Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το οτι ειναι down οι σερβερς ολοι και ειναι πρωτο παιχνιδι στο twich ισως μας λεει ποσο Hype ειχε δημιουργηθει για το παιχνιδι...ελπιζω να το σεβαστουν στο τελος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στα τελευταια παιχνιδια παντως δεν υπηρχαν τετεοια προβληματα...πχ Battlefront η στην Beta του Division η στο Siege...

Καλημερα.. Γουχ γουχ :P

Περα απο την πλακα, ειναι πολυ συνηθισμενο το φαινομενο.. Μην μασας, ειναι θεμα χρονου να λιωσετε!! :)

• Like 1

^^ Ναι ειναι βαρυ, επαιξα λιγο χτες και καπου στο high με καποια settings ultra ειμαι και εγω για 60+ fps και εκοψα και τα γνωστα shadows κτλπ που δεν θελω, βεβαια δεν εχω και τους νεους drivers θα τους περασω σημερα. Δεν ασχοληθηκα πολυ ομως με το optimization απλα χαζεψα λιγο το game..

οντως παιδια καποιος να πει για το perfomance γτ στην beta ειχε κακιστο..

και οχι τπτ μαλλον επειδη εχει και co-op,ο μπαρμπας δεν θα ασχοληθει καθολου...οποτε λεω αν αξιζει στο perfomance να παω για αγορα

Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε ένα playthrough με παρέα(Main missions/story only) γιατί από 'κει και πέρα νομίζω θα 'ναι αρκετά βαρετό, τουλάχιστον το PvP το βρήκα εντελώς μάπα.

εγω δεν εχω δει καποιο προβλημα παντως στο performance

Σε τι settings?? Προβλημα δεν εχει στο performance με stuttering κτλπ απλα ειναι βαρυ σε ultra..

Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε ένα playthrough με παρέα(Main missions/story only) γιατί από 'κει και πέρα νομίζω θα 'ναι αρκετά βαρετό, τουλάχιστον το PvP το βρήκα εντελώς μάπα.

To έχεις παίξει στη beta?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...