Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ε τι ήθελες με 290 ; Max settings ; Τα πραγματικά Ultra(Με τις μπάρες στο τέρμα και HBAO+/HFTS shadows) θέλουν 980Ti SLI. Οτι ήθελα, ήθελα. Αλλα δεν. Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο cutting edge η όλη φάση, χωρίς τα gameworks. Περιμένω τις φρέσκιες AMD, τέλος 16, yo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδια το παιχνιδι ειναιτοσο κακο τελικα? Ημουν ετοιμος να το παρω αλλα με ααυτα που διαβαζω στη steam το σκεφτομαι. Σε solo αξιζει καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Tom Clancy’s The Division – Ultra Versus Low Comparison Screenshots Έχει σημεία που δείχνει καταπληκτικό, έχει και σημεία που λες meh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδια το παιχνιδι ειναιτοσο κακο τελικα? Ημουν ετοιμος να το παρω αλλα με ααυτα που διαβαζω στη steam το σκεφτομαι. Σε solo αξιζει καθολου? αν σ αρεσει το ειδος...με τα 1000!Προσοχη ομως γιατι ειναι περιεργο παιχνιδι...δεν ειναι ουτε counter strike ουτε battlefield...εχει DPS νουμερακια πολλα,loot πολυ,craft...γενικα αν επαιζες mmorpg παιχνιδια μπορεις να πεις οτι και αυτο ειναι ενα τετοιο με fps χαρακτηρα... Την Beta δεν την ειχες παιξει να δεις αν σ αρεσει? Απο κει και περα μην διαβαζεις σχολια...γιατι ας πουμε και εδω καποιοι λενε αρνητικα αλλα καποιοι οπως εγω ας πουμε εχω μεινει 100% ευχαριστημενος με το παιχνιδι μετα απο 7-8 ωρες gameplay...Μονο στο single player μαζι με παρεα τις 3 ωρες εξ αυτων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδια το παιχνιδι ειναιτοσο κακο τελικα? Ημουν ετοιμος να το παρω αλλα με ααυτα που διαβαζω στη steam το σκεφτομαι. Σε solo αξιζει καθολου? Το steam γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Μη δίνεις και ιδιαίτερη σημασία στα user reviews. Απλά να ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι το παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Tom Clancy’s The Division – Ultra Versus Low Comparison Screenshots Έχει σημεία που δείχνει καταπληκτικό, έχει και σημεία που λες meh.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αν και σε ολα τα games έχουνε hacks θεωρώ πολλά τα 60 euro! βεβαία στο steam τους κραζουνε για πολλα πράγματα μην ξεχνάτε αλλα έδειξαν πριν ενα χρονο και αλλα βλέπουμε στα γραφικά και πολλά άλλα που είπανε και αλλα κάνανε. https://www.youtube.com/watch?v=Pnvj7oG3Znk <----- ορίστε τα hacks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Έπαιξα μια αποστολή σε Hard και πήρα τα @@ μου παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες μου. Θα την προσπαθήσω με έναν φίλο αύριο. Πολύ μου άρεσε. Σύμφωνα με την Ubi το παιχνίδι σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε 24 ώρες από κάθε άλλο παιχνίδι της εταιρίας το αντίστοιχο διάστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Έκανε δουλειά το hype τελικά. Θα το περιμένω λίγο καιρό ακόμα προσωπικά. Κάτι δεν μου κάθεται καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν (μικρές) διαφορές στο draw distance, στις σκιές, στον φωτισμό, στο AO και λείπουν κάποια reflections στο Low. Κατά τα άλλα τρίχες κατσαρές, το ίδιο παιχνίδι παίζεις είτε σε Low, είτε σε Ultra. Και αυτό επειδή θα 'ταν αδικία για τις κονσόλες αν το PC έδειχνε όπως στην Ε3.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Οι σκίες είναι η μέρα με την νύχτα από Low σε τέρμα ( και με το high επίσης) , το HBAO+ δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα AO, draw distance, reflections και άλλα. Ανάλογα τι έχεις συνηθήσει να βλέπεις...Επίσης άλλο να βλέπεις screenshot και άλλο να το έχεις μπροστά σου, ειδικά σε ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p. Τσάμπα τα σκάμε στην Πράσινη?? Μην απαντήσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αν και σε ολα τα games έχουνε hacks θεωρώ πολλά τα 60 euro! βεβαία στο steam τους κραζουνε για πολλα πράγματα μην ξεχνάτε αλλα έδειξαν πριν ενα χρονο και αλλα βλέπουμε στα γραφικά και πολλά άλλα που είπανε και αλλα κάνανε. https://www.youtube.com/watch?v=Pnvj7oG3Znk <----- ορίστε τα hacks Πω με ένα απλό Cheat Engine μπορεί να σπάσει το game? Έλα ρε φίλε έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορεί να ξέρει η ubisoft ποιος έχει hack? ΄Η μόνο με αναφορές άλλον παικτών προχωράει σε ban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Θεωρητικά; Ναι. (ο τύπος από πάνω δεν έχει hack αλλά οκ) Πρακτικά; They don't give a flying rat's ass γιατί έχουν άλλες δουλειές να ασχοληθούν. Όπως optimization, server issues και δε ξέρω 'γω τι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αναλογα, εδω popular competitive games οπως το csgo και δεν μπορουν να κανουν τιποτα για αρκετα hacks δεν νομιζω να γινει κατι για το division, ας ελπισουμε απλα να ειναι λιγοι και να μη χαλασουν το game. Ειμαι level 8 ακομα κανω ολα τα missions στο hard και πεφτει πονος, σκεφτομαι να το παιξω καπως support με med station, turrets και sniper απο range να τα κανω cheese. Ωραιο παιχνιδακι ακομα δεν εχω βαρεθει, δεν νομιζω να κρατησει και παρα πολυ αλλα οσο κραταει το ενδιαφερον μου ειναι αρκετα εθιστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα