xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Most immersive New York ever μέχρι να βρείς τον πρώτο bad guy θα το πάρεις να κάνουμε pew pew? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 θα το πάρεις να κάνουμε pew pew? Περιμένω reviews κτλ buddy, άμα όλα καλά ευχαρίστως αν και tbh θα προτιμούσα μετά από καιρό half price με όλα τα DLC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Περιμένω reviews κτλ buddy, άμα όλα καλά ευχαρίστως αν και tbh θα προτιμούσα μετά από καιρό half price με όλα τα DLC. απο το SP μόνο το dlc που κάνει όλο το map σε DZ με ενδιαφέρει και μοιάζει να είναι και το πιο καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Από αύριο τα preload για PC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Από αύριο τα preload για PC. Πάλι BETA? Δεν βαρέθηκαν? Έχω καλύτερα πράγματα να δοκιμάσω... Uncharted BETA, Hitman BETA! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πάλι BETA? Δεν βαρέθηκαν? Έχω καλύτερα πράγματα να δοκιμάσω... Uncharted BETA, Hitman BETA! Δεν είναι για Beta το preload αλλά για το full game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δευτέρα (07/03) στις 3 το μεσημέρι ανοίγουν οι servers! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 το παιχνιδι 8 του μηνα δεν βγαινει?οι σερβερ που ανοιγουν μια μερα πριν τι νοημα εχει?η δεν καταλαβαινω κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μου το έδωσε τζαμπέ ένας φίλος που το πήρε ως δώρο μαζί με πληκτρολόγιο και το έκανα activate. Περιμένω κι εγώ να αρχίσω λοιπόν, από το λίγο που είδα θα το διασκεδάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 The Division Reviews – What to Expect on Launch Day ότι και πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μου το έδωσε τζαμπέ ένας φίλος που το πήρε ως δώρο μαζί με πληκτρολόγιο και το έκανα activate. Περιμένω κι εγώ να αρχίσω λοιπόν, από το λίγο που είδα θα το διασκεδάσω. θελω κ εγω εναν τετοιο φιλο! χαχα με ποιο πληκτρολογιο?πρωτη φορα τ ακουω αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 πρωτη φορα τ ακουω αυτο! εδώ δεν ήξερες για τους σερβερς,για το πληκτρολόγιο κάνεις έτσι; http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-keyboards hyping 'Tom Clancy's The Division: Final map is 6 times bigger than its beta map 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 χαχα πως να το ξερω ο ανθρωπος?το εχει γραψει κανεις εδω ας πουμε?τι σκατα εγω δεν βλεπω καλα? Ωστοσο ακομα δεν καταλαβα γτ ανοιγουν μια μερα πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα