Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

37ε το βρισκω, εχει παιχτει και χαμηλοτερα?? Να ξερω αν ειναι να περιμενω λιγο, δεν με καιει και πολυ το παιχνιδι απλα θελω να το δω και αν ειναι καλο θα ασχοληθω, δυστυχως δεν ειναι απο τα παιχνιδια που βλεπεις ενα stream και εχεις αποψη πρεπει να ασχοληθεις λιγο για να του δωσεις μια ευκαιρια.

• Like 1
Δημοσ.

37ε το βρισκω, εχει παιχτει και χαμηλοτερα?? Να ξερω αν ειναι να περιμενω λιγο, δεν με καιει και πολυ το παιχνιδι απλα θελω να το δω και αν ειναι καλο θα ασχοληθω, δυστυχως δεν ειναι απο τα παιχνιδια που βλεπεις ενα stream και εχεις αποψη πρεπει να ασχοληθεις λιγο για να του δωσεις μια ευκαιρια.

γιαυτό βγάλαν 2 φορές demo βρε μπρο..

Δεν το έπαιξες;

Δημοσ.

Oπα την Ubisoft, 60fps pc;

τα πηρε στο κρανιο με την κλεψιά του Uncharted 4 :-D  :-D  :-D

δεν μας λεει ομως τι σκατα εχουν πανω και τρεχει σε 60fps τα βληματα -.-

Δημοσ.

δεν μας λεει ομως τι σκατα εχουν πανω και τρεχει σε 60fps τα βληματα -.-

δεν χρειάζεται να το τρεχεις maxed, και medium 60fps να το τρέχεις πάλι τα γραφικά ειναι εξαιρετικά.

http://www.insomnia.gr/topic/198748-pc-games-screenshots-thread/?p=54670214

επισης το τελικο μπορει να τρέχει ακομη καλύτερα

• Like 2
Δημοσ.

σας το πα ότι θα παίξουν χαμηλές τιμές!μόλις αρχίσουν να σκάνε και άλλες προσφορές με nvidia code

[H] The Division uPlay code (Nvidia) [W] 28$ PayPal

εγω περιμένω τον ινδό φίλο μου,να μου δώσει τιμή!

το TRADING δε θα πεθάνει ποτέ!!

• Like 2
Δημοσ.

έπαιξα κάνα 2ωρο βαρέθηκα τη ζωή μου. Πέρα απο το πολύ λεπτομερέστατο περιβάλλον δεν βρίσκω άλλο λόγο να ασχοληθώ.

εντάξει το όλο νόημα είναι το να ανεβαίνεις levels και η διασκέδαση στο multiplayer. πέρα από οπλίδι δεν νομίζω να παρουσιάζει κάτι άλλο το παιχνίδι. ήδη εγώ απογοητεύτηκα από την αρχή που δεν παρέχονταν αυτοκίνητα για να οδηγήσεις ή να τα φτιάξεις από το μηδέν παράδειγμα, αλλά έτσι όπως έχουν φορτώσει τους δρόμος με αυτοκίνητα για κάλυψη λογικό ήταν.

Δημοσ.

Άντε τα αμάξια ok δεν γίνετε, αλλα όλα τα υπόλοιπα γιατί δεν τα κάνουν πιο ψιλά?! Δηλαδή cover shooter είναι...η έστω animation πιο χαμηλό η πιο μέσα σαν Spec Ops η το Future Soldier που είχε άψογο cover system. Anyways απλά είναι λίγο χαζό να φαίνεται το κεφάλι.

• Like 2
Δημοσ.

Αν googλαρα σωστά το σύμβολο της τιμής είναι ρούπια.

πιο φθηνό the division πεθαίνεις

οπότε το παιχνίδι κάνει ~23€

είναι για uplay.

Το site είναι του ινδού φίλου,αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από κει,πάντα on demand παίρνω από κεινον.

• Like 3
Δημοσ.

έπαιξα κάνα 2ωρο βαρέθηκα τη ζωή μου. Πέρα απο το πολύ λεπτομερέστατο περιβάλλον δεν βρίσκω άλλο λόγο να ασχοληθώ.

Με προβληματίζει αυτο το post..ειμαι έτοιμος να το αγοράσω αλλα άμα ειναι το single βαρετό..δεν ξερω.

δεν ασχολούμαι και με multi η αληθεια ειναι..

Απο την αλλη εχουμε το περιβάλλον..

Παιδια εχει κάτι μέσα απο tactical κάτι απο ghost recon ή δώσε πιστολίδι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...