.Animus. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Λοιπόν μέχρι τώρα είμαστε με preorder εγώ και xtr...άντε ρε παίδες να μπούμε κι άλλοι να κάνουμε ομαδούλες στο TS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Χιλια συγνωμη για την ερωτηση μου, προφανως θα εχει ρωτηθει στις προηγουμενες 61 σελιδες: Ειναι free; επειδη googlαρω και βλεπω download και τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 οχι δεν είναι free...free ήταν μόνο η open beta που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και περιείχε μικρό κομμάτι του map και ένα main mission. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 οχι δεν είναι free...free ήταν μόνο η open beta που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και περιείχε μικρό κομμάτι του map και ένα main mission. OK, ευχαριστω για την αμεση απαντηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Preload time... Τα πρώτα "Raid" missions έρχονται μόλις από τον Απρίλιο... https://www.vg247.com/2016/03/03/the-division-free-post-launch-raid/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 The Division – Version 1.1 Detailed – More Lights Will Cast Global Illumination + Improved Visuals 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δηλαδή, endless dungeon και endless waves είναι τα expansion? η δεν κατάλαβα καλά γιατι είναι γνωστό οτι σνιφάρω κόλα; Τελικός το τσίμπησα απο φίλο που ψώνισε κάρτα. ign: Gerakiz (αν παίζει και κανα siege κανείς, να τον τραβήξω μαζί μου στον βούρκο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Στα system reguirements μου εβγαζε οτι μπορω να παιξω το παιχνιδι στα medium.Οταν μπηκα τη beta μου εγραφε το game οτι το pc μου δεν μπορει να παιξει ουτε στα minimum. FX 6300 560ti 8g ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 που στο εγραφε αυτο?δεν υπαρχει περιπτωση με αυτα να μην μπορεις να παιξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το ιδιο το παιχνιδι το εβγαζε οταν μπηκα.Πανω δεξια το εγραφε ενα εικονιδιο και μου φανηκε παραξενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 η αληθεια ειναι οτι αν εχεις προβλημα αυτο θα ειναι στην καρτα γραφικων...ειναι στα μινιμουμ των απαιτησεων αλλα παντα τα φουσκωνουν λιγο οποτε υποθετω με χαμηλομενες σκιες textures κτλπ θα εχεις αξιολογα fps...Ετσι κ αλλιως δεν εχει και τρελες διαφορες μεταξυ medium και Low... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αυτο πιστευω και εγω οτι ειναι στην καρτα το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Όλα low σε 570 τρέχει χαλια (1st BETA), so u know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εδώ είμαι πάλι με το hype-train και κάνω τουυυυτ τουυυττ(ότι τηλεφωνικό ήχο,κόρνα τρένου είναι) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ψαχνω κανα μισαωρο τωρα στο ιντερνετ και δεν μπορω να βρω αν στο retail CD περιεχετε ολο το παιχνιδι η ενα τεραστιο μερος του εστω(οπως το GTA V) η μας δινει μονο κωδικο για κατεβασμα...Ξερει κανεις κατι? Και δευτερον αν ειδα καλα το παιχνιδι ειναι διαθεσιμο 7 η ωρα το πρωι ωρα ελλαδος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα