Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι αν τα κανεις trade με καποιον ειναι αμεσως tradeable αν τα αγορασεις απο το market θελουν 6 μερες, τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο καιρο που αγορασα.

μερσί μπουκου για την πληροφορία!θα το χω υπόψιν!

ελπίζω να μην έχουν φέσι τα κλειδιά απο κεί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο την μια ψιλολογικο...δηλαδη τι να εχει να παρεις?σφαιρες και grenade?αφου στα δινει τσαμπα...skills και τετοια τα παιρνις απο το campaing...οποτε δεν νμζ οτι υπηρχε λογο να υφιστανται microtransactions...αλλα μεχρι να βγει το παιχνιδι ας μην ορκιζεται κανεις καλυτερα(ισως και ακομα πιο μετα απο οταν βγει)...γιατι εχουμε και κατι ωραιες περιπτωσεις payday...

Τα skins ας μπούνε σε micro-transcactions. Άλλα όπλα ή skills μην βάλουν μόνο. Αν και το σύστημα της Valve με το comminity market δεν θα το φτάσει ποτέ κανένα παιχνίδι.

Ποτε δεν το κατάλαβα αυτό με τα skins tbh...ειδικά σε fps.

Μα σε fps είναι που κάνουν την διαφορά γιατί εκεί βλέπεις το όπλο πιο κοντά από ότι σε κάποιο tps. Όπως και να έχει αν δεν έχεις μεγάλο κόλλημα με ένα παιχνίδι, προφανώς και δεν σε ενδιαφέρουν τα skins.

αχ,τί είστε σεις ...πραγματικά διαβάζετε ή μόνο τίτλους βλέπετε;

και με κάνετε εμένα κακούλη μετά,και μου κάνετε και reports,τέτοιοι είστε!

Ubisoft originally floated the idea of microtransactions for The Division back in summer 2014. At the time, Ubisoft Massive managing director David Polfeldt said the studio was "definitely" looking at allowing players to be able to pay to speed up their progress. "Some things require time in the game and some people don't want to invest time; they want the shortcut. So we're looking at those types of trades," he said.

αν έμπεναν θα ήταν τέτοιου είδους,το γράφει..

ΤΖΙΖΟΥΣ

τις ικασίες σε κάνα άλλο παιχνίδι,βλέπε escape from tarkov,που δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται..

Μιλάμε για 10μέρες πριν βγει το παιχνίδι,όχι 2 χρόνια :P

ας κάνω quote,μάλλον βαριέστε να ψάξετε

In January 2016, creative director Magnus Jansen confirmed that plans for shortcut microtransactions had been scrapped. "It was under consideration, but it never made it into the game," he said. "So there won't be any microtransactions like that. No shortcuts."

This is something of a change of practice for Ubisoft, as two of the studio's biggest recent releases--Rainbow Six Siege and Assassin's Creed Syndicate--both offer microtransaction systems.

The Division will offer extra paid content beyond the base game, however, in the form of multiple expansion packs.

• Like 1

μερσί μπουκου για την πληροφορία!θα το χω υπόψιν!

ελπίζω να μην έχουν φέσι τα κλειδιά απο κεί!

Βασικα βρισκεις αρκετα φτηνοτερα απο τα 2.20e που ζηταει το steam, ενας που ειδα εδινε 1.95$ αλλα δυσκολα να σου πουλησουν με paypal αν δεν εχεις cashrep η αρκετα trades στο εκαστοτε subreddit. Εγω ειχα βρει εναν yolo που μου εδωσε στο r/csgotrade αλλα δεν ασχοληθηκα ξανα απο τοτε, τωρα μπηκα στο trade subreddit και δεν εχει κανενα μονο εδω βρηκα https://www.reddit.com/r/SteamGameSwap

• Like 1

λοιπόν εγώ παιδιά επειδή δεν μπόρεσα να το πάρω μέσω steam και trade, έκανα κατάθεση στο ινδό φίλο του συμφορουμίτη από πάνω, αγορά μέσα από το σίτε του. η τιμή ήταν 25.66 ευρώ και ελπίζω όλα να κυλίσουν ομαλά.

• Like 1

λοιπόν εγώ παιδιά επειδή δεν μπόρεσα να το πάρω μέσω steam και trade, έκανα κατάθεση στο ινδό φίλο του συμφορουμίτη από πάνω, αγορά μέσα από το σίτε του. η τιμή ήταν 25.66 ευρώ και ελπίζω όλα να κυλίσουν ομαλά.

Γεναίος και με επιμονή!

Μέσα από το steam profile του μπορείς να βρεις και το fb του να του μιλήσεις.

για το site του,ορίστε κουπόνι -10%

TZW8INC99DCO

Γεναίος και με επιμονή!

Μέσα από το steam profile του μπορείς να βρεις και το fb του να του μιλήσεις.

για το site του,ορίστε κουπόνι -10%

TZW8INC99DCO

πρώτη φορά πιστεύω ότι θα αποτύχει η συναλλαγή. πρώτων τα έστειλα μέσω tranferwise, δεύτερων ενώ επέλεξα να πάρει συγκεκριμένα το ποσό που ορίζει ο ίδιος, έχει πάρει 0.05 λεπτά ινδίας λιγότερα λόγο αλλαγής ισοτιμίας και τρίτων δεν ξέρω με τι όνομα θα εμφανιστεί το έμβασμα στην τράπεζα του. μετά της 3 Μαρτίου που θα φτάσουν, θα ενημερώσω.

Ξεκινω το hype train μέχρι να βγει με διάφορα βίντεο..είτε ξενερας είτε επευφημίας!!

Το βάζω αυτο εδώ γιαυτα που λέει μόνο για τα νέα παιχνίδια..

https://youtu.be/X_A9nO-off0

πρώτη φορά πιστεύω ότι θα αποτύχει η συναλλαγή. πρώτων τα έστειλα μέσω tranferwise, δεύτερων ενώ επέλεξα να πάρει συγκεκριμένα το ποσό που ορίζει ο ίδιος, έχει πάρει 0.05 λεπτά ινδίας λιγότερα λόγο αλλαγής ισοτιμίας και τρίτων δεν ξέρω με τι όνομα θα εμφανιστεί το έμβασμα στην τράπεζα του. μετά της 3 Μαρτίου που θα φτάσουν, θα ενημερώσω.

Ελπίζω μόνο να μη χάσεις ότι καλύτερη προσφορά βγει
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...