cpttony Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασα και 'γω την Open Beta να του δώσω άλλη μια ευκαιρία μιας και έβαλαν κάτι παραπάνω αυτή τη φορά. NVIDIA announces new bundle with Tom Clancy The Division Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασα και 'γω την Open Beta να του δώσω άλλη μια ευκαιρία μιας και έβαλαν κάτι παραπάνω αυτή τη φορά. NVIDIA announces new bundle with Tom Clancy The Division ωραιά νέα!!χαίρομαι που θα το πάρω 20€ ή και πιο κάτω το παιχνίδι από trader με αυτήν την προσφορά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το preload του steam δεν έχει σχέση με την open beta;Εάν θέλουμε να δοκιμάσουμε την τελευταία πάμε αποκλειστικά σε uplay;Δεν έχω καταλάβει απολύτως τι παίζει.Γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το preload του steam δεν έχει σχέση με την open beta;Εάν θέλουμε να δοκιμάσουμε την τελευταία πάμε αποκλειστικά σε uplay;Δεν έχω καταλάβει απολύτως τι παίζει.Γνωρίζει κάποιος; Kαι μέσα από το steam να το κατεβάσεις, πάλι το Uplay θα χρειαστείς και θα σου το εγκαταστήσει.. οπότε γιατί να μην πας επι τόπυ στην Uplay έκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όποιοι δεν είχαν προλάβει με την πρώτη beta να το βάλουν ( όύτε εγώ το είχα δει τότε) βάλτε αυτό το SweetFx preset. http://sfx.thelazy.net/games/preset/5117/ Πολύ καλή δουλειά, τουλάχιστον στα Screenshots σπέρνει, με το καλό στις 19 θα το δοκιμάσω και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Kαι μέσα από το steam να το κατεβάσεις, πάλι το Uplay θα χρειαστείς και θα σου το εγκαταστήσει.. οπότε γιατί να μην πας επι τόπυ στην Uplay έκδοση Το ξέρω ότι θέλει uplay σε κάθε περίπτωση.Για κάποιο μυστήριο λόγο όμως προτιμώ ακόμα και τα παιχνίδια της ubisoft να τα έχω σε steam εκδόσεις και ας χρειάζεται να ανοίγω 2 clients.Αυτό που με μπέρδεψε είναι, κάπου διάβασα δηλαδή, ότι υποτίθεται η έκδοση του steam είναι για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι και έχουν δικαίωμα στη beta αυτή, όχι για τους λοιπούς.Περίεργο μου φαίνεται βέβαια να ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και μιλάμε για open beta.Απλά επειδή δεν είναι και μικρό σε μέγεθος έλεγα να μην κατέβαζα τσάμπα μία μέρα.Τέσπα, τελικά το ξεκίνησα για uplay απευθείας να είμαι σίγουρος.Άντε να δούμε τι παίζουν τα σημερινά παιδιά.Έχω να πιάσω τέτοιο παιχνίδι στα χέρια μου μια 5ετία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όποιοι δεν είχαν προλάβει με την πρώτη beta να το βάλουν ( όύτε εγώ το είχα δει τότε) βάλτε αυτό το SweetFx preset. http://sfx.thelazy.net/games/preset/5117/ Πολύ καλή δουλειά, τουλάχιστον στα Screenshots σπέρνει, με το καλό στις 19 θα το δοκιμάσω και εγώ. Όντως φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά και διώχνει τη θολούρα που έχει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 τελικα ξερουμε τι βρα θα βγει?λιγο που εψαξα δεν εβγαλα ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 19 απλά αναφέρει στο client(Uplay), τώρα ώρα δεν έχω δει ούτε εγώ κάπου να έχει γραφτεί κάτι. Μεσημεράκι είχε ανοίξει πάντως η πρώτη τους beta, μπορεί να ισχύσει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 2 ωρα το μεσημερι της Παρασκευης για pc!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Για να δούμε κατά ποσο θα την παλέψουν οι servers, στην closed πάντως με εντυπωσίασε που δεν είχε κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μην αγχώνεσαι, είχε και θα έχει το Siege θέμα γιατί προφανώς έχουν τους ίδιους servers και στα δύο παιχνίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ωραιά νέα!!χαίρομαι που θα το πάρω 20€ ή και πιο κάτω το παιχνίδι από trader με αυτήν την προσφορά! Μην το εχεις τοσο σιγουρο γιατι τα ιδια λεγαμε και για το bundle με Batman/Witcher 3 και τα κλειδια τα πουλαγανε πανακριβα στις αγγελιες.Μεχρι και ακριβοτερα απο κλειδαδικα τα πετυχαινα(κυριως στο πρωτο επειδη ειχε και μεγαλη ζητηση )./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Άντε σε 1 ώρα ανοίγει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα