Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εσεις που το εχετε στο pc, μπορειτε να μου πειτε αν εχει σημαντικη υποβαθμιση στα γραφικα , με max settings , απο τη παρουσιαση που ειχε γινει το 2013? Υπαρχει περιπτωση να γινει κι αλλο optimized μεχρι να κυκλοφορησει? Εχει πεσει οπως παντα downgrade για αυτο το λογο,δηλαδη για να μπορουν να το σηκωνουν/τρεχουν οι κονσολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 κατεβασα μια βετα για pc, μπορω τωρα να τη βαλω και να τη δοκιμασω ή μας τελειωσε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 κατεβασα μια βετα για pc, μπορω τωρα να τη βαλω και να τη δοκιμασω ή μας τελειωσε ? Tελείωσε από προχτές αλλά παίζει και να έχει open beta ξανά από τις 17 του μήνα και μετά. Για το xbone θα είναι αλλά κάτι μου λέει ότι θα την αφήσουν και για το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από 3 χρόνια συζητήσεων και 43 σελίδες στο forum , αρχίζουν οι μαζικές δοκιμές (Beta) Kudos to Ubisoft .Σε κανά δίχρονο παίδες τα λέμε για το Wildlands :3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KNP1z4OEzKA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το παιχνιδι ειναι πανεμορφο δεν χωραει αμφισβητηση,ας εχει και καλο story και Online και θα μιλαμε για μεγαλη επιτυχια και πρωτοφανης θα ελεγα για την ubisoft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Θα προτιμούσα χειρότερα graphs (tbh δεν μου λένε κάτι ιδιαίτερο ειδικά για τα specs) με καλύτερο destruction, ούτε το cover δεν καταστρέφεται, για μένα είναι απίστευτα άσχημη η έλλειψη αυτή ειδικά από την στιγμή που ξέρω ότι υπήρχε και αφαιρέθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα έβαλαν. Το Arkham Knight πχ είναι τίγκα στο destruction και στις κονσόλες και μιλάμε για αρχαίο engine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 δεν νομίζω να είναι θεμα engine, μαλλον gameplay/mechanics απόφαση. Έχω ένα "άγχος", λέμε τώρα, οτι θα είναι κομμάτι άδειο το παιχνίδι. content wise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είπα ότι είναι θέμα engine ο λόγος που δεν επέλεξαν να βάλουν τα destructions κτλ, απλά σύγκρινα άλλα games με πιο αρχαίο engine που το πρόσθεσαν χωρίς θέμα σε όλα τα platforms. Η ubi επέλεξε να το αφαιρέσει κακώς imo.Τον ίδιο φόβο έχω και εγώ για το τελευταίο που λες, ασχέτως αν η beta μου έδωσε καλή εντύπωση. Συμφωνώ επίσης στο παραπάνω σχόλιο, ας ήταν και χειρότερα τα γραφικά, θα ήθελα περισσότερο interactive enviroment που θα έκανε όλο το game και τον κόσμο του λιγότερο μονότονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Όσο καλο game και να βγάλουν το έχω ξανά πει το support είναι ελεεινό...δες την πρόοδο του Siege και θα καταλάβεις, η ubisoft συνεχίζει δυνατά ως χειρότερη εταιρία για μένα...και φοβάμαι ότι το For Honor και Wildlands θα είναι μια απογοήτευση παρα το potential που φαίνεται να έχουν, οι άνθρωποι απλά νοιάζονται να πουλήσουν season pass, και το πρόβλημα είναι ότι τα πουλάνε, στο Siege 1/5 περίπου έχουν αγοράσει season pass, είναι τραγικό, μετά πως η Ubi να μην κάνει ότι κάνει αφού υπάρχουν τέτοιου είδους gamers που καταστρέφουν το gaming σιγά σιγά. Παλιότερα έπαιρνες full game και μετά από κάνα χρόνο το expansion με μπόλικο content, τώρα 1 map το τρίμηνο και το πληρώνεις κιόλας τις περισσότερες φορες...η συγκεκριμένη εταιρία θέλει full μποϊκοτάζ όπως λέει και ο AJ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 The Division PS4/Xbox One Lets You Change Visual Settings to Improve Frame Rate, Dev Says "One good thing about The Division is we've always considered the PC as a separate platform," the developer went on to say. "We do have to keep it in check with the consoles; it would be kind of unfair to push it so far away from them. But it's been good having a dedicated PC build for this game." Δηλαδή μας λένε ότι είναι άδικο το PC να δείχνει πολύ καλύτερο από τις κονσόλες, μόνο η nUbisoft πετάει τέτοια μαργαριτάρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Να δω πότε θα σταματήσει αυτή η καραμέλα με την δήθεν ισότητα του PC και των κονσολών. Ειδικά η ubisoft σε αυτόν τον τομέα το έχει παρακάνει. Γενικά έχει γραμμένο το PC gaming. Και πραγματικά είναι η μόνη εταιρία (μαζί με την ΕΑ) που δεν με πειράζει καθόλου να πατωσουν τα παιχνίδια της σε πωλήσεις στο PC εξαιτίας της πειρατείας. Όταν δεν εκτιμάς τον "πελατη" σου κ. Ubisoft, γιατί να σε εκτιμήσει και προτιμήσει αυτός; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Θέλουν τρελό μποϊκοτάρισμα τα παλικάρια, δεν παλεύονται..Άδικο είναι γι' αυτόν που το PC του έχει όσο 5 κονσόλες και να μην έχει πολύ καλύτερα visuals.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μα πέφτει και τέτοιο optimization ώρες ώρες που mid range pc με specs ανάλογα και καλύτερα των κονσολών να μην μπορεί να σηκώσει με τίποτα settings που να μοιάζουν με την έκδοση για κονσόλες. Πως μετά να μην μένουν δυσαρεστημένοι αυτοί που σκαν μια περιουσία για το PC τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα