Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος Alex, αντε και σε ένα 1440p gsync monitor τώρα :D

On topic, πολυ γκρίνια βλέπω στο θέμα για την αλληλεπιδραση στον κόσμο και για τα γραφικά και καμιά κουβέντα για τα υπόλοιπα του παιχνιδιού. Τι διάφορες έχει με την closed beta, αν υπάρχουν βελτιώσεις κλπ. Βέβαια πολλά πράγματα πρεπει να περιμένουμε να τα δούμε στο τελικό παιχνίδι όπως αν έχει καμία αξιόλογη ιστορία και πόσο πλούσιο περιεχόμενο έχει. Δεν αργεί πάντως.

Δημοσ.

Thx, εγώ προσωπικά το έβαλα σήμερα για 1 ώρα και για να το τεστάρω με το νέο απόκτημα. Είδα ότι ξεκινάει ακριβώς εκεί που ξεκίναγε και η closed beta. Από αύριο θα παίξω και θα ποσταρω περισσότερα. Αν έχει μείνει και τιποτα να πούμε.

Δημοσ.

Το ότι δεν υπάρχει interaction γενικά στον κόσμο του The Division, είναι μεγάλο λάθος ανεξάρτητα από τα visuals. Δεν χρειάζεται top visuals για να μην είναι ένα game βαρετό/ρηχο. Κακώς λοιπόν επιλέχτηκε από τους devs αυτη η κίνηση.

Σωστή παρατήρηση αυτό με τα 15fps, να προσθέσω ότι και με ti τρως κάτι φάπες της τάξης των 5-6 fps που γίνεται αμέσως αντιληπτό στα μάτια μου. Εκεί που είσαι στα 60 τσουπ για ένα κλάσμα του δευτερόλεπτου είσαι στα 54 και φαίνεται πολύ άσχημο.Στα 1080p υπόψιν.. Δεν σου χαλάει το experience αλλά είναι κάπως και δεν δικαιολογεί αυτά που βλέπω. Πέρα του φωτισμού το GTA V (no mods)δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Division.

Έχω ξαναπεί πολλάκις ότι παρόλο που δεν είναι όπως είχαν δείξει στην e3, το game έχει πολλές λεπτομερειες, δεν βρίσκεις εύκολα low res textures, και ο τρόπος που απεικονίζει μια περιοχή της New York είναι πολύ ωραίος.

Θα προτιμούσα χειρότερα γραφικά αλλά περισσότερο content γιατί την βλέπω από τώρα την δουλειά.

Επίσης όσοι λένε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διάφορα από την έκδοση πχ του ps4, μπορώ να τους προτείνω έναν καλό οφθαλμίατρο, πέρα του γεγονότος ότι δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα 30fps.. Δεν είναι και η μέρα με την νύχτα(οπως θα μπορούσε να είναι) αλλά διαφορες υπάρχουν και ένα έμπειρο μάτι της πιάνει.

Το division στις κονσολες μια χαρα τρεχει απο performance παρεπιπτοντως.Μου προκαλει εντυπωση αυτο που αναφερεις,μιας και στο βιντεο που ειχαν ανεβασει απο το digital foundry στην κλειστη beta!!!framedrops κατω απο τα 30 δεν φαινοντουσαν να υπηρχαν.

Δημοσ.

Το division στις κονσολες μια χαρα τρεχει απο performance παρεπιπτοντως.Μου προκαλει εντυπωση αυτο που αναφερεις,μιας και στο βιντεο που ειχαν ανεβασει απο το digital foundry στην κλειστη beta!!!framedrops κατω απο τα 30 δεν φαινοντουσαν να υπηρχαν.

Αν έχεις παίξει Bloodborne, κανει ακριβώς το ίδιο πράγμα και το The Division στο PS. Κάνει ένα στιγμιαίο κολληματακι, όταν γυρνάς ή θέλεις να γυρίσεις την κάμερα γρήγορα, κάτι σαν stuttering, δεν μπορώ να πω ότι πάει smooth όπως games που λες είναι δεν είναι 30fps πχ όπως το The Order.

• Like 2
Δημοσ.

Μου κανει εντύπωση που με ισχυρότερες κάρτες προτιμάτε κάτι 30-40 fps και ultra παρά 60 fps με χαμηλοτερες ρυθμισεις, έτσι και αλλιώς οι διαφορές ειναι πολύ μικρές.

προσωπικά με GTX 770 για να έχω σχεδόν πάντα 60 fps το έβαλα medium, τα γραφικά πάλι ειναι πολύ καλά.

προσωπικά μου άρεσε το σύστημα shooting, ειδικά η υλοποιηση της κάλυψης

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω κάψει λίγο (παίζω στο PC με dualshock 4 γι' αυτό έχει PS buttons)

tomclancysthedivisionsfpnn.jpg

Το παιχνίδι μου αρέσει πολύ, η μονη ερώτηση για το αν θα αγοραστεί είναι το ποσο content θα έχει day 1 συνολικά.

• Like 2
Δημοσ.

Σε σχέση με την closed BETA, είχε κάποια προβλήματα σε εμένα, όπως lag, disconnects, και σε κάποια σημεία δεν μπορούσα να περάσω από κάποια πόρτα ή σκάλα και έπρεπε να κάνω restart...

Και την καινούργια αποστολή (underground power station) την βρήκα λίγο βαρετή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...