Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ειναι ίδιο με την beta (την τελευταία) μια χαρά θα είναι με δύο-τρία settings αν ρίξουμε οι περισσότεροι.Τα γνωστά settings δηλαδή, PCSS, HBAO+ κτλ. Αν θέλουμε σταθερό ακατεβατο 60αρι είναι δύσκολο, ειδικά σε αναλύσεις από 1440p και πάνω με sgpu.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σας μιλάω xD. Το Α' πληθυντικό τον χρησιμοποίησα γιατί έτσι μου πήγαινε στο κείμενο που έγραψα.

Όχι, δεν χρειάζεται να ρίξω setting, 60αρι ήταν στην beta στα 1080p. Αν και δεν θα μου φαινόταν παράξενο, εδώ στο Gta V δεν έχεις σταθερό 60αρι, στα 50+ εισαι avg, στο roTR τα ίδια με τις βουτιές στα fps και από ότι είδα και στο διαμάντι του Ms store το Gears of War, που σου ρίχνει κάτι ωραίες φάπες από τα 60 στα 37 έτσι στο random.

Για όσους ψειρίζουν τη μαϊμού θα παρατηρήσουν  πως σε κάποια πεταμένα τενεκεδάκια από κονσέρβες στο δρόμο , το παγωμένο απομεινάρι στη κονσέρβα δεν αντανακλά το φωτισμό αρκετά. Αυτό φυσικά είναι απαράδεκτο ειδικά όταν έχεις 980ΤΙ. 

Για τους υπόλοιπους το παιχνίδι είναι αρκετά καλό απ όσο πρόλαβα να δω. Αρκετά καλύτερο κι από τη δεύτερη beta . Καλύτερα γραφικά , καλύτερο gameplay , και ενδιαφέρον story στα main και  side  quests. Ενδιαφέρον το σύστημα με τα talents και perks αλλά θα φυσικά καλύτερη άποψη θα έχουμε όταν το λιώσουμε λίγο, γιατί έχει αρκετά πράγματα που πρέπει καταλάβουμε , καλή ώρα όπως το crafting.

Τα mats για crafting ξέρει κανείς αν τα μαζεύεις από random loot ή έχει κανά σύστημα de.?

Στην αρχή ήταν κάπου 29g και χτες όταν άνοιξε μου πέταξε ένα τούβλο patch περίπου ~5g.

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-gb/news/detail.aspx?c=tcm:154-241765-16&ct=tcm:148-76770-32

όσο αφορά την απορία σου σχετικά με τα γραφικά , αναφέρουν τα παρακάτω :

VISUAL IMPROVEMENTS:

• Fixed several lights that did not cast global illumination
  • Fixed missing volumetric lights on traffic lights
  • Illuminated signs now cast actual light
  • Improved atmospheric haze in several time and weather combinations
  • Improved night time lighting and contrast
  • Adjusted exaggerated rim light shader on characters
  • Improved car window reflections
  • Improved Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) to be more pronounced

https://www.instant-gaming.com/en/289-buy-key-uplay-the-division/

Ακριβως κατω απο 40ε.. :P

Εχω παρει 5-6 φορες ολα καλα μου εστειλαν το key instant(fallout 4, far cry primal, rise of the tomb raider ειναι τα πιο προσφατα) αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια για το site.. Παντως δεχεται και ελληνικές χρεωστικες κανονικα οποτε με εχει βολεψει.

• Like 1

Digital φυσικά

Εχω παρει 5-6 φορες ολα καλα μου εστειλαν το key instant(fallout 4, far cry primal, rise of the tomb raider ειναι τα πιο προσφατα) αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια για το site.. Παντως δεχεται και ελληνικές χρεωστικες κανονικα οποτε με εχει βολεψει.

Συνδέεται και με το steam ?

Ευχαριστω! Μαλλον θα περιμενω 1-2 μερες να δω τι θα πειτε για το παιχνιδι, αν αξιζει με αυτα τα χρηματα.. (με τη εννοια οτι θα το βαρεθουμε γρηγορα ή οχι λογω content κτλ)

Edit: απο οτι βλεπω, με αυτα τα λεφτα παιρνεις και season pass που εγγυειται για gaming τουλαχιστον 1 χρονου..

Digital φυσικά

Συνδέεται και με το steam ?

Δεν ειναι η steam edition, μπορεις να το κανεις add as a non steam game και να εχεις σχεδον ολα τα benefits ομως.

The only Steam benefit you get for having a Steam copy of the game is Steam Trading Cards and Steam will track your time played. The store page does not list achievements for this game, only trading cards.
All other "benefits" you get by having a Steam version you can also get by simply "Add a Non-Steam Game to my Library" and clicking on division.exe in your Uplay > Games folder. This will get you:

Uses of the Steam overlay in The Division (as well as Uplay overlay)

Broadcast your play through Steam (stream)

You will appear in game The Division on your steam profile

You will be able to use the Steam overlay to see all of your Steam friends and tell who else is playing, use the Steam overlay web browser, etc.

Use Steam chat through the overlay while in game

You can launch Uplay through steam (buy launching The Division in steam [whether steam key or added as a non-steam game] it will simply launch Uplay for you so that you can launch The Division from there)

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/46an5a/psa_steam_the_division_and_you/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...