Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω κανα μισαωρο τωρα στο ιντερνετ και δεν μπορω να βρω αν στο retail CD περιεχετε ολο το παιχνιδι η ενα τεραστιο μερος του εστω(οπως το GTA V)  η μας δινει μονο κωδικο για κατεβασμα...Ξερει κανεις κατι?

Και δευτερον αν ειδα καλα το παιχνιδι ειναι διαθεσιμο 7 η ωρα το πρωι ωρα ελλαδος?

7 ώρα Ελλάδος την Τρίτη το πρωί ξεκλειδώνει το παιχνίδι. Για retail δε γνωρίζω λεπτομέριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια ερωτηση παιδια ..θελω να το αγορασω αλλα μενω σε νησι και δεν μπορω να παω σε Public ktl .μπορω να το παρω απο καπου και να μου δωσουν κωδικο ασ πουμε με την αγορα ? απο Uplay μπορω με paysafe ?

Μια ερωτηση παιδια ..θελω να το αγορασω αλλα μενω σε νησι και δεν μπορω να παω σε Public ktl .μπορω να το παρω απο καπου και να μου δωσουν κωδικο ασ πουμε με την αγορα ? απο Uplay μπορω με paysafe ?

Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις το κουτάκι στην βιβλιοθήκη, ας πούμε, δες αυτό

http://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancy-s-the-division-pc-cd-key-uplay#product-tabs

Τελευταία φορά που δοκίμασα την χρεωστική από 'κει, ήταν οκ (Νοέμβριος).

• Like 1

Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις το κουτάκι στην βιβλιοθήκη, ας πούμε, δες αυτό

http://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancy-s-the-division-pc-cd-key-uplay#product-tabs

Τελευταία φορά που δοκίμασα την χρεωστική από 'κει, ήταν οκ (Νοέμβριος).

Χμμ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από εκεί, αλλά το βρήκα και στo G2A με την ίδια τιμή. Κάποια ακόμα πρόταση για αυτά τα δύο ή άλλα κλειδοsite; :D 

Χμμ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από εκεί, αλλά το βρήκα και στo G2A με την ίδια τιμή. Κάποια ακόμα πρόταση για αυτά τα δύο ή άλλα κλειδοsite; :D

Εγώ το αγόρασα από το cdkeys που παρέθεσε ο tony και ήδη κατεβαίνει. Από τα λίγα που έψαξα ετοιμοπαράδοτους κωδικούς λίγα site δίνουν και οι τιμές παίζουν εκεί γύρο.

• Like 1

Και εγώ τελικά από cdkeys το πήρα, το G2A ζητούσε 12 δολάρια επιπλέον ΦαΠΑ. Άμεσα πήρα κωδικό, ενεργοποίηση στο uplay και downloading :D 

εγω σε κανα μισαωρο θα εχω το DVD στα χερια μου...θα ανεβασω καμια φωτο να δει καποιος που μπορει να ενδιαφερεται τι περιλαμβανει!

ΥΓ:μου πηρε πανω απο μια ωρα να βρω μαγαζι να μου το δινει σημερα!Λεγανε οτι βγαινει αυριο και δεν μπορουσαν να το δωσουν και τετοια...λες και θα μπω να παιξω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...