Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Ξεκλειδώνεις όλα τα skills και κάνεις spec όπως γουστάρεις σωστα; 

Επίσης, στο 14 κατάλαβα τι είναι τα icons στα όπλα (και στο gear) και γιατί χρειάζεσαι νούμερα για να ανοίξουν τα εκάστοτε perks του κάθε όπλου απο blue και πάνω. Η ασπίδα (πόρτα αμαξιού) είναι όλα τα λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχουν (μικρές) διαφορές στο draw distance, στις σκιές, στον φωτισμό, στο AO και λείπουν κάποια reflections στο Low. Κατά τα άλλα τρίχες κατσαρές, το ίδιο παιχνίδι παίζεις είτε σε Low, είτε σε Ultra. Και αυτό επειδή θα 'ταν αδικία για τις κονσόλες αν το PC έδειχνε όπως στην Ε3..

Πάντως από την μία ρίχνουν το Pc για τις κονσόλες και υποβαθμίζουν τα γραφικά (ή τα κάνουν και ελαφρύτερα με καλό αποτέλεσμα), από την άλλη όμως αν δεν σε ενδιαφέρει για Ultra με τα πάντα ενεργοποιημένα, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σε 1080p και με την κάρτα που έχω την Amd Sapphire 7950 Vapor-X που κοντεύει να κλείσει 4 χρόνια και όμως παίζω το Division στο High χωρίς κανένα κόλλημα. Δεν μετράω fps επίτηδες αλλά πραγματικά παίζω χωρίς να έχω καμία ενόχληση στο gameplay. (Το παιχνίδι στο αυτόματο με είχε στο Medium αλλά δοκίμασα High και είδα και οπτική διαφορά)

Παίδες λίγο τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί. 

Side Missions είναι για single play, Missions και Encounters για co-op?

Δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει

Όλα μπορείς να τα κάνεις ως single player και όλα μπορείς να τα κάνεις με co-op. Εσύ αποφασίζεις! Κάποιες αποστολές που είναι πολύ ζόρικες σίγουρα απαιτούν συνεργασία ειδικά αν επιλέξεις δυσκολία Hard. Είμαι lvl 10 και ακόμα δεν έχω μπει στην Dark Zone να δω τι παίζει.

Όλα μπορείς να τα κάνεις ως single player και όλα μπορείς να τα κάνεις με co-op. Εσύ αποφασίζεις! Κάποιες αποστολές που είναι πολύ ζόρικες σίγουρα απαιτούν συνεργασία ειδικά αν επιλέξεις δυσκολία Hard. Είμαι lvl 10 και ακόμα δεν έχω μπει στην Dark Zone να δω τι παίζει.

Thank you φίλε...το είχα απορία :P

Τελικά το τσίμπησα το παιχνιδάκι αφου το πήραν και φίλοι μου με έπεισαν ελπίζω να ειναι καλό ... οποιος θέλει με κανει add Spankoner

• Like 3

Επισκέπτης

Ένα localization patch είναι. 21 lvl έφτασα. Loot frenzy. Τουλάχιστον έχει ένα υποτυπώδες campaign με lore unlocks κτλ.

Ένα localization patch είναι. 21 lvl έφτασα. Loot frenzy. Τουλάχιστον έχει ένα υποτυπώδες campaign με lore unlocks κτλ.

τόσο γρήγορα, έχεις κάνει όλες τις αποστολές και τα co mission? επίσης έχεις συναντήσει όπλα μπαζούκα ή δεν υπάρχουν μιας και τα ψάχνω?

Επισκέπτης

Λέει οι ειμαι στο 50% του στορυ οποτε έχει ακόμα. Μπαζουκα δεν νομίζω. Heavy assault rifle νομίζω λέγεται, ειναι το πιο μπαμπατσικο που χω βρει. Επίσης μου βγάλε achievement ότι σκότωσα αντιπαλους με ένα από το κάθε class όπλου οποτε μην κρατάς μεγάλο καλάθι. Εκτός αν έχει τπτ στα skills.

Από ότι βλέπω με όλα τα "καλούδια" της nvidia στο max πέφτει μεχρι τα 45 frames η 980ti...Δηλαδή μια 970 περίπου 50% κατω και μια 980 30%....έλεος...

Μου αρέσει που λέγαμε ότι είναι overkill τέτοιες κάρτες για για 1080p...

overkill η 970-980 για 1080p?ποιος το ειπε αυτο και ποτε?

ολοι λενε απο περυσι οτι μια 970 ειναι οτι πρεπει για 1080p...ισως οχι για να εχεις ολα τα effect ανοιχτα αλλα δεν συμφερει να δωσεις και 150 ευρο παραπανω για μια 980 ωστε να παιζεις με 5-10fps καλυτερα και να βλεπεις τις 60ακτινες της σκιας του ποδηλατου ξεκαθαρα αντι για θαμπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...