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Από την άλλη δεν μπορώ να βαρεθώ το παιχνίδι, γύρισα μόλις από έναν γάμο και θα βάλω να παίξω όσο κι αν προσπαθούν τα reviews να με πείσουν για το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το παιχνιδι ειναι μια χαρα στην αρχη, ειμαι 19 τωρα και δεν το βλεπω να βαριεμαι μεχρι το 30, το θεμα ειναι αν εχει end game η ειναι σαν ενα λιγο μεγαλυτερο season του diablo. Ωραιο το hunt for loot αλλα αν δεν παω level 30 να δω ποσο grind εχει και τι rewards εχει καθως και τα daily missions κτλπ δεν θα πω αποψη μονο οτι οσο εχω παιξει το διασκεδαζω και το gameplay του ειναι καλο. Στα αρνητικα ειναι τα επαναλαμβανομενα missions δηλαδη οκ εκει επρεπε να το προσεξουν λιγο, αλλαζεις περιοχη κανεις encounter και ειναι ακριβως το ιδιο theme, σε ενα σημειο μαλιστα με ενα water pump ηταν και ακριβως ιδια η τοποθεσια.. Και τα reviews δεν ξερω αν εφτασαν end game, αυτο το παιχνιδι δεν θα το κρινεις απο το 0-30(το οποιο με optimal missions και λιγο λιωσιμο το κανεις σε 2-3 μερες) αλλα κατα ποσο θα σε κρατησει μετα, πως ειναι το hunt για top tier gear,pvp κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 edit: κάπως καλύτερα, φόρτωσε τώρα αλλά μετά την εισαγωγή σκάλωσε πάλι για κανα λεπτό σε μαύρη οθόνη με 100% CPU usage. Με τα πολλά ξεκίνησε. Fullscreen και fullscreen windowed δεν φαίνεται να κάνουν διαφορά. Επίσης δεν παίζει εντελώς ομαλά με τα default video settings, θέλει σκάλισμα (i5-2500k@4,7GHz, R290X/4GB@1000/1300MHz, Win10/64 με 16GB RAM, 16.3 Crimson). Οταν σου κολλάει αρχή, ρίχνεις alt+enter και έρχεται, απλά πρεπει μετα να πας options να το ξαναβάλεις fullscreen. H διαφορά windowed fullscreen me fullscreen για μένα ήταν 2-3fps κάτω στο borderless. Έχουμε τα ίδια ακριβώς spec, εγώ είμαι στα 4.2, με τα auto πάει μια χαρά μέχρι να αρχισεις να βλέπεις δέντρα την νύχτα, τα spot shadows κτλ σε πάνε στα 40+ fps. Βάλτο all low αυτό, όλα τα υπολοιπα shadows σε medium και αν το θές full 60ari βάλε και AO σε medium και είσαι οκ. Εγώ εκανα 2-3 πραγματα dial down απο τα auto configure και προσπερνω το occasional dip, δεν μπορείς να τα έχεις όλα το ingame benchmark παντως δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Στα αρνητικα ειναι τα επαναλαμβανομενα missions δηλαδη οκ εκει επρεπε να το προσεξουν λιγο, αλλαζεις περιοχη κανεις encounter και ειναι ακριβως το ιδιο theme, σε ενα σημειο μαλιστα με ενα water pump ηταν και ακριβως ιδια η τοποθεσια.. 3 φορές το έχω δει το water pump μέχρι τώρα... και τα side missions (οχι τα events) επαναλαμβάνοντε σε έναν βαθμό. Αν το προσέξουν όσο πρέπει, μακάρι δλδ, θα κρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos326 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Και τα reviews δεν ξερω αν εφτασαν end game, αυτο το παιχνιδι δεν θα το κρινεις απο το 0-30(το οποιο με optimal missions και λιγο λιωσιμο το κανεις σε 2-3 μερες) αλλα κατα ποσο θα σε κρατησει μετα, πως ειναι το hunt για top tier gear,pvp κτλπ. Ετσι ακριβώς ειναι...και το destiny ηταν αρκετα βαρετο στην αρχη οταν ομως επαιξα το 1ο raid μου επέσε το σαγόνι .Θα συμφωνησω οτι το παιχνιδι ειναι βαρετο,ειμαι 15 lvl και δεν μου κάνει αισθηση να το συνεχίσω,ομως θα περιμένω τα incursions για να βγάλω συμπέρασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Χωρίς να έχω παίξει το Destiny, το παιχνίδι μου θυμίζει πολύ το Diablo - Grim Dawn, όπως και αναφέρθηκε πριν.Ένα third-person shooter είναι στο οποίο κυνηγάς καλύτερο gear. Έχει ωραίο περιβάλλον, καλά γραφικά (όχι Ε3 2014), ωραίο combat system (έχω κουραστεί με τα FPS τελευταία) το οποίο είναι εθιστικό και αρκετά διασκεδαστικό. Μπορείς να παίξεις μόνος μεγάλο κομμάτι του αλλά με παρέα είναι πολύ καλύτερο. Τα missions - side quest είναι επαναλαμβανόμενα το οποίο μπορεί να κουράσει γρήγορα. Επίσης προσωπικά ο χάρτης μου φαίνεται πολύ μικρός και ας τον διασχίζω με τα πόδια. Το περιεχόμενο γενικά του παιχνιδιού είναι λίγο,είμαι 23lvl και κοντεύω να ολοκληρώσω την βάση μου.Φοβάμαι ότι στο end game δεν έχει και πολλά αυτή την στιγμή εκτός του grind για καλύτερο loot και pvp, και αυτό μόλις 5 μέρες μετά την κυκλοφορία του. Εύχομαι να βάλουν σύντομα νέο υλικό αλλιώς ο κόσμος θα το εγκαταλείψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα πολύ lag έχει κανενας αλλο πρόβλημα ? , lol μόλις έπεσε ο server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τελικά επιβεβαιώνεται ότι μιλάμε απλά για ένα βαρετό παιχνίδι, κρίμα, το περίμενα αλλιώς. Άποψη σου όμως που ο περισσότερος κόσμος δεν φαίνεται να έχει την ίδια. Ακόμη και τα user reviews σε metacritic & steam έχουν ανέβει πολύ σε σχέση με το αρχικό hate λόγω ubisoft.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα