{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 edit: ξέχασα το link, είμια βλαμμένος. http://www.vgchartz.com/preorders/ OMG, περισσότερο από Uncharted....ντάξει δεν έχω λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ε λογικά μέσα σε αυτά δεν είναι και τα κλειδάδικα κτλ? Full disclosure παντως -επειδή το ψιλοκράζω και αισθάνομαι άσχημα- εγώ το πήρα και μετά απο 2 μέρες έφαγε refund γιατί λίγο απο δώ λίγο απο κεί δεν το έφαγα 100%. Πρέπει να ήταν και το πρώτο μου preorder ever. Σε γενικές γραμμές όταν υπάρχει καλή "διάθεση" για ένα game στο forum (εδώ) συνήθως δεν είναι φόλα. Αλλα το συγκεκριμένο δεν μου έκανε τελικά. Μακάρι να βγω λάθος γιατι ήθελα ενα τετοιου τύπου παιχνίδι να περνάει ευχάριστα η ώρα. Γιατί δεν βγάζουν το destiny να τελειώνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ε λογικά μέσα σε αυτά δεν είναι και τα κλειδάδικα κτλ? Full disclosure παντως -επειδή το ψιλοκράζω και αισθάνομαι άσχημα- εγώ το πήρα και μετά απο 2 μέρες έφαγε refund γιατί λίγο απο δώ λίγο απο κεί δεν το έφαγα 100%. Πρέπει να ήταν και το πρώτο μου preorder ever. Σε γενικές γραμμές όταν υπάρχει καλή "διάθεση" για ένα game στο forum (εδώ) συνήθως δεν είναι φόλα. Αλλα το συγκεκριμένο δεν μου έκανε τελικά. Μακάρι να βγω λάθος γιατι ήθελα ενα τετοιου τύπου παιχνίδι να περνάει ευχάριστα η ώρα. Γιατί δεν βγάζουν το destiny να τελειώνουμε Γιατί είναι της Bungie xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το downgrade του Division οφείλεται στις κονσόλες.. Ας μην δείχνατε αυτά που δείξατε, για να μην είχαμε και εμείς φρούδες ελπίδες... Τώρα θα φάτε κράξιμο! http://www.inquisitr.com/2776345/the-division-pc-version-kept-in-check-with-consoles-would-be-unfair-per-developer/ ή εδώ (ελληνικά) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 για PS και xbox ειναι ανεβασμενα τα νουμερα και λογικα θα ελεγα εγω...στο PC πατος...το 1/7 των υπολοιπων! η ubisoft έχει χάσει 8 στους 10 pc gamers μετά απο όλη αυτη τη συμπεριφορά απενταντι τους (port της πλάκας τεράστια downgrade για χάρη της κονσόλας και απαιτήσεις στα ύψη, άθλιο έως κακό optimization, δηλώσεις τύπου its for pc who cares), ειδικά απο Watch Dogs και έπειτα. ευτυχως ο κόσμος του pc gaming δεν τρώει κουτόχορτο και δεν έχει κοντή μνήμη σαν τον ελληνικό λαό 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 για PS και xbox ειναι ανεβασμενα τα νουμερα και λογικα θα ελεγα εγω...στο PC πατος...το 1/7 των υπολοιπων! Το Vgchart ειναι μονο για retail πωλησεις ενω στο pc οι περισσοτερες πωλησεις ειναι ψηφικαες. Γι αυτο κοιτα το Steam Spy και οχι το vg chart για τις συνολικες πωλησεις pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν το γνωριζα αυτο! υπαρχει καποιο site που να λεει τα ψηφιακα preorders?γιατι απο το team spy δεν το βρηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ειναι http://steamspy.com/ Πληκτρολογεις το ονομα οποιου παιχνιδιου θες και σου βγαζει ποσο εχει πουλησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ναι αυτο λεω και εγω...για πατα tom clancy's δεν υπαρχει το the division γιατι δεν εχει κυκλοφορησει...αλλα εμεις εδω συζηταμε για preorders... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Turbinator Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Σα να παρα είχε hype αυτο το παιχνίδι; είναι αρκετος κόσμος που σκεφτόταν να το πάρει και μετά την beta δεν το σκέφτεται καν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 μαλλον το αντιθετο...απο την αρχη ολοι το φοβομασταν...γτ μπορει να εκανε τα γνωστα κολπα της η ubi...η Beta ηταν μια καλη εμπειρια μπορεις να πεις τωρα το ποσο θα βαθαινει το gameplay θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο θέλω να πατώσει αυτό το παιχνίδι στο PC. Όχι γιατί δεν θα είναι καλό παιχνίδι, αλλά για να πάρει ένα μάθημα η Ubisoft και να αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο τα ports στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εγω πιστευω ηδη οτι εχει δει κατι...φετος ας πουμε δεν θα βγαλει assassins ενω ηταν must τοσα χρονια...δευτερο βημα ειναι το primal αν αλλαξει η "ασφαλης" συνταγη του far cry 3 & 4 και ρισκαρει λιγο...ο χρονος θα δειξει βεβαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ βλέπω στα videos ακριβώς ίδιο gameplay με FC3/4 στο Primal όμως και ξενερώνω, δηλαδή τι να το κάνεις άμα είναι απλά ένα copy-paste των παλιών FC αλλά σε παλιότερη εποχή με τόξα κλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εε θα δουμε..εχει δειξει σε trailer ας πουμε το κλασσικο ανεβαινω καπου ψηλα και εμφανιζεται ο χαρτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα