Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το να βγαίνουν και να σου λένε τέτοιες μλκιες μέσα στα μούτρα μας, καλύτερα να μην έβγαιναν καν να τις πουν και ας το άφηναν έτσι.

Σου λένε στην ουσία ότι το game θα ήταν visually στο PC όπως στην e3 αλλά όχι δεν έπρεπε να στενοχωρηθουν οι υπόλοιποι στις κονσόλες, οπότε *αμησε τους για άλλη μια φορά.

Είναι τέρμα ηλίθιοι όμως και γιατί το λέω αυτό. Λέμε ότι έκαναν το σωστό και μας έδιναν αυτό που έπρεπε visually, θα ήταν κάτι σαν Enhanced Edition μόνο για το PC, θα μπορούσε να στοιχίζει και παραπάνω από τις κονσολοεκδοσεις. Δεν θα το παίρναμε/επαιρναν όλοι με τα μπούνια;

Αλλα δεν λένε να το καταλάβουν αυτό. Δώσε μου γραφικαρες και ας μην το σηκώσει και το σύστημα μου(δικαιολογημενα όμως) και αυτόματα επενδύω και σε hardware οπότε ωφελούνται και άλλοι.

Τώρα αυτά με τα unfair είναι δικαιολογίες και λόγια του αέρα, αν θέλεις να είσαι δίκαιος με όλους δεν βγάζεις video στην e3 με τα γραφικά που είχε το game οπότε παίζεις safe με όλους και δεν έχεις shit festival από master racer-αδες...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολλοί σκέφτεστε μονο με την λογική την δικη σας. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα online focused game να τα έβγαζε πέρα πάνω από μηνα αν έτρεχε μονο σε Titan X. Για πιο λόγο νομίζετε ότι τα πιο επιτυχημένα games στο PC (CS:GO, Dota 2, LoL) τρέχουν κυριολεκτικά στα πάντα; Τυχαίο είναι;

Η Ubisoft θέλει προφανώς και κέρδος και μεγάλο κοινό που θα κρατήσει καιρό στο TD. Και μιλάμε για online game πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό συνήθως έρχεται με κάποιες μειώσεις στον οπτικό τομέα. Και να έλεγα ότι το The Division είναι άσχημο game... Μια χαρά γραφικαρες έχει και το gameplay του είναι αρκετά καλο απ' ότι έπαιξα.

Μου φαίνεται έχετε κολλήσει να τον έχετε μεγαλύτερο από τις κονσόλες για να κάνετε shitposting στο /r/pcmasterrace. Και σας καταλαβαίνει η nvidia και βάζει τα PCSS+ και HBAO+ τα οποια κόβουν 20 frames το καθένα για να σας βάζει στο τρυπάκι πρέπει να πάρω νέα GPU.

• Like 2

Spartan117 εχεις τα δικια σου αφενως ομως ηρεμησε και αφετερου οταν μια εταιρια ταζει λαγους με πετραχυλια και το παιχνιδι τρωει το ενα delay μετα το αλλο για να δεις τελικα αυτο το ομορφο οπτικα αποτελεσμα αλλα καμια σχεση με την E3 του τοτε πως ειναι δυνατον να μην τα παρεις λιγο στο κρανιο?Ειδικα οταν βλεπεις οτι με τις κονσολες οι διαφορες ειναι τοσο μηδαμινες που για να τις παρατηρησεις πρεπει να εχεις και 1000+ευρο PC...

Spartan117 εχεις τα δικια σου αφενως ομως ηρεμησε και αφετερου οταν μια εταιρια ταζει λαγους με πετραχυλια και το παιχνιδι τρωει το ενα delay μετα το αλλο για να δεις τελικα αυτο το ομορφο οπτικα αποτελεσμα αλλα καμια σχεση με την E3 του τοτε πως ειναι δυνατον να μην τα παρεις λιγο στο κρανιο?Ειδικα οταν βλεπεις οτι με τις κονσολες οι διαφορες ειναι τοσο μηδαμινες που για να τις παρατηρησεις πρεπει να εχεις και 1000+ευρο PC...

Οι διαφορες είναι λίγες μεν, αλλα η έκδοση στο PC τρέχει συνήθως στο διπλάσιο framerate που κάνει σίγουρα διαφορα. Τα delays που έφαγε δεν ξέρουμε γιατί τα έφαγε και απ' ότι υποθέτω αυτό που έγινε ήταν ότι άλλαξε ριζικά το παιχνίδι γιατί είδανε ποσο πέτυχε το Destiny και θέλανε να κάνουν ένα "me too" παιχνίδι. Στην τελική πιστεύω ότι το αποτέλεσμα στην beta ήταν αρκετά όμορφο και το παιχνίδι είναι καλοφτιαγμένο, το μονο που ελπίζω είναι η final έκδοση να είναι λίγο πιο optimized στο PC.

• Like 1

Αυτό που πρότεινα περί Enhanced Edition θα πήγαινε τα κέρδη τους στο pc στα ύψη 100%. Το πιστεύω ότι πολλοί θα αγόραζαν και ολόκληρο πύργο για να καταφέρουν να τρέξουν το The Division στα ultra όπως ήταν στην e3. Δεν είναι απαραίτητα ποιος την έχει μεγαλύτερη, και δεν ήμαστε όλοι pc master racers, οι πιο πολλοί έχουμε και παίζουμε και στις κονσόλες, αλλά θέλω/θέλουμε ότι πληρώνω να το παίρνω. Εφόσον το game θα μπορούσε να είναι οπτικά όπως το είχαν δείξει και τελικά δεν το κάνουν για να μην στενοχωρήσουν ή να μην φανεί η διαφορά στον πολύ κόσμο και φύγουν άκλαυτες οι πωλήσεις τους/στόχος τους, τι περιμένεις να μην μείνει ασχολίαστο; Ας ήθελε και 4way sli Τitan X για να τρέξει όπως πρέπει, αν τα δικαιολογούσε αυτό που βλέπαμε στις οθόνες μας, θα γκρινιάζαμε και πάλι αλλά θα ήταν κάτι διαφορετικό.

Έχοντας παίξει την beta προφανώς και εγώ είμαι της άποψης ότι για να καταφέρει να τρέξει το game η πλειοψηφία των συστημάτων αλλά και οι κονσόλες, έπρεπε να γίνουν θυσίες στον οπτικό τομέα. Και πάλι όμως το game είναι τίγκα στο detail, εγώ και πάλι εντυπωσιάστηκα από αυτό που είδα στο moninor και συγκεκριμένα στην 50αρα TV όπου εκεί πραγματικά έλαμψε. Από εκεί και πέρα έχω ξεπεράσει τα των γραφικών εδώ και πολύ καιρό πριν βγει η beta, δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, εγώ έχω άλλους φόβους για το game και τους έχω εκφράσει. Μου φαίνεται πολύ ρηχό, άσχετα αν έχει potential, και μπορεί σε 2 χρόνια με τα dlc του και extra stuff να φτάσει σε επίπεδο που να το λατρέψω. H R* με το GTA V εδώ και 3 περίπου χρόνια δίνει stuff για το online κομμάτι ασταμάτητα, αν η ubi ακολουθήσει τα ίδια χνάρια με το The Division και δεν τον αφήσει στην μοίρα του, μπορεί και να μιλάμε για ένα πολύ καλό game στο είδος του. 

Game 40 ευρώ(πες από G2A ή άλλο κλειδάδικο), Season pass, pay to win(?) stuff, random drops, not free dlc, hacking είναι επίσης λόγοι ανησυχίας και δύσκολα θα με κάνουν να το αγοράσω ακόμα και στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας  του. Στις κονσόλες το τελευταίο είναι λιγότερο σύνηθες οπότε όσοι το προτιμήσουν εκεί μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα.

Όλοι καλά τα λέτε αλλα ότι παίρνουμε ρηχό gameplay με μέτρια looking graphs (για τα specs always) είναι γεγονός και δεν γίνετε πια κάτι, οπότε why bother...

Γιατι ειναι τοσο κακο το random drops ?μπορει να μου εξηγησει καποιος ? season pass τι ειναι ?σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος και μου αρεσε το παιχνιδι αυτο... και κατι ακομα ... το παιχνιδι οταν το παρω θα ειναι σε cd ή θα πρεπει να το κατεβασω απο το ιντερνετ και θα μου δωσουν απλα τον κωδικο για να το κατεβασω ? επισησ αν το προπαραγγειλω θα εχει τιποτα extra ? ή ειναι το ιδιο ?

Τα mmo ποτε δεν εχαν πολυ καλα γραφικα. Οσα παιχνιδια εχουν βγει με γραφικαρες ηταν κυριως single player οπως F.E.AR. Crysis 1 Doom 3. Εχει ενδιαδερον να δουμε ποσο καλυτερα γραφικα θα εχει το Far Cry Primal που επειδη ειναι single player παιχνιδι μπορει η ubisoft να βαλει οσο καλα γραφικα θελει στην pc εκδοση . Αλλα και παλι λογω των υψηλοτερων αναλυσεων πυο εχουμε στο pc ξεπερναμε τις κονσολες σε ολα τα παιχνδια .

Για να παίξεις τα τελευταία παιχνίδια σε υψηλότερες αναλύσεις και να έχουν αισθητή διαφορά από τις κονσόλες θες κάρτα γραφικών που κοστίζει όσο και οι 2 κονσόλες μαζί... Και πάλι κατά τη γνώμη μου το τελικό αποτέλεσμα στα περισσότερα ports ούτε τότε αξίζει την τόση χρηματική διαφορά.

• Like 1

Η προταση που εγραψες θα μπορουσε να ειναι η απαντηση στις ερωτησεις μου .Anyway για το random drops δεν νομιζω οτι μπορω να βρω απαντησεις στον κυριο Google γιατι ειναι υποκειμενικη

απαντηση . 

• Like 1

Όλοι καλά τα λέτε αλλα ότι παίρνουμε ρηχό gameplay με μέτρια looking graphs (για τα specs always) είναι γεγονός και δεν γίνετε πια κάτι, οπότε why bother...

μπορω να ρωτησω τι εννοεις με την φραση "ρηχο gameplay"?

εννοεις το story?

• Like 1

Όχι το story δεν μπορώ να το κρίνω εννοείτε, αναφέρομαι στο ότι είναι ένα ακόμα cover-based shooter χωρίς να προσφέρει τίποτα παραπάνω από ότι έχουμε δει, οποτε φοράει την μάσκα του "mmo/rpg" ώστε να καλύψει το κενό αυτό όπως επίσης φαντάζομαι το κενό του story που ποσο μεγάλο να είναι στην τελική...και όπως είπα πριν τουλάχιστον το destruction το ανέβαζε ένα click πάνω από GOW για παράδειγμα. Επίσης στο PVP παύει να είναι cover-based γιατί κανένας δεν το κάνει.

p.s. το random drops προφανώς είναι RNG δηλαδή είναι τυχαίο το τι θα πάρεις & όχι προκαθορισμένο από τους devs. Επίσης μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν υπάρχει οπτική διαφορα στο rarity παραμόνο στα stats που είναι λίγο απογοητευτικό.

p.s. 2 επίσης απορώ πως δεν το ανέφερε κανεις ότι και πάλι έχουμε silent protagonist το 2016, μέχρι και το F4 έβαλε :D

• Like 1

ενα ακομα?δεν νομιζω οτι εχουμε δει τοσα πολλα τελευταια...πιο πολυ γουρια βλεπουμε...βλεπε σχεδον ολα τα fps παιχνιδια.Το rpg στοιχειο ειναι πολυ ομορφο imho ακομα και αν δεν σου αρεσου τα rpg.Το story οπως σωστα λες θα το δουμε...

Στο pvp το cover base ισως να ειναι σημαντικο και να το χρησιμοποιουν αλλιως θα ψοφανε ολοι,θα δουμε και για αυτο...

Το silent protagonist προσωπικα εμενα με αφηνει αδιαφορο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...