naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις κατασταλαξει ηδη στο αν σου αρεσει ή οχι θα το παρεις το game.Αν παλι εισαι αναποφασιστος με το παιχνιδι και περιμενεις την Beta,δες μερικα streams Και περιμενε και μεχρι να βγει το παιχνιδι να δεις τι θα πει ο κοσμος. Πιστεψε με δεν χανεις τιποτα. Και αυτο το λεω με κλασσικα παραδειγματα beta απο τα τελευταια παιχνιδια της EA.. Θα ήθελα ο ίδιος να το δοκιμάσω προσωπικά για να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και το Six Siege. Λέμε με την παρέα να πάρουμε ένα multiplayer πρόσφατο παιχνίδι και για την ώρα αυτά τα τραβάνε. Εγώ τείνω περισσότερο προς το Division πάντως με αυτά που έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Για να δουμε τι θα δουμε και στην open.Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν υφίσταται πλεον χάκινγκ. Διορθώθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Το παιχνιδι εχει καλο concept. Πάσχει απο περιεχόμενο και καλα εκτελέσιμες ιδεες. Αμα κατα το launch η ubi δεν εχει καποιο πλάνο με συνεχωμενα δωρεαν updates, challenges, missions,side quests γενικα περιεχόμενο να κανεις περα απο οτι θα προσφερει στοκ το παιχνιδι, εκτος των dlc, θα υπάρξει πρόβλημα. Επίσης πρεπει κατι να κανει ωστε να ειναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον με παρέα αλλά και συνάμα να μην αφηνει με παραπονο τους lone wolf (μοναχικους) παικτες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα ο ίδιος να το δοκιμάσω προσωπικά για να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και το Six Siege. Λέμε με την παρέα να πάρουμε ένα multiplayer πρόσφατο παιχνίδι και για την ώρα αυτά τα τραβάνε. Εγώ τείνω περισσότερο προς το Division πάντως με αυτά που έχω δει Θες να μου εξηγήσεις πως τείνεις στο Division άμα θες?! Γιατί εγώ απευθείας θα σου έλεγε Siege για παρέα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θες να μου εξηγήσεις πως τείνεις στο Division άμα θες?! Γιατί εγώ απευθείας θα σου έλεγε Siege για παρέα.) Πολύ απλά γιατί ασχολούμαι με το CS:GO σαν competitive και δεν θα ήθελα πάλι κάτι σε αυτήν την κατηγορία. Βέβαια έχω αφιερώσει πολλές ώρες στη Beta του Siege και μου άρεσε πολύ ενώ δεν έχω καμία εμπειρία από το division. Και το θέμα είναι ότι στο Siege παίρνεις μια πολύ καλή ιδέα για το παιχνίδι αν παίξεις την beta. Στο division δεν μου φαίνεται έτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ απλά γιατί ασχολούμαι με το CS:GO σαν competitive και δεν θα ήθελα πάλι κάτι σε αυτήν την κατηγορία. Βέβαια έχω αφιερώσει πολλές ώρες στη Beta του Siege και μου άρεσε πολύ ενώ δεν έχω καμία εμπειρία από το division. Και το θέμα είναι ότι στο Siege παίρνεις μια πολύ καλή ιδέα για το παιχνίδι αν παίξεις την beta. Στο division δεν μου φαίνεται έτσι... Δεν θα μπορουσες να εχεις full ιδεα απο την beta του division για το παιχνιδι , αυτο ειναι σιγουρο Και τα 2 ειναι fun με παρεα παντως και ολα εξαρτωνται απο το τι θες εσυ να παιξεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 βεβαια το cs go και το siege δεν ειναι το ιδιο πραγμα,ισως ειναι κοντα βεβαια...εγω το division Θα διαλεγα γιατι αμα ας πουμε λειπει η παρεα σου και εχεις χρονο εσυ παιζεις και μονο το campaing το siege ομως μονος απο τι αντιλαμβανομαι ειναι πιο δυσκολο γιατι δεν συννενοησαι ευκολα με τους ασχευτους και παιζει ρολο στο παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εννοείται πως είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια το cs go και το siege. Απλά έχουν την ίδια competitive φύση και αυτό είναι που ίσως με κουράσει. Το division από την άλλη φαίνεται σαν ένα tps destiny και γενικά θα μπορείς να αφιερώσεις πολλές ώρες εκεί. Αν φυσικά δεν μας απογοητεύσει για ακόμα μια φορά η ubisoft... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εννοείται πως είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια το cs go και το siege. Απλά έχουν την ίδια competitive φύση και αυτό είναι που ίσως με κουράσει. Το division από την άλλη φαίνεται σαν ένα tps destiny και γενικά θα μπορείς να αφιερώσεις πολλές ώρες εκεί. Αν φυσικά δεν μας απογοητεύσει για ακόμα μια φορά η ubisoft... Προσωπικα εκτως του Child of Light αυτη η εταιρια εχει ψιλο φαει ακυρο για μενα για αυτο ακριβως τον λογο. Μακαρι να αξιζει το division μπας και αλλαξει η κακη φημη της. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εννοείται πως είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια το cs go και το siege. Απλά έχουν την ίδια competitive φύση και αυτό είναι που ίσως με κουράσει. Το division από την άλλη φαίνεται σαν ένα tps destiny και γενικά θα μπορείς να αφιερώσεις πολλές ώρες εκεί. Αν φυσικά δεν μας απογοητεύσει για ακόμα μια φορά η ubisoft... και τα 2 παιχνιδια ειναι της ubisoft βεβαια οποτε οι πιθανοτητες να τα failarei διαγραφοντε ως κοινοι παρανομαστες που θα λεγαμε και με μαθηματικους ορισμους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 ειναι πολλες οι πορτες παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μολις βγηκε στα '' γνωστα σαιτ'' το 30 φλιμ.Εμενα παντως ψηθηκα αφου το ειδα να το παιξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα(εγω λέμε ) παντως ψηθηκα αφου το ειδα να το παιξω εεε μα γιαυτό το έβγαλαν.. hype train: welcome aboard sir 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες για την Beta την παρασκευη,οσοι το ειχαμε το client απο την προηγουμενο Beta ειμαστε οκ?με καμια αναβαθμιση υποθετω...η θελει παλι απο την αρχη κατεβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 εμεις που δεν το εχουμε καν το game,βγαινει νωριτερα για να το κατεβασουμε εστω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα