sotirisxp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το μαγαζι ειναι καποιο απο τα μεγαλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 οχι στα μεγαλα βλ. MM,Public μου ειπαν δεν γινετε...απο αυριο...θες να σου στειλω PM μ το ονομα?ειναι απο τα μικρα,τοπικα και τα πιο φθηνα στο σκρουτζ...απο κει εχω παρει και GTA V και κανα δυο ακομα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μικρο τοπικο, απο Μενιδι μερια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Preloaded and ready to go. Κατι μου λεει οτι θα το βαρεθω συντομα, ελπιζω να εχει αρκετο content. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ από την στιγμή που μου το έδωσαν δωρεάν είμαι χαρούμενος που επιτέλους θα παίξω κάτι διαφορετικό γιατί μέχρι τώρα δεν έχω παίξει multiplayer fps. Σίγουρα όταν πληρώνεις έχεις και παραπάνω προσδοκίες αλλά νομίζω οτι ορισμένες στιγμές χάνουμε το feeling που είχαμε παλιότερα για διάφορα παιχνίδια και τα αντιμετωπίζουμε περισσότερο σαν επαγγελματίες gamers παρά σαν ερασιτέχνες που στοχεύουν στο fun πρώτα απ όλα. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο για το Division αλλά μια γενικότερη παρατήρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Preloaded and ready to go. Κατι μου λεει οτι θα το βαρεθω συντομα, ελπιζω να εχει αρκετο content. Κάτι τέτοια posts...no offence αλλα για αυτό υπάρχουν τα reviews κτλ...just saying. http://www.twitch.tv/jackfrags Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μικρο τοπικο, απο Μενιδι μερια? πανορμου... Τελικα αδιαφορη συσκευασια...5 DVD 3 φυλλαδια διαφημιστηκα για το division,season pass και κατι πληροφοριες και αυτο ειναι ολο...κριμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω εγω που εχω παιξει την open beta ,αν το αγορασω τωρα απο αλλου απο αυτα που λετε δηλαδη , θελει παλι download ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αν το παρεις απο internet ναι θα κανεις download αν το αγορασεις με CD θα κανεις απλα install... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν το παρω απο uplay ...δεν θα χρειαστει κατι ομως εε .. απλα το κακο ειναι οτι το gold edition σε uplay einai 20 euro ακριβοτερο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 θα χρειαστει νμζ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 το παιχνίδι ανοίγει σε 4 ώρες!!!!! 1 το βράδυ φύγαμε για NY.. τσαφ τσουφ ωδή στους ΚΑΚΟΥΣ,όπως αξίζει σε κάθε ΚΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 σε 4 ωρες?εισαι σιγουρος?εγω βλεπω σε 9+ δλδ 7 το πρωι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 σε 4 ωρες?εισαι σιγουρος?εγω βλεπω σε 9+ δλδ 7 το πρωι... κόβω φέτες το...πορτοκάλι μου! και στο σερβίρω...δροσεροοοοοοο και counter!!! http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/home/ThemeID.8605700 (αν δε το βλέπεις,πάτα εκεί που λέει uplay shop) το τρένο πάει με μεγάλη ταχύτητα retro trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 wtf?! 7 το πρωι δεν ανοίγει; Μήπως το countdown «βλέπει» λάθος χρονική ζώνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα