fixxxer29 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ψαχνω κανα μισαωρο τωρα στο ιντερνετ και δεν μπορω να βρω αν στο retail CD περιεχετε ολο το παιχνιδι η ενα τεραστιο μερος του εστω(οπως το GTA V) η μας δινει μονο κωδικο για κατεβασμα...Ξερει κανεις κατι? Και δευτερον αν ειδα καλα το παιχνιδι ειναι διαθεσιμο 7 η ωρα το πρωι ωρα ελλαδος? 7 ώρα Ελλάδος την Τρίτη το πρωί ξεκλειδώνει το παιχνίδι. Για retail δε γνωρίζω λεπτομέριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 τσαφ τσουφ και πάμε για τα επεισόδια 1)(αυτό που έχετε δει στο steam) 2) 3) 4) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μια ερωτηση παιδια ..θελω να το αγορασω αλλα μενω σε νησι και δεν μπορω να παω σε Public ktl .μπορω να το παρω απο καπου και να μου δωσουν κωδικο ασ πουμε με την αγορα ? απο Uplay μπορω με paysafe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μια ερωτηση παιδια ..θελω να το αγορασω αλλα μενω σε νησι και δεν μπορω να παω σε Public ktl .μπορω να το παρω απο καπου και να μου δωσουν κωδικο ασ πουμε με την αγορα ? απο Uplay μπορω με paysafe ? Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις το κουτάκι στην βιβλιοθήκη, ας πούμε, δες αυτό http://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancy-s-the-division-pc-cd-key-uplay#product-tabs Τελευταία φορά που δοκίμασα την χρεωστική από 'κει, ήταν οκ (Νοέμβριος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ομαδούλα για αύριο να ξεκινήσουμε παρέα ποιοι είμαστε??? Μπαίνουμε και στο TS που έστειλε ο xtr και αρχίζουμε... hype train Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ελπίζω το τρένο να μην καταλήξει έτσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Έχει καταλήξει ήδη έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις το κουτάκι στην βιβλιοθήκη, ας πούμε, δες αυτό http://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancy-s-the-division-pc-cd-key-uplay#product-tabs Τελευταία φορά που δοκίμασα την χρεωστική από 'κει, ήταν οκ (Νοέμβριος). Χμμ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από εκεί, αλλά το βρήκα και στo G2A με την ίδια τιμή. Κάποια ακόμα πρόταση για αυτά τα δύο ή άλλα κλειδοsite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εχει μηναια συνδρομη οπως στα περισσοτερα MMORPG; ή αγοραζεις μια και καλη το παιχνιδι και τελος; Οπως το Elite Dangerous δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μια και τέλος. Ούτε microtransactions έχει. Μόνο τα DLC τα οποία θα αργήσουν λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλά για τα microtransactions μην παίρνετε και όρκο..Και το PAYDAY 2 αρχικά δεν είχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Χμμ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από εκεί, αλλά το βρήκα και στo G2A με την ίδια τιμή. Κάποια ακόμα πρόταση για αυτά τα δύο ή άλλα κλειδοsite; Εγώ το αγόρασα από το cdkeys που παρέθεσε ο tony και ήδη κατεβαίνει. Από τα λίγα που έψαξα ετοιμοπαράδοτους κωδικούς λίγα site δίνουν και οι τιμές παίζουν εκεί γύρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Και εγώ τελικά από cdkeys το πήρα, το G2A ζητούσε 12 δολάρια επιπλέον ΦαΠΑ. Άμεσα πήρα κωδικό, ενεργοποίηση στο uplay και downloading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εγω σε κανα μισαωρο θα εχω το DVD στα χερια μου...θα ανεβασω καμια φωτο να δει καποιος που μπορει να ενδιαφερεται τι περιλαμβανει! ΥΓ:μου πηρε πανω απο μια ωρα να βρω μαγαζι να μου το δινει σημερα!Λεγανε οτι βγαινει αυριο και δεν μπορουσαν να το δωσουν και τετοια...λες και θα μπω να παιξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα