Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επαιξα κανενα μισαωρο..

θελω να ελπιζω πως λογω beta εχει κακο perfomance στον εξω κοσμο..

οσο εχει χιονι ειναι ωραια τα γραφικα,οσο ειναι νυχτα ειναι ποπα...στα υπολοιπα εχει θεμα perfomance..

εχει ωραια γενικα ατμοσφαιρα,εκανα disable και στο hud να μην φαινονται το dmg που τρωεει ο αλλος ουτε τα xp..

γενικα δειχνει να θελει ψαξιμο...

ισως να ναι μια αναβαθμιση του watch dogs :P

δεν καταλαβα ομως...ειναι καθαρο single player απλα μπορεις να παιξεις co-op?

γτ δεν βρηκα κανεναν μεσα στο game..και απο τι φαινεται δεν ειναι ''free'' απο αποψη αποστολων..με την εννοια ειναι multi,τρωεει ο ενας τον αλλον...

Ειμαι σε διλημμα για να το τσιμπησω αλλα θα περιμενω να βγει για να δω τι γινεται με τα perfomance..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ με την 270χ δεν το ευχαριστιέμαι, λόγω visuals. Δε ξέρω πως είναι σε υψηλές ρυθμίσεις, αλλά σε χαμηλές - μεσαίες ρυθμίσεις που μπορώ να παίζω δε μου αρέσει.

Έχει ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΙΛΑ ! 

Ίσως όταν πάρω καινούργια κάρτα να το παίξω. 

επαιξα κανενα μισαωρο..

οσο εχει χιονι ειναι ωραια τα γραφικα,οσο ειναι νυχτα ειναι ποπα...στα υπολοιπα εχει θεμα perfomance..

εχει ωραια γενικα ατμοσφαιρα,εκανα disable και στο hud να μην φαινονται το dmg που τρωεει ο αλλος ουτε τα xp..

δεν καταλαβα ομως...ειναι καθαρο single player απλα μπορεις να παιξεις co-op?

γτ δεν βρηκα κανεναν μεσα στο game..και απο τι φαινεται δεν ειναι ''free'' απο αποψη αποστολων..με την εννοια ειναι multi,τρωεει ο ενας τον αλλον...

Ειμαι σε διλημμα για να το τσιμπησω αλλα θα περιμενω να βγει για να δω τι γινεται με τα perfomance..

2-3 settings είναι που γαμάνε το performance αλλα μην περιμένεις και πολλά από ένα fuckin port τις Ubi. Μπορείς να παίξεις solo η με αλλα 3 άτομα, δεν βλέπεις κανέναν γιατί πρέπει να join/create party. Στο DZ είναι μονο το PVP, εκεί συνήθως έχει κόσμο.

Εγώ με την 270χ δεν το ευχαριστιέμαι, λόγω visuals. Δε ξέρω πως είναι σε υψηλές ρυθμίσεις, αλλά σε χαμηλές - μεσαίες ρυθμίσεις που μπορώ να παίζω δε μου αρέσει.

Έχει ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΙΛΑ ! 

Ίσως όταν πάρω καινούργια κάρτα να το παίξω. 

Σιγά τις διαφορες, βάλε να δεις, τα fps πέφτουν χωρίς καμια ιδιαίτερη αλλαγή οπτικά. Σιγά μην πάρεις gpu για την Ubi, όταν με το καλο πέσουν καμια 5-6 patch θα είναι λογικά playable.

2-3 settings είναι που γαμάνε το performance αλλα μην περιμένεις και πολλά από ένα fuckin port τις Ubi. Μπορείς να παίξεις solo η με αλλα 3 άτομα, δεν βλέπεις κανέναν γιατί πρέπει να join/create party. Στο DZ είναι μονο το PVP, εκεί συνήθως έχει κόσμο.

Σιγά τις διαφορες, βάλε να δεις, τα fps πέφτουν χωρίς καμια ιδιαίτερη αλλαγή οπτικά. Σιγά μην πάρεις gpu για την Ubi, όταν με το καλο πέσουν καμια 5-6 patch θα είναι λογικά playable.

άρα στν ουσία είναι single player κ κανείς co-op για να παίξεις το στορυ τ game?

άρα στν ουσία είναι single player κ κανείς co-op για να παίξεις το στορυ τ game?

Δηλαδή αν θελω να παίξω με έναν φίλο μου την beta παρεάκι πως θα βρεθούμε μέσα στο παιχνίδι;

επαιξα κανενα μισαωρο..

ωχ λέγε μου τέτοια και  το βλέπω για τρελή απογοήτευση και μου λεγαν διαφοροι πριν μηνες οτι θα ναι παιχνιδαρα...

Είναι SP και μπορείς να παίξεις τα πάντα solo, λίγο ανούσιο imho γιατί έχουν στήσει έτσι το game ώστε co-op να έχεις την καλύτερη εμπειρία συνδυάζοντας skills κτλ και παίζοντας μεγαλύτερες δυσκολίες για καλύτερο loot. Μπορείς από το menu να στείλεις invites σε φίλους η να κανεις join random party. Υπάρχουν άπειρα video για να ενημερωθείς πλήρως αλλα καλύτερα να περιμένεις τα review που θα είναι πολλά απλά να ξες ότι η Ubi κάνει sponsor παρα πολλούς youtubers οποτε δείτε κανέναν που εμπιστεύεστε. Εγώ τελικά δεν θα ασχοληθώ γιατί κανένας φίλος δεν ψήθηκε ούτε την open beta να παίξει και tbh τους δικαιολογώ.

• Like 1

Δηλαδή αν θελω να παίξω με έναν φίλο μου την beta παρεάκι πως θα βρεθούμε μέσα στο παιχνίδι;

τον βρισκεις ευκολα και τα κανετε μαζι,το εκανα με φιλο μου πριν λιγο!αυτος μαλιστα ειχε κανα καποια Q γιατι ειχε πει πιο νωρις αλλα ενα δυο τα κανε παλι για μενα!

εμενα ετρεχε απο 45αρια με high-ultra settings!(για την ακριβεια οπως τα ειχε τα αφησα) και μεσα σε κλειστους χωρους το 55+ ηταν ευκολο και συνηθως κολλημενο 60αρι...

Καλησπέρα,

Είπα και εγώ να το κατεβάσω να το δω μιας και δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα και από το θέμα, και από το στυλ, βάλε λίγο τα βίντεο, λίγο ο ντόρος και ο ενθουσιασμός και πάει λέγοντας.

Εντυπώσεις; Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αθλιότητα από την beta κιόλας. Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Ενδεικτικά θα πω μερικά που μπορεί να τα διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε. Να πω πάντως ότι ότι αναφέρω μιλάμε πάντα για ultra settings. Έχουμε και λέμε:

1)      Τα γραφικά είναι πανάθλια. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με ότι βίντεο μας έχουν δείξει. Εξωτερικοί χώροι φαίνονται όλοι πλαστικοί. Εσωτερικοί χώροι για κλάματα. Είμαι μέσα σε κτήριο και πάω σε γραφείο που έχει πάνω laptop και με το ζόρι ξεχωρίζουν τα θολά κουμπιά του laptop. Είναι δυνατόν σε game 2016 με ultra settings να βλέπεις αυτό το πράγμα; Εντελώς πλαστικά και fake όλα γύρο σου. Δεν μιλάμε για ακτίνες ηλίου και οπτικά εφέ… αυτά είναι ψιλά γράμματα.

2)      Ρεαλισμός μηδέν. Ρίχνεις 1000 σφαίρες πάνω σε αντικείμενα και δεν βλέπεις ούτε θραύσματα.  Ότι βρεις και γαζώνεις στην κυριολεξία είναι σαν να βαράς τα σύννεφα. Χαρτόκουτο στο δρόμο το οποίο είναι κινητό εμπόδιο (όχι κάτι σταθερό που δεν αλλάζει π.χ. τοίχοι), το όποιο το κλοτσάς και μετακινείται και το πλακώνεις στο γάζωμα και δεν δημιουργεί ούτε μία τρύπα… κάτι ένα στιγμιαίο εφέ της σφαίρας ρε παιδί μου να σου δείξει ότι το βαράς. Σαν να μην συμβαίνει στην κυριολεξία τίποτα και μιλάμε για χαρτόκουτο… κινητό εμπόδιο. Έλεος δηλαδή που ρεαλισμός τέτοιου τύπου υπάρχει σε παιχνίδια προ 5ετίας και βάλε.

3)      Μπαίνεις μέσα σε κτήριο τριώροφο και ανοίγεις το map να δεις κάτοψη ορόφου και βλέπεις την πόλη. Λέω οκ θα έχει ζουμ. Όντως έχει, κάνω ζουμ και απλά φτάνει σε επίπεδο να βλέπεις το κτήριο απ’ έξω πιο κοντά. Δεν υπάρχει map εσωτερικού κτηρίου. Και δεν μιλάω για ένα τυχαίο κτήριο που μπορείς να πεις εκεί - άντε ας το δεχτούμε γιατί πόσα εσωτερικά  map κτηρίων να φτιάξουν (που κανονικά ούτε αυτό θα δικαιολογούταν). Μιλάμε για το κτήριο που είναι η πρώτη σου έδρα, τριώροφο με vendors κλπ. και δεν υπάρχει καν map ορόφου.

4)      Κάνω logout μέσα στο κτήριο (safe zone), ξαναμπαίνω και με έχει βγάλει κάπου απ’ έξω. Λέω μεγάλε τι γίνεται εδώ; Δεν αφήνει το χαρακτήρα σου εκεί όπου τον άφησες; Το ξαναδοκιμάζω και ξανά τα ίδια σε άλλο σημείο απ’ έξω. Κάτι σαν να έχει κάποια συγκεκριμένα checkpoint ας πούμε και να σε εμφανίζει στο πλησιέστερο κάθε φορά ανάλογα το που τον άφησες. Ήμαρτον είπα.

5)      Πολλοί hidden walls σε απαράδεκτα σημεία για αδιανόητους λόγους. Βρίσκω στον δρόμο ένα μικρό λόφο με μπάζα (ύψους ενός φορτηγού ας πούμε) που έχει μία μπάρα και ανεβαίνεις πάνω του. Ανεβαίνεις και πας να πέσεις κάτω και δεν σε αφήνει. Πίσω πάλι από την μπάρα να κατέβεις. Εντάξει δεν περιμένω να με αφήνει να πηδήξω από τον 5ο όροφο ενός κτηρίου, αλλά ούτε από τα 2 μέτρα ύψος; Γενικά εντόπισα και άλλους hidden walls σε ανεπίτρεπτα σημεία όπως σε μικρό στηθαίο να ανεβαίνεις επάνω με απλό jump και να μην σε αφήνει να πηδήξεις από την άλλη ενώ από την άλλη μεριά ήταν κανονικό μέρος που μπορούσες να πας και όχι μέρος που απαγορευόταν.

6)      Το παιχνίδι είναι τρίτου προσώπου. Στις περισσότερες φάσεις έβλεπα την πλάτη/κεφάλι του χαρακτήρα και όχι από πίσω ολόκληρο τον χαρακτήρα. Λέω θα τραβήξω την κάμερα πιο πίσω. Ξεκινάω να ψάχνω, μπαίνω settings, ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, τίποτα. Δεν έχει να μπορείς να ρυθμίζεις την κάμερα καθόλου. Είναι δυνατόν σε mmo τρίτου προσώπου να μην μπορείς να αλλάξεις την κάμερα που βλέπεις τον χαρακτήρα; Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος το έχει βρει και απλά εγώ δεν κατάφερα να το εντοπίσω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κιόλας γιατί δεν το έχουν βάλει. Υποψιάζομαι μήπως εξαιτίας τον κονσόλων που δεν έχουν mouse και το κάνανε fix ένα view. Τι να πω…

7)      Το παιχνίδι δεν έχει achievements. Μπορεί να με πείτε απαιτητικό αλλά θεωρώ ότι δεν νοείται πλέον παιχνίδι στις μέρες μας, mmo ή μη, να μην έχει achievements. Μπορεί να βάλουν αργότερα με κανένα pack, αλλά τουλάχιστον για μένα έπρεπε να είχε κάποια και μετά ας βάζανε αλλά 500. Και δεν πιστεύω ότι σχεδιαστικά απαιτούσε την υπεράνθρωπη δουλεία…

8)Πρέπει να κάνεις τον άλλον invite για να μπορείς να τον δεις. Ε; Τι; Πως είπατε; Για mmo μιλάμε ή κάτι άλλο; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Συμπέρασμα: απογοητεύτηκα σε άθλιο βαθμό. Επ’ ουδενί δεν περίμενα αυτά που είδα μετά από τόσες αναβολές. Γραφικά και ρεαλισμός είναι σαν να παίζω παιχνίδι 7-8ετίας σε low settings. Και όλα τα παραπάνω να ξανατονίσω ότι μιλάμε για ultra settings. Ήμαρτον και κρίμα.

• Like 1

1. Δεν ειναι ιδο με την Ε3 του 13 συμφωνω αλλα οχι και παναθλια...τι να πει το fo4...Αυτο εδω εχει αρκετα γεματο περιβαλλον τουλαχιστον

2.Αυτο που λες μου ετυχε αλλα απο την αλλη βρηκα στον δρομο εναν αι βασιλη αρχισα να τον πυροβολω και εκανα ζωγραφιες με εναν φιλο μου και του ανοιγε τρυπες κανονικα!Ενω σε μια κιθαρα δεν εκανε τρυπες...ισως κατι παιζει με τα textures

3.Δεν το θεωρω τοσο τρομερο...ισως ειναι ελλειψη για μερικους αλλα ενταξει...εχει αλλα και αλλα πεοβληματα με αυτο θα ασχοληθουμε τωρα?λες και εχει κανα αρχιτεκτονικο αριστουργημα 3000 στρεμματων και δεν ξερουμε που να παμε...

4.Δεν ξερω μια φορα βγηκα μολις μπω θα το κανω edit και θα σου πω!

5.Δεν μου ετυχε ποτε...παντα παταγα το ctrl και δουλευε κανονικα ακομα και απο τον 5ο οροφο...

6.Δεν με πειραξε προσωπικα ετσι και αλλιως το shooting το κανεις με zoom 99%.Ισως σε μελλοντικο patch βγει αν οντως δεν υπαρχει τωρα

7.Σοβαρη ελλειψη οντως!

8.Γιατι στο gta v online πως γινεται?δεν ειναι mmorpg τυπου Lineage 2...τα πιο προσφατα mmo ολα εχουν ξεχωριστα δωματια ας πουμε με λιγους παιχτες το καθενα...αλλιως θα γινοταν χαμος!Αν θεςμε φιλους σου ομως μπαινεις στο ιδιο δωματιο κανονικα!

Εγώ που το δοκιμάζω 2η φορά, βλέπω αύξηση των fps και όχι τόσο μεγάλη πτώση αυτών!

Δηλαδή, το παίζω στα med-high με 30-40, τώρα.. Στην "closed" (υποτίθεται) έπαιζα με 21-36.. Είναι κάτι και αυτό, για μεσαίας δύναμης κάρτες!

Κατ' άλλα, ίδιο φαίνεται.. Λίγο ο φωτισμός άλλαξε και  ή ιδέα μου

Ούτε σε εμένα μπορώ να πω ότι άρεσε.Έχω χρόνια ν' ασχοληθώ με τέτοιο παιχνίδι κιόλας, αλλά γενικά δε βρίσκω κάτι σε αυτό, δυστυχώς.Ανεξάρτητα από το εάν είναι πλέον ο τύπος παιχνιδιού που με τραβάει, θεωρώ πως δε μπορεί, έστω, να ξεχωρίσει.Το βρίσκω εντελώς αδιάφορο πάνω απ' όλα, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να σε τραβήξει στον κόσμο του και να σε προκαλέσει να το συνεχίσεις.Άνοστο voice acting και χαζοαμερικάνικη προπαγάνδα, είναι δύο βασικά στοιχεία που με απωθούν και ας μου αρέσει η αποτύπωση της Νέας Υόρκης.

Στα τεχνικά του τώρα, το πιο εκνευριστικό για μένα, που το βλέπω σε ανησυχητικό βαθμό τελευταία, είναι η ασυνέπεια στα γραφικά του και στο τεχνικό κομμάτι γενικότερα.Καθαρόαιμο σύμπτωμα κονσολίτιδας βέβαια.Εκεί που λες, παναγία μου, κάνουν εμετό τα μάτια μου με αυτά που βλέπω, προχωράς είκοσι μέτρα και με την αλλαγή στο φωτισμό για παράδειγμα και την έλλειψη βλάστησης, που γενικά ρίχνει τον πήχη της απεικόνισης, βλέπεις σαφή βελτίωση.Συνολικά πάντως στο δικό μου σύστημα τα γραφικά δε δικαιολογούν την απόδοση και τις απαιτήσεις του τίτλου παρά το γεγονός ότι περίμενα να παίζω σε χαμηλότερες ρυθμίσεις.Παίζει χειρότερα από άλλους πρόσφατους τίτλους της ubi και έχει κατά τη γνώμη μου και χειρότερα γραφικά.Πάντως τα παιδιά, κάτι πρέπει να κάνουν με το φόρτωμα των textures.Τρέχεις και τα fps πέφτουν ακόμα και κατά 15.Σταματάς να τρέχεις, περιμένεις 2 δευτερόλεπτα, τσουπ +15fps!

Και κάτι τελευταίο που μου θύμισε παιχνίδι του 2005, η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, όπως σημείωσε και ο tigkas πιο πάνω.Καμία σχέση με τα όσα βλέπαμε στα Ε3 videos.Οκ, είπαμε, το περιμένουμε το downgrade, τι περιμένουμε...το θεωρούμε δεδομένο πλέον κάθε φορά δηλαδή, αλλά εντάξει, ας τους πει κάποιος ότι είμαστε 10 χρόνια μπροστά απ' ότι νομίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...