xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 από καμία κάρτα δε παίρνουμε το 100% ποτέ! καμία εταιρία που φτιάχνει παιχνίδια,δε κάνει τα κάνει να εκμεταλλεύονται το 100% αυτών που μπορεί να κάνει..και ο λόγος; Για να μπορεί η εταιρία hardware να βγάλει το νέο μοντέλο,που υπόσχεται να κάνει ότι δεν έκανε η προηγούμενη. Οπότε όποιος θέλει feel free να πετάει φράγκα κάθε τρεις και λίγο.. σημείωση,δε λέω να τρέχει στο 100%...να παίρνουμε το 100% από αυτήν. (επίσης δε πέθανα παίζοντας όλη μέρα division,δε μου άρεσε έτσι κιαλλιώς και από την beta) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 από καμία κάρτα δε παίρνουμε το 100% ποτέ! καμία εταιρία που φτιάχνει παιχνίδια,δε κάνει τα κάνει να εκμεταλλεύονται το 100% αυτών που μπορεί να κάνει..και ο λόγος; Για να μπορεί η εταιρία hardware να βγάλει το νέο μοντέλο,που υπόσχεται να κάνει ότι δεν έκανε η προηγούμενη. Οπότε όποιος θέλει feel free να πετάει φράγκα κάθε τρεις και λίγο.. σημείωση,δε λέω να τρέχει στο 100%...να παίρνουμε το 100% από αυτήν. (επίσης δε πέθανα παίζοντας όλη μέρα division,δε μου άρεσε έτσι κιαλλιώς και από την beta) οσον αφορα το spoiler να συμπληρωσω απλα και σε περιπτωση που καποια εταιρεια εκανε το παιχνιδι να εκμεταλευοταν στο 100% μια καρτα δεν θα ισχυε,και ο λογος δεν ειναι αυτος περι εταιρειας αλλα ως γνωστον απο την φυσικη καμια μηχανη δεν αποδιδει το 100% του εργου της οποτε και τα νουμερα που βλεπουμε σε cpu,gpu κτλπ ειναι ον λιγον μπαρουφες εχει παρατηρησει κανεις καθολου αυτα τα γραφικα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ναι στα promo in game με τίποτα. Εκτός αν τα nvidia features δίνουν τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ειδικά η πρώτη φωτογραφία ούτε καν.. Το είχα μαξάρει στην beta, και πέρα από τα new shadows από την nvidia, δεν είδα να υπάρχουν οπτικές διαφορές στο τελικό game. Με καμία δύναμη δεν φτάνει αυτά τα visuals in game. Αυτές οι φωτό είναι μάλλον από καμία ε3 ή κάποιες screenshots από ubi κάτι χρόνια πίσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ναι ειναι του 14' οι φωτο απλα ειπα τελικα κατα ποσο εχει πεσει downgrade η οχι... edit: εφυγε η ομορφια του χρωματος στο released,κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1137 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το αγόρασα και εγώ το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Παρόλο που με 5 ώρες παιχνιδιού έχω πέσει ήδη σε 3 bugs ελπίζω ότι με το καιρό θα στρώσουν και θα γινει ποιο smooth. Θα μπορούσε κάποιος να δώσει κανα tip για κάποιον νέο στο παιχνίδι που δεν έχει παίξει beta? Επίσης όποιος θέλει μπορεί να με κάνει add in-game yolo1137 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το αγόρασα και εγώ το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Παρόλο που με 5 ώρες παιχνιδιού έχω πέσει ήδη σε 3 bugs ελπίζω ότι με το καιρό θα στρώσουν και θα γινει ποιο smooth. Θα μπορούσε κάποιος να δώσει κανα tip για κάποιον νέο στο παιχνίδι που δεν έχει παίξει beta? Επίσης όποιος θέλει μπορεί να με κάνει add in-game yolo1137 Αρχική συμβουλή για να μην φας τα μούτρα σου/απογοητευτείς είναι να μην επισκεφτείς τις Dark Zones σύντομα και πριν πάρεις κάποια levels για να μπορείς να την παλέψεις κάπως εκεί με τους καμένους και τις ομάδες τους. Και μιας που λέω ομάδες, μην πας μόνος σου, δεν συμφέρει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μην σπρώχνεις όλο το loot σε vendor, καλύτερα να τα "σπας" για να μαζεύεις materials. Κάνε τα upgrade στην βάση σου και να τσεκάρεις τι ανοίγεις, κάποια απο αυτά σου ξεκλειδώνουν καινούριους vendors. --Αυτό το πέτυχα απο πολύ κόσμο-- απενεργοποίησε το waypoint GPS, σε πηγαίνει μόνο απο κεντρικούς και χάνεις σε exploration (και να το κλείσεις -ανοίγεις το map και πατάς το Τ- πάλι φαίνεται το σημείο που έχεις επιλέξει, απλά χωρίς την κίτρινη γραμμή. Πατώντας το V ανοίγει radial menu (όπως με τα grenades) και εκεί έχεις τα consumables. Επιλέγεις ένα και αφήνεις το key ωστε να το κάνει use. Είναι Buffs και άλλα (ο περισσότερος κόσμος νομίζει οτι τα soda/water/etc είναι μόνο για να τα δίνεις στους NPC.) Δίπλα στα όπλα (απο μπλε και πάνω) έχει ένα εικονίδιο (ή 2). Αυτά είναι unique abilities του κάθε όπλου που ξεκλειδώνουν όταν έχεις τα requirements (πχ 250 Firearms/Stamina/Electronics). Στο tech wing ξεκλειδώνεις "πάγκο" για να μοντάρεις το gear σου, καλύτερα μην ασχοληθείς μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι σε πάει στράτα-χεράκι απο safe house σε safe house, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά 3 side missions και διάφορα άλλα events. Όταν τελειώνεις τα 3 side, σε ειδοποιει να κάνεις deliver (στον τύπο στο εκάστοτε safehouse) και μετά να πάς στο επόμενο. Έτσι, δεν χάνεσαι και δεν πας σε περιοχές που σε κοιτάζουν και σου ανοιγει η μύτη. Στο DZ πας και μόνος σου και με παρέα. Επειδή δεν είναι πια beta, οι περισσότεροι είναι λίγο "κοτες" και δεν σκίζονται για pvp -αν πεθάνεις, χάνεις xp, currency και όλο το gear Που είχες σηκώσει. επίσης DZ Keys- απλά τα mobs είναι όλα superior/elite (?? μπλε και κίτρινα) οπότε θέλει προσοχή (έχει περισσότερες περιπολίες και στάνταρ choke points σε σχέση με τον κανονικό map) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Also , μπορεις να παιξεις με scavenging για περισσοτερες πιθανοτητες να πεσουν purple/yellow drops στο DZ . Σε named mobs εχεις σχεδον guaranteed purple drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αυτό είναι affix αντικειμένου ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Minor attribute ειναι και νομιζω μπορει να γινει rolled μονο σε knee pads ( το μεγαλυτερο % ) και σε mask Ειναι σαν να λεμε το magic find Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Στην αποστολή με την ακαδημία της αστυνομίας πως φτάνουμε στην κλειδωμένη πόρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Από ότι βλέπω με όλα τα "καλούδια" της nvidia στο max πέφτει μεχρι τα 45 frames η 980ti...Δηλαδή μια 970 περίπου 50% κατω και μια 980 30%....έλεος... Μου αρέσει που λέγαμε ότι είναι overkill τέτοιες κάρτες για για 1080p... H Gtx 970 ειναι καρτα των 339ευρω.Τοσο εκανε τις πρωτες μερες που βγηκε και μιλαμε για Σεπτεμβριο με Οκτωβριο του 2014. Αν δουμε λοιπον απο τοτε μεχρι και να βγουν οι επομενες καρτες,ναι η 970 για τα χρηματα τις και για να παιζεις τα περισσοτερα παιχνιδια σε 1080p σχεδον με ολα maxed για 60fps η καρτα το πετυχαινε αυτο και με το παραπανω. Φυσικα υπαρχουν και φθηνοτερες καρτες οπως Gtx 960 και R9 380 που κανουν μια χαρα την δουλεια τους με τις αναλογες ρυθμισεις. Αρα οταν μιλαμε για Gtx 980 και πανω αν ειναι Overkill αυτες οι καρτες για 1080p ναι ειναι και με το παραπανω. Γιατι να θυμισω οτι η 980 τον πρωτο καιρο κοστιζε 630 με 650ευρω.Και παλι ομως την σχεδον διπλασια χρηματικη διαφορα απο την 970 δεν την εβλεπες στην πραξη οπως αναφερθηκε με 10% διαφορα αποδοσης απο την 970. Αρα να το ξαναπουμε για αλλη μια φορα οτι ναι η 980(παλια και νεα τιμη)και 980ti ειναι Overkill για 1080p. Το οτι τα παιχνιδια δεν ειναι Optimized ουτως ή αλλως και οτι πληρωνεις δεν το παιρνεις οπτικα(κοινως δεν θα δει αλλα γραφικα ο κατοχος gtx 970 απο τον κατοχο 980ti παρολο που η χρηματικη διαφορα ειναι η διπλασια)σε 1080p ειναι ενας ακομα σημαντικος λογος γιατι λεμε οτι μεχρι Gtx 970(για οσους δηλαδη θελουν να πανε και λιγο παραπανω σε ρυθμισεις με οχι τρελο κοστος)ειναι οκ. Αν ειναι δυνατον εν ετη 2016 και να συνεχιζουμε να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Στην αποστολή με την ακαδημία της αστυνομίας πως φτάνουμε στην κλειδωμένη πόρτα? In the Police Academy mission, you need to find a distress signal and secure the garage in a police academy. When you kill all the enemies, you can enter the elevator and go up. After you encounter another wave of enemies, you will be able to look for a chest. It is found behind a white door at the end of the room, on the left. You will need a lockpick to get inside, though. As you enter, the chest will be right in front of you. One google search away! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Για τα 45αρια που λέτε για ti, και στο Gears of War όπως και στο roTR πέφτουν σύννεφο ακόμα και σε 1080p, είναι τα games που φταίνε τι ψάχνουμε να βρούμε. Η 970 είναι υπεραρκετη για τα συγκεκριμένα games όπως και το Division να το τρέξει τερματισμένο, τώρα αν κάνουν ότι μπορούν από nvidia μεριά (και ubi) για να χρειαστεί να επενδύσεις και άλλα λεφτά σε hardware καλό θα ήταν να μην τρώμε το τυράκι. Και για να προλάβω κάποιους (πιθανώς) κακοπροαίρετους, εγώ ετοιμάζομαι σιγα σιγά να ανέβω ανάλυση για αυτό και η ti στο σύστημα μου, είναι μονόδρομος στην δική μου περίπτωση και αυτά που ζητάω ως gamer. Το game πάντως στην beta που είχα βάλει δεν έπεσα ποτέ κάτω από τα 55fps, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τόσο δραματικά τώρα πέρα από τα new shadows από nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα