Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ας το λέμε καλύτερα DEMO...

betas βγαίνουν  μήνες και χρόνια πριν την κυκλοφορία,μην κοροϊδευόμαστε :P

Επίσης τα αυτονόητα μπορείτε να τα googlαρετε,εκτός και αν δεν έχετε google :D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδες για την Beta την παρασκευη,οσοι το ειχαμε το client απο την προηγουμενο Beta ειμαστε οκ?με καμια αναβαθμιση υποθετω...η θελει παλι απο την αρχη κατεβασμα?

Είπαν ότι θα περάσουν σαν update το client του Open Beta!

εμεις που δεν το εχουμε καν το game,βγαινει νωριτερα για να το κατεβασουμε εστω;

Nομίζω 2 μέρε πριν θα μπορείς να κάνεις pre-load!

• Like 2

Πολύ απλά γιατί ασχολούμαι με το CS:GO σαν competitive και δεν θα ήθελα πάλι κάτι σε αυτήν την κατηγορία. Βέβαια έχω αφιερώσει πολλές ώρες στη Beta του Siege και μου άρεσε πολύ ενώ δεν έχω καμία εμπειρία από το division. Και το θέμα είναι ότι στο Siege παίρνεις μια πολύ καλή ιδέα για το παιχνίδι αν παίξεις την beta. Στο division δεν μου φαίνεται έτσι...

Επειδή έχω εμπειρία και από τα 2 αυτό που σου συνιστώ είναι να μπεις με την παρέα σου στην Open Beta να chekareis. Πάντως άμα είσαι του CS θα σου πρότεινα το Siege γιατί το Division δεν είναι στην κατηγορια που είναι το CS και το Siege. Το The Division είναι ένα RPG-FPS και στο Division κανεις grp μέχρι 4 άτομα. Για το Siege μπορώ να πω τα καλύτερα αλλα αυτό το ms που έχουμε εδώ ελλάδα είναι σκέτο χαλι και δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς το game.
Btw για την Beta οποιος θέλει add με : Omigis

Επειδή έχω εμπειρία και από τα 2 αυτό που σου συνιστώ είναι να μπεις με την παρέα σου στην Open Beta να chekareis. Πάντως άμα είσαι του CS θα σου πρότεινα το Siege γιατί το Division δεν είναι στην κατηγορια που είναι το CS και το Siege. Το The Division είναι ένα RPG-FPS και στο Division κανεις grp μέχρι 4 άτομα. Για το Siege μπορώ να πω τα καλύτερα αλλα αυτό το ms που έχουμε εδώ ελλάδα είναι σκέτο χαλι και δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς το game.
Btw για την Beta οποιος θέλει add με : Omigis

Ναι το ξέρω. Απλά δεν ήθελα να είμαι πάλι σε competitive φάση, θα ήθελα κάτι σε Open-world rpg για αυτό και τείνω προς division.

Υ.Γ. Οι μινι-ταινίες που ανέβασε η ubisoft τα σπάνε!

εχουν βαλει μια αποστολη για το tech wing και ενα δυο side mission σε κατι σελιδες πιο πισω πρεπει ν τα λεει,αλλα θα τ βρεις κ ευκολα ψαχνοντας!

• Like 1

ρε παιδια πηγα να ανοιξω το Uplay να δω μηπως γινεται το update απο τωρα γιατι το παιχνιδι το ειχα απο το προηγουμενο BETA εκανε ενα update το Uplay και μετα μου πεταξε error οτι το libcef.dll λειπει απο τον υπολογιστη μου...Τι φαση?τι ειναι αυτο και λειπει?Διαβασα λιγο στο ιντερνετ και λεγανε επανεγκατσαση του uplay αυτο σημαινει οτι θα χασω το παιχνιδι ολο και τα save μου?υπαρχει αλλη λυση?

Edit: κατεβασα το Uplay το εκανα Install χωρις να κανω unistall το ηδη υπαρχων και προς στιγμην δειχνει να εφτιαξε...το βρηκα μεσα απο το forum της nubisoft...αν καποιος αλλος το παθει να ξερει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...