xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ξανά online οι σερβερς,αφού βρήκαν το ρεύμα παίζει αυτό το θέμα τώρα http://forums.ubi.com/showthread.php/1406675-Server-outage-March-11-2016?p=11467143&viewfull=1#post11467143 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σήμερα πραγματικά το έλιωσα σήμερα..βρήκα και έναν Γερμανό σε ένα matchmaking και παίζαμε επί 5 ώρες συνεχόμενες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σιχτίρ, με πείσατε κι εμένα να το πάρω. Παλιόπαιδα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Χθες βράδυ 43,70 στο G2A, σήμερα 45,80 και μετά από λίγα λεπτά πέρασε και τα 46. Αλητεία, αρκουδέηδες. Θα το πάρω από instant gaming, κανα 43άρι. edit: 42,50 με Eurobank debit, κατεβαίνει. Άιντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 γιατι δεν περνετε το Cdακι?με 42...?εγω το ειχα παρει βεβαια με 39 αλλα απο τι βλεπω ακριβηνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εννοείς να πάρουμε physical copy; Δισκάκι; Με τα πόδια μέχρι το μαγαζί για να το παραλάβουμε ή να περιμένουμε τον ταχυδρόμο; Τα έχω αποτάξει δια παντός, μόνο digital. 6 ώρες ακόμα για να κατέβει, υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εννοείς να πάρουμε physical copy; Δισκάκι; Με τα πόδια μέχρι το μαγαζί για να το παραλάβουμε ή να περιμένουμε τον ταχυδρόμο; Τα έχω αποτάξει δια παντός, μόνο digital. 6 ώρες ακόμα για να κατέβει, υπομονή. χαχα οοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 οποιος εχει προβλημα με μαυρη οθονη οταν ξεκιναει το παιχνιδι να spamαρει alt+enter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σιχτίρ, με πείσατε κι εμένα να το πάρω. Παλιόπαιδα.... ΕΙναι αυτο που λεγε ισχυρη θεληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ενα βιντεο που ειχα φτιαξει στην ΒΕΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ρε παιδες ξερει κανεις εχει διαβασει η δει κανα συγκριτικο για armor/health?και καλα τι συμφερει...να εχεις 1000hp παραπανω η 50armor?(τυχαιοι αριθμοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ΕΙναι αυτο που λεγε ισχυρη θεληση Μη το γελάς καθόλου, τρεις μέρες τώρα το σκεφτόμουνα αφού δεν έχω και πολλά να παίξω στο PC (μόνο το μάνατζερ ίσως). Τέλειωσα το Far Cry 4 και ήμουν μεταξύ Primal και Division. Ε μιας και στο πρώτο ήξερα τι να περιμένω, προτίμησα το δεύτερο (όσο καλό κι αν είναι το Far Cry). 3GB έμειναν ακόμα, το nick είναι nasoszeppos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Για αυτό περιμένουμε reviews...Καλά όχι ότι δεν φαινόταν αλλα nvm. Ευτυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το έχω και εγώ 2 μέρες. Ωραίο παιχνιδάκι με το οποίο κολλάς αλλά "λίγο" επαναλαμβανόμενο. Όποιος θέλει group το nick είναι Stecton. Όσοι έχετε γράψει nick σας έβαλα στη λίστα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μη το γελάς καθόλου, τρεις μέρες τώρα το σκεφτόμουνα αφού δεν έχω και πολλά να παίξω στο PC (μόνο το μάνατζερ ίσως). Τέλειωσα το Far Cry 4 και ήμουν μεταξύ Primal και Division. Ε μιας και στο πρώτο ήξερα τι να περιμένω, προτίμησα το δεύτερο (όσο καλό κι αν είναι το Far Cry). 3GB έμειναν ακόμα, το nick είναι nasoszeppos. Μεγαλη υποθεση αυτο ακριβως. Αν εβγαινε αλλη περιοδο με γνωστα παιχνιδια ουτε τις μισες πωλησεις δεν θα εκανε. Κριμα που θελει Uplay το παιχνιδι αλλιως ισως το δοκιμασα κουτσα στραβα αλλα Uplay και Origin δεν βαζω πλεον ουτε με σφαιρες εκτως απο απροοπτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα