Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Με προβληματίζει αυτο το post..ειμαι έτοιμος να το αγοράσω αλλα άμα ειναι το single βαρετό..δεν ξερω. δεν ασχολούμαι και με multi η αληθεια ειναι.. Απο την αλλη εχουμε το περιβάλλον.. Παιδια εχει κάτι μέσα απο tactical κάτι απο ghost recon ή δώσε πιστολίδι; μην κρινεις απο τους αλλους...2 beta ειχες δεν το δοκιμασεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 κοντος ψαλμός, αναμένετε κριτικές και twich streams προσωπικά, παίζοντας την ανοιχτή μπέτα το παιχνίδι μου άρεσε (που έκραζα ubisoft για Watch Dogs, Assassins Creeds κτλ) και πιστεύω στην κανονική έκδοση θα ειναι ακόμη καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγω ειδα χθες ενα gameplay στα 25 lvl απο μελη της noobisoft (αργει να αλλαξει ακομα αυτη η ονομασια οσο καλα και να τα παει φετος!) και ενω ειχα παιξει και την κλειστη και την ανοιχτη beta παλι μου τρεχανε τα σαλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) σας το πα ότι θα παίξουν χαμηλές τιμές!μόλις αρχίσουν να σκάνε και άλλες προσφορές με nvidia code [H] The Division uPlay code (Nvidia) [W] 28$ PayPal εγω περιμένω τον ινδό φίλο μου,να μου δώσει τιμή! το TRADING δε θα πεθάνει ποτέ!! προσπάθησα να αγοράσω με την moneysafe,αλλά έτρωγα πόρτα.Δεν δέχεται international credit cards.. ^οπότε δε χάνετε να δοκιμάσετε τον πάνω με 25€ Αν googλαρα σωστά το σύμβολο της τιμής είναι ρούπια. πιο φθηνό the division πεθαίνεις οπότε το παιχνίδι κάνει ~23€ είναι για uplay. Το site είναι του ινδού φίλου,αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από κει,πάντα on demand παίρνω από κεινον. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2016 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Turbinator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 προσπάθησα να αγοράσω με την moneysafe,αλλά έτρωγα πόρτα.Δεν δέχεται international credit cards.. ^οπότε δε χάνετε να δοκιμάσετε τον πάνω με 25€ γιατι δεν χρησιμοποιεις paysafe? αφου ειπες οτι δουλευει, ή μας δουλευες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 η paysafe έχει πεθάνει . Δε λειτουργεί για καταστηματα εκτός Ελλάδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με προβληματίζει αυτο το post..ειμαι έτοιμος να το αγοράσω αλλα άμα ειναι το single βαρετό..δεν ξερω. δεν ασχολούμαι και με multi η αληθεια ειναι.. Απο την αλλη εχουμε το περιβάλλον.. Παιδια εχει κάτι μέσα απο tactical κάτι απο ghost recon ή δώσε πιστολίδι; κοίτα εγώ προσωπικά βαριέμαι εύκολα οπότε μη τρελένεσαι. Η αλήθεια είναι πως το multiplayer κομμάτι δεν το είδα καθόλου, ίσως να είναι πολύ καλύτερο σαν multiplayer. Απλά σαν solo τρέχεις απο εδώ και απο εκεί και κάνεις αποστολές με το ίδιο κλασικό πιστολίδι και με τους ίδιους πάνω κάτω εχθρούς. Κάτι άλλο που με χάλασε κάπως, ήταν ότι δεν έχει καμια ιδιαίτερη ιστορία που να δένει καλά με το όλο background, απλά έχουμε virus apocalypse και είσαι άλλο ενα grunt που πολεμάει στους δρόμους τους criminals...τώρα γιατί οι criminals επέλεξαν να κάτσουν μέσα στην πόλη ενώ αυτή εκενώθηκε λόγο ενώς deadly viral infection , δεν έχω ιδέα αλλά σίγουρα είναι κάτι επίσης που με ξενερώνει σαν σεναριακό plot hole. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 γιατι δεν χρησιμοποιεις paysafe? αφου ειπες οτι δουλευει, ή μας δουλευες; θέλεις λίγο σανό; η paysafe έχει πεθάνει . Δε λειτουργεί για καταστηματα εκτός Ελλάδας μμμμ,ναι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αν googλαρα σωστά το σύμβολο της τιμής είναι ρούπια. πιο φθηνό the division πεθαίνεις οπότε το παιχνίδι κάνει ~23€ είναι για uplay. Το site είναι του ινδού φίλου,αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από κει,πάντα on demand παίρνω από κεινον. δηλαδή να προχωρήσουμε σε αγορά? τον εμπιστεύεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδή να προχωρήσουμε σε αγορά? τον εμπιστεύεσαι? τους εμπιστεύομαι,αλλά δε λειτουργεί. παίδες,ξέχασα να το γράψω με το παραπάνω τρολάρισμα,την συνέχεια. Η moneysafe δε πέρασε και στο fb που τους ρώτησα μου είπαν,ότι δεν έχουν ενεργοποιήσει τις διεθνείς αγορές! Αλλά νομίζω αν δοκιμάσω με την πιστωτική μου ίσως και περάσει,αλλά δε θέλω να την χρεώσω άλλο. Θα κάνω trade ή με τον trader που έδωσα μόλις κάνει restock ή με τον ινδό που έχει το site το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 είπα να το δοκιμάσω και εγώ αλλά τίποτα, όπως λες, δεν δέχεται κάρτες εκτός Ινδίας και κρίμα που δεν δουλεύει με paypal. είναι όντως πολύ καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 είπα να το δοκιμάσω και εγώ αλλά τίποτα, όπως λες, δεν δέχεται κάρτες εκτός Ινδίας και κρίμα που δεν δουλεύει με paypal. είναι όντως πολύ καλή τιμή. κάνε add τον trader μου.Αυτός που χει το site,και ρώτα τον για trade με csgo keys.(υπόψιν θα πρέπει να τα κρατήσεις 1 βδομάδα στο inventory σου,και να χεις και το steam auth,αλλιώς θα κάνει +1μέρα να τα παραδώσει ) Αλλιώς στείλε στο άλλο trade,μόλις μου απάντησε ο τύπος.. 25.5€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να παρεις csgo keys με paypal απο reddit και ειναι tradeable αμέσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 το τσέπωσα το παιχνίδι στα 25.5€,για τόσο είναι πολύ καλό παιχνίδι Μπορεις να παρεις csgo keys με paypal απο reddit και ειναι tradeable αμέσως. α δε κλειδώνουν και αυτά για μια βδομάδα μόλις στα στείλουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Οχι αν τα κανεις trade με καποιον ειναι αμεσως tradeable αν τα αγορασεις απο το market θελουν 6 μερες, τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο καιρο που αγορασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα