Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερεις ποσο θα χει maintenance?

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως δουλεύουν αρκετά πράματα ακόμα, απλά κόβω βόλτες στο DZ και κάνω χαβαλέ :-D

Edit: Αν εννοείς server maintenance είναι down τώρα μέχρι τις 2 νομίζω

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, στο PC την υπογραφης μου κατεβασα την ΒΕΤΑ , και ενω ανοιγει το παιχνιδι κανονικα , και τρεχει σε Ultra settings με 55-60fps , αφου περνανε 4-5 λεπτα κολαει ολοκληρο το PC  και θελει επανεκινηση για να ξεκινησει.

την δευτερη φορα μου εβγαλε την παρακατω μπλε οθονη!

post-43675-0-96159100-1455982486_thumb.jpg

Δημοσ.
tomclancysthedivisionbzr8l.jpg

Και κάπου εδώ νομίζω τερμάτισα την beta. Μου αρέσει αρκετά το ποσο customization έχουν τα builds ακόμα και με ακριβώς τα ίδια όπλα/set. Φαντάζομαι όταν ανοίξουν crafting + perks + skill mods θα είναι ακόμα καλύτερα. Αρκετά ευχάριστο gameplay, πολύ καλά γραφικά, fun και solo και με παρέα. Ελπίζω μονο να υπάρχει end game και αρκετό content στο βασικό game. Ίσως είναι και η έκπληξη της χρονιας για εμενα μιας και το περίμενα μέτριο μετά από τόσα delay. Το μονο πράμα που με εκνευρίζει και πιστεύω ότι θέλει φτιάξιμο είναι το aiming για gadget και για nades γιατί φέρνει πολύ σε AC που αυτό δεν είναι καθόλου καλο (πολύ clunky και δύσχρηστο).

• Like 4
Δημοσ.

Με έχει ψήσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ίσως επειδή όντως έψαχνα κάτι τέτοιο, δηλαδή RPG-heavy/Gear based Shooter.

Το ξέρω ότι πρόκειται για τίτλο της Ubisoft, η οποία μας έχει σερβίρει πολλές φορές, δεν θα έλεγα απαραίτητως άσχημα παιχνίδια, αλλά σίγουρα κατώτερα των προσδοκιών, βλέπε Watch dogs, The crew κτλ. και πολλές φορές μια από τα ίδια όπως με τα τελευταία Assasins creed και το Far cry 4.

Παρόλα αυτά, αυτό και το Far cry primal με έχουν κερδίσει.

Δημοσ.

πάντως αν και downgrade δεν έχει καθόλου άσχημα γραφικά (και σε medium που παιζω) και έχει αρκετά καλο optimization με περιθώρια βελτίωσης, γενικά ουδεμια σχέση με Watch Dogs, Assassins Creed, stuttering και λοιπά προβλήματα

σε medium με 2 high σχεδόν πάντα έχω 60fps, πολύ καλή anti aliasing υλοποιηση

MlRONdh.jpg

0dYDfTr.jpgTR6JaF7.jpg

U0qes5O.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έχει διαφορά εάν το αγοράσεις απο το steam ή απο το uplay? πχ εάν κάποιος θέλει να παίξει με παρέα θα πρέπει όλοι να το έχουν αγοράσει απο το ίδιο μέρος?

Δημοσ.

Έχει διαφορά εάν το αγοράσεις απο το steam ή απο το uplay? πχ εάν κάποιος θέλει να παίξει με παρέα θα πρέπει όλοι να το έχουν αγοράσει απο το ίδιο μέρος?

οχι..uplay θα θες έτσι κιαλλιώς για να παίξεις.το ίδιο είναι από παντού.

• Like 1
Δημοσ.

Μου κανει εντύπωση που με ισχυρότερες κάρτες προτιμάτε κάτι 30-40 fps και ultra παρά 60 fps με χαμηλοτερες ρυθμισεις, έτσι και αλλιώς οι διαφορές ειναι πολύ μικρές.

προσωπικά με GTX 770 για να έχω σχεδόν πάντα 60 fps το έβαλα medium, τα γραφικά πάλι ειναι πολύ καλά.

προσωπικά μου άρεσε το σύστημα shooting, ειδικά η υλοποιηση της κάλυψης

Μπορεις να γράψεις μια τα settings για 60αρι; Το παιζω σε high-med με 38-50 fps πανω κάτω. Thx

Δημοσ.

Για άλλη μια φορα πάντως το ΑΑ στο TD είναι εξαιρετικό. Ελπίζω να το δούμε και σε αλλα games από την Ubi, τρομερή δουλειά στην Snowdrop Engine από την Massive.

Δημοσ.

H 760 μου το τρέχει στα 28-45 στα High (μόνο που το τροφοδοτικό σφυρίζει αρκετά) κάτι που στο Assassin's δεν μπορούσε.. Έχω μείνει άφωνος..

Λογικά, η 770 πάει καλύτερα στα high!

Δημοσ.

Μπορεις να γράψεις μια τα settings για 60αρι; Το παιζω σε high-med με 38-50 fps πανω κάτω. Thx

τα προεπιλεγμενα medium 

Δημοσ.

Καλησπερα, στο PC την υπογραφης μου κατεβασα την ΒΕΤΑ , και ενω ανοιγει το παιχνιδι κανονικα , και τρεχει σε Ultra settings με 55-60fps , αφου περνανε 4-5 λεπτα κολαει ολοκληρο το PC και θελει επανεκινηση για να ξεκινησει.

την δευτερη φορα μου εβγαλε την παρακατω μπλε οθονη!

attachicon.gifIMG_0124.JPG

Φίλε ειχα παρόμοια προβλήματα- οχι σε αυτο το παιχνίδι-λόγω λειτουργικού(Windows 10)τσέκαρε το και δεύτερον κοίταξε τον επεξεργαστή σου και τις θερμοκρασίες..

Φυςικα καθόλου σίγουρος οτι ειναι αυτα αλλα σου λεω την εμπειρία μου..

Επισης ψάξε σε αλλα topic περί μπλε οθονών και πόσταρε σαυτα..υπομονή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...