Aurora Borealis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Με τον καινουριο driver , ολα πανε νερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Από βίντεο και μόνο δεν έχω ξετρελαθεί με τα γραφικά. Όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές η μηχανή είναι ήδη αρκετά παλιά και προσωπικά αδυνατεί να με εντυπωσιάσει. Είναι απλά ΟΚ. Η Snowdrop παλιά μηχανή ; Νομίζω είναι καινούργια και το Division είναι το πρώτο που την χρησιμοποιεί..Βλέπω έχει και νέα NVIDIA Shadows το παιχνίδι, τα HTFS.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Η Snowdrop παλιά μηχανή ; Νομίζω είναι καινούργια και το Division είναι το πρώτο που την χρησιμοποιεί..Βλέπω έχει και νέα NVIDIA Shadows το παιχνίδι, τα HTFS.. Γράψε λάθος. Είχα ανοιχτές πολλές καρτέλες και νόμιζα έγραφα στο θέμα το Primal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Η Snowdrop παλιά μηχανή ; Νομίζω είναι καινούργια και το Division είναι το πρώτο που την χρησιμοποιεί..Βλέπω έχει και νέα NVIDIA Shadows το παιχνίδι, τα HTFS.. Τα Nvidia shadows ειναι τρελα unoptimised Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Hybrid Frustum Traced Shadows http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-the-division-graphics-and-performance-guide#tom-clancys-the-division-shadow-quality Βλέπω κάνουν πολύ καλή δουλειά οπτικά. Καλά τα PCSS τόσο μάπα είναι ; Δεν δείχνουν καν τις ακτίνες του ποδηλάτου στην σκιά..Και τρώνε και ένα σωρό frames.. http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/tom-clancys-the-division/tom-clancys-the-division-shadow-quality-interactive-comparison-001-nvidia-hfts-vs-nvidia-pcss.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ειναι τHybrid Frustum Traced Shadowsα καινουργια για gtx 900 τοσο καλα οσο λεει η Nvdia? Λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε gaming..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κλάμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το επαθα και εγω, φυσικα δεν περιμενα βγηκα ξαναμπήκα και ηταν 1 ατομο μονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 To κατουράει στα μούτρα η νέα μέθοδος φωτοσκίασης(or whatever) το PCSS ή είναι ιδέα μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 http://store.steampowered.com/app/365590/#app_reviews_hash Οποιος εχει απορια γιατι πεφτει κραξιμο ας μπει να διαβασει.Τι περιμενει να του πουμε εμεις τα SOS λες και ειμαστε Γυμνασιο? Το οτι ειναι πρωτο στο twitch δεν μου λεει κατι γιατι 1)Δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο γενικα που να εχει βγει το 2016 ως τωρα 2)Ακομα και το παλιο πλεον Destiny ειναι αρκετες φορες στα δημοφιλη παιχνιδια κατω απο τα γνωστα pc mainstream παιχνιδια. Και το Bloodborne ηταν πρωτο οταν βγηκε σε κοσμο για τον ιδιο 1ο λογο(και ιδιο μηνα ολως τυχαιως ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 οποιος θέλει ας με κάνει add Shadowman_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Προσωπικά δεν μπαίνω να διαβάσω κριτικές θετικές ή αρνητικές όταν κάτι το βλέπω με τα μάτια μου και δεν περιμένω το community για να πω αν μου αρέσει ή όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Hybrid Frustum Traced Shadows http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-the-division-graphics-and-performance-guide#tom-clancys-the-division-shadow-quality Βλέπω κάνουν πολύ καλή δουλειά οπτικά. Καλά τα PCSS τόσο μάπα είναι ; Δεν δείχνουν καν τις ακτίνες του ποδηλάτου στην σκιά..Και τρώνε και ένα σωρό frames.. http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/tom-clancys-the-division/tom-clancys-the-division-shadow-quality-interactive-comparison-001-nvidia-hfts-vs-nvidia-pcss.html Ισχύει ότι τα PCSS έχουν θέματα με την ποιότητα αλλά τα προτιμώ χίλιες φορές από τα εντελώς μη ρεαλιστικά sharp shadows. Το νέο HTFS βελτιώνει δραματικά την ποίοτητα των soft shadows, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το οτι ειναι πρωτο στο twitch δεν μου λεει κατι γιατι 1)Δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο γενικα που να εχει βγει το 2016 ως τωρα 2)Ακομα και το παλιο πλεον Destiny ειναι αρκετες φορες στα δημοφιλη παιχνιδια κατω απο τα γνωστα pc mainstream παιχνιδια. Και το Bloodborne ηταν πρωτο οταν βγηκε σε κοσμο για τον ιδιο 1ο λογο(και ιδιο μηνα ολως τυχαιως ) +1 σε ολα. Και το fallout 4 την πρωτη μερα κυκλοφοριας του πρωτο ηταν στο twitch, πανω απο lol, cs go κλπ, αυτο δεν εχει να λεει κατι. Μετα απο μια εβδομαδα δεν υπηρχε καν στα top10 παιχνιδια του twitch. Το θεμα ειναι να εχει διαρκεια σαν παιχνιδι. Προσωπικα απο αυτα που εχω δει νομιζω πως εχουν δικιο οσοι λενε οτι ειναι αρκετα επαναλαμβανομενο και μετα απο ενα σημειο οι αποστολες γινονται βαρετες (πηγαινε απο το Α στο Β, σκοτωσε ενα boss στο τελος και παρε loot). Αποψη μου, οσοι δεν ειναι σιγουροι για το παιχνιδι σαν εμενα να περιμενουν λιγες μερες ακομα και μετα να δουν αν οντως θα το αγορασουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 δεν καταλαβαινω πραγματικα...επαναλαμβανομενες αποστολες λετε και πηγαινε σκοτωσα παρε loot τελος...δηλαδη τι αλλο να μπορουν να κανουν?Αυτο ειναι το παιχνιδι...οταν παιζετε fifa/pro/basket/formula 1 λετε πω πω παλι αγωνα θα παιξω πρεπει να κερδισω...και αντε παλι απο την αρχη... Το παιχνιδι εχει 4-5 σεναρια για missions η ισως και πιο πολλα σε πολυ ομορφα μερη καποια απο αυτα με πολυ κοσμο που στο Hard ειναι αρκετα δυσκολα και σε προκαλουν ανετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα