Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χιλια συγνωμη για την ερωτηση μου, προφανως θα εχει ρωτηθει στις προηγουμενες 61 σελιδες: 

Ειναι free; επειδη googlαρω και βλεπω download και τετοια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι δεν είναι free...free ήταν μόνο η open beta που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και περιείχε μικρό κομμάτι του map και ένα main mission.

• Like 1

οχι δεν είναι free...free ήταν μόνο η open beta που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και περιείχε μικρό κομμάτι του map και ένα main mission.

OK, ευχαριστω για την αμεση απαντηση! 

• Like 1

Επισκέπτης

Δηλαδή, endless dungeon και endless waves είναι τα expansion? η δεν κατάλαβα καλά γιατι είναι γνωστό οτι σνιφάρω κόλα;

Τελικός το τσίμπησα απο φίλο που ψώνισε κάρτα. ign: Gerakiz (αν παίζει και κανα siege κανείς, να τον τραβήξω μαζί μου στον βούρκο)

Στα system reguirements μου εβγαζε οτι μπορω να παιξω το παιχνιδι στα medium.Οταν μπηκα τη beta μου εγραφε το game οτι το pc μου δεν μπορει να παιξει ουτε στα minimum.

FX 6300

560ti

8g ram

η αληθεια ειναι οτι αν εχεις προβλημα αυτο θα ειναι στην καρτα γραφικων...ειναι στα μινιμουμ των απαιτησεων αλλα παντα τα φουσκωνουν λιγο οποτε υποθετω με χαμηλομενες σκιες textures κτλπ θα εχεις αξιολογα fps...Ετσι κ αλλιως δεν εχει και τρελες διαφορες μεταξυ medium και Low...

Ψαχνω κανα μισαωρο τωρα στο ιντερνετ και δεν μπορω να βρω αν στο retail CD περιεχετε ολο το παιχνιδι η ενα τεραστιο μερος του εστω(οπως το GTA V)  η μας δινει μονο κωδικο για κατεβασμα...Ξερει κανεις κατι?

Και δευτερον αν ειδα καλα το παιχνιδι ειναι διαθεσιμο 7 η ωρα το πρωι ωρα ελλαδος?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...