firepc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω αν εχει υποθει. Δωρεάν το The Division με κάθε αγορά Nvidia κάρτας γραφικών Ισχυει για τις 970, 980, 980ti To game κυκλοφωρει στις 8 Μαρτιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Να σας προσκαλέσω πάλι όλους όσους θέλετε στο TS που είχε στηθεί για το GTA5,το Noob Greek Players,και γιαυτό εδώ το παιχνίδι. Οπότε ελάτε με το πάρτι σας για να κάνετε χαβαλέ. IP: ngp-crew.ga ελευθέρα μην ντρέπεστε,το κανάλι για το παιχνίδι θα ονομάζετε, THE UBISOFT CHALLENGE.Εσείς μπορείτε να πάτε σε όποιο κανάλι βέβαια υπάρχει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ερώτηση όχι και τόσο σχετική με το game. Το G2A από πότε ζητάει 23% φπα? Γενικά επειδή δεν έχω παρατηρήσει τι λέτε με τον ινδό πιο νορμάλ τιμές που βρίσκουμε από κάπου που να εμπιστευόμαστε; Στο G2A βγαίνει 37,85 ευρώ (46,56 ευρώ αν βάλεις το ΦΠΑ αλλά κλάιν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 instant gaming αγοραζω τελευταια, δεχεται την ελληνικη καρτα και δεν ειχα προβλημα με 5-6 games που πηρα, τωρα ηρθε και το pre-order του primal. 38e εχει το division, σκεφτομαι να το παρω απο εκει γιατι δεν εχω ορεξη να ψαχνω csgo keys ξανα και να μπλεκω με trades. Απλα η πειραιως μου την μπλοκαρε μετα 2 φορες για υποπτη συναλλαγη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Υπόψιν πως το division έχει 40 ευρώ retail, οπότε δεν ξέρω πόσο αξίζει η αγορά από κλειδαδικα αυτή τη στιγμή. (σίγουρα θα πέσουν οι τιμές μετά την κυκλοφορία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 αυτο που λεει ο naruto σκεφτομαι και εγω...αμα φτασει κανα 37 1-2 μερες μετα την κυκλοφορια θα το χτυπησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 καλά σίγουρα τώρα αγορά δε παίζει ακόμα, αλλά ο καιρός γαρ εγγύς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εχει και τα κουπονια απο nvidia οποτε λογικα θα πεσει και αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλύτερα ας περιμένουμε να βγει πρώτα να δούμε και εντυπώσεις για το τελικό περιεχόμενο που προσφέρει και μετά βλέπουμε. Είπαμε τα preorders πάντα ρίσκο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα έκανα preorder αν δεν με είχαν πρήξει φίλοι να παίξουμε (και 'ντάξει όταν ξεκινάς τέτοιο game με την παρέα, χαλάλι το 40άρι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε προσωπικά ΗΒΑΟ+ On, PCSS Off. Ευτυχώς δεν βάλανε άλλες σαχλαμάρες όπως στο Arkham Knight. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 καημένη ΑΤΙ...δε θα γυρίσω πίσω σε σένα ποτέ ξανά,με την επόμενη μου αναβάθμιση να είναι nvidia πλέον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Most immersive New York ever μέχρι να βρείς τον πρώτο bad guy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα