{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Είχαμε αρκετά GOW μέχρι τώρα, ok για pc cover-based rpg/mmo ναι ίσος να μην έχει σχεδόν κανένα, fair enough. Ok για τα cutscenes κτλ αλλα έστω ένα "GO", "HELP" θα βοηθούσε στο immersion/presentation. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Από τα λίγα που έχω διαβάσει για την πρόσφατη κατάσταση της BETA, το gameplay φαίνεται θύμα του M.M.O. meta και απογοητεύει το μεγαλύτερο μέρος του pc κοινού, τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 θυμα του mmo?δλδ τι προβλημα υπαρχει?και πως θα μπορουσαν να το αλλαξουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πολλοί σκέφτεστε μονο με την λογική την δικη σας. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα online focused game να τα έβγαζε πέρα πάνω από μηνα αν έτρεχε μονο σε Titan X. Για πιο λόγο νομίζετε ότι τα πιο επιτυχημένα games στο PC (CS:GO, Dota 2, LoL) τρέχουν κυριολεκτικά στα πάντα; Τυχαίο είναι; Η Ubisoft θέλει προφανώς και κέρδος και μεγάλο κοινό που θα κρατήσει καιρό στο TD. Και μιλάμε για online game πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό συνήθως έρχεται με κάποιες μειώσεις στον οπτικό τομέα. Και να έλεγα ότι το The Division είναι άσχημο game... Μια χαρά γραφικαρες έχει και το gameplay του είναι αρκετά καλο απ' ότι έπαιξα. Μου φαίνεται έχετε κολλήσει να τον έχετε μεγαλύτερο από τις κονσόλες για να κάνετε shitposting στο /r/pcmasterrace. Και σας καταλαβαίνει η nvidia και βάζει τα PCSS+ και HBAO+ τα οποια κόβουν 20 frames το καθένα για να σας βάζει στο τρυπάκι πρέπει να πάρω νέα GPU. Μα ακόμα και τώρα που είναι downgraded, πάλι θέλει High-end hardware για να το max-άρεις, οπότε τι αλλάζει ; Δεν καταλαβαίνω αυτή τη ''λογική'' του κόσμου να θέλει να max-άρει τα παιχνίδια με GPU των 200 ευρώ..Θες eye-candy μεγάλε ; Θα πληρώσεις..Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό και κάποτε ίσχυε. Όσο για το τελευταίο που λες, αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα FailWorks Λέμε ότι έκαναν το σωστό και μας έδιναν αυτό που έπρεπε visually, θα ήταν κάτι σαν Enhanced Edition μόνο για το PC, θα μπορούσε να στοιχίζει και παραπάνω από τις κονσολοεκδοσεις. Δεν θα το παίρναμε/επαιρναν όλοι με τα μπούνια; Γιατί να στοιχίζει παραπάνω ; Ίσα ίσα που το είχαν φτιάξει το παιχνίδι να δείχνει όπως στην Ε3 και έριξαν έξτρα δουλειά για να το κάνουν downgrade. Όσο για το αν παίρνουν όλοι αυτό που θέλουν(Και οι NVIDIA/AMD δηλαδή), κάνουν αυτό που είπε ο Spartan117..Σου βάζουν HBAO+ Ultra και PCSS+ Ultra που φτάνουν το frame-rate στον πάτο και σου λένε κάνε 980Ti SLI για να παίξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 θυμα του mmo?δλδ τι προβλημα υπαρχει?και πως θα μπορουσαν να το αλλαξουν? Ε, έχουν κάνει την όλη φάση drops + 1%, drops + 1,05 % κλπ. και βαράς με 50ρι, από οποιαδήποτε απόσταση, στον κορμό κάποιου και ζει. Χοντρικά, σαν σύγχρονο wow με πιστολάκια και trendy παραλλαγές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 όλα αυτά και πάλι ο κόσμος ρίχνει preorders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ μια ιδέα έριξα, ας το έκαναν αυτοί και μόνο κέρδος θα είχαν. Ξέρεις πόσοι θα έσκαγαν και 100αρα για την Enhanced Edition Super Duper Ultra HD wow; xD *Το PCSS το έχω γραμμένο, στοιχίζει πολύ σε frames και το αποτέλεσμα στα περισσότερα games δεν δικαιολογεί τόσο αυτό που μας παίρνει από το perfomance. Το ΗΒΑΟ από την άλλη όσο και αν στοιχίζει, το αποτέλεσμα του ειδικά στα νεότερα games όπως Syndicate, Τhe Division είναι must για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 όλα αυτά και πάλι ο κόσμος ρίχνει preorders Μπα, τη γλύτωσα αυτήν την φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω αυτή τη ''λογική'' του κόσμου να θέλει να max-άρει τα παιχνίδια με GPU των 200 ευρώ..Θες eye-candy μεγάλε ; Θα πληρώσεις..Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό και κάποτε ίσχυε. επίσης κάποτε ίσχυε πως έπαιρνες pc και μετά απο ένα χρόνο δεν έπαιζε σχεδόν τίποτε παρά μόνο κάνα adventure ή κάτι ελαφρύ, ευτυχώς αυτή η εποχή πέρασε και το hardware βρισκεται μπροστά απο το software ήταν η εποχή που το pc gaming σαφώς και βρίσκονταν υπο την σκιά των κονσολών και λογικότατο (εποχές playstation, playstation 2) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δεν έπαιζε τίποτα, γιατί το άλμα στα γραφικά ήταν τεράστιο. Glory days.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 όλα αυτά και πάλι ο κόσμος ρίχνει preorders Έχεις κάποιο link η από ότι διάβασες κτλ?! Φυσικά πάντα θα υπάρχουν άτομα που ειλικρινά τους άρεσε και άτομα που ικανοποιούνται εύκολα, και φυσικά τα άτομα που λιώνουν τα πάντα. Αλλα σοβαρά τα pre-order bonus είναι για γέλια, oh well μην τα ξανά λέμε και γινόμαστε κουραστικοί. Hazmat Gear set Backpack with increased health Hazmat suit POF P416 Assault Rifle) Guaranteed Beta Access 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις κάποιο link η από ότι διάβασες κτλ?! Φυσικά πάντα θα υπάρχουν άτομα που ειλικρινά τους άρεσε και άτομα που ικανοποιούνται εύκολα, και φυσικά τα άτομα που λιώνουν τα πάντα. Αλλα σοβαρά τα pre-order bonus είναι για γέλια, oh well μην τα ξανά λέμε και γινόμαστε κουραστικοί. Hazmat Gear set Backpack with increased health Hazmat suit POF P416 Assault Rifle) Guaranteed Beta Access Εχει κάτι νούμερα για Αμέρικα τώρα που το έθιξες, εγώ έλεγα για την γενικότερη διάθεση του κόσμου απο reddit, youtubers κτλ. Ειδικά youtube, παίζουν διάφορα impressions που αν τα ακούσεις χωρίς να ξέρεις τον τίτλο, νομίζεις οτι βγαίνει το Half life 3 με perorder collectors την Salma Hayek στο σπίτι σου με μπικίνι. edit: ξέχασα το link, είμια βλαμμένος. http://www.vgchartz.com/preorders/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 για PS και xbox ειναι ανεβασμενα τα νουμερα και λογικα θα ελεγα εγω...στο PC πατος...το 1/7 των υπολοιπων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Θα το σκεφτώ πολύ για να το αγοράσω το παιχνίδι με την συμπεριφορά τους και φυσικά σκέφτομαι και ότι θα το ξεσκίσουν με DLC κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 και εγω το ιδιο σκεφτομαι απλα μου αρεσε παρα πολυ και ειμαι και λιγο του rpg...εχω και εναν δυο φιλους που θα παιξουν... υπαρχουν νουμερα για ποσο διαρκει το SP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα