Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σας προσκαλέσω πάλι όλους όσους θέλετε στο TS που είχε στηθεί για το GTA5,το Noob Greek Players,και γιαυτό εδώ το παιχνίδι.

Οπότε ελάτε με το πάρτι σας για να κάνετε χαβαλέ.

IP: ngp-crew.ga

ελευθέρα μην ντρέπεστε,το κανάλι για το παιχνίδι θα ονομάζετε, THE UBISOFT CHALLENGE.Εσείς μπορείτε να πάτε σε όποιο κανάλι βέβαια υπάρχει.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση όχι και τόσο σχετική με το game. Το G2A από πότε ζητάει 23% φπα? Γενικά επειδή δεν έχω παρατηρήσει τι λέτε με τον ινδό πιο νορμάλ τιμές που βρίσκουμε από κάπου που να εμπιστευόμαστε; Στο G2A βγαίνει 37,85 ευρώ (46,56 ευρώ αν βάλεις το ΦΠΑ αλλά κλάιν)

instant gaming αγοραζω τελευταια, δεχεται την ελληνικη καρτα και δεν ειχα προβλημα με 5-6 games που πηρα, τωρα ηρθε και το pre-order του primal. 38e εχει το division, σκεφτομαι να το παρω απο εκει γιατι δεν εχω ορεξη να ψαχνω csgo keys ξανα και να μπλεκω με trades.

Απλα η πειραιως μου την μπλοκαρε μετα 2 φορες για υποπτη συναλλαγη.. :P

Υπόψιν πως το division έχει 40 ευρώ retail, οπότε δεν ξέρω πόσο αξίζει η αγορά από κλειδαδικα αυτή τη στιγμή. (σίγουρα θα πέσουν οι τιμές μετά την κυκλοφορία).

• Like 1

Καλύτερα ας περιμένουμε να βγει πρώτα να δούμε και εντυπώσεις για το τελικό περιεχόμενο που προσφέρει και μετά βλέπουμε. Είπαμε τα preorders πάντα ρίσκο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...