Prospector8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μετα τα σκηνικά που εζησα το πρωι (instant kills, wall hacks κτλπα) μπορω να πω οτι αποσυρω την αγορά αν οχι ολοκληρωτικά απλα θα περιμένω αρκετά μέχρι να βεβαιωθώ οτι το Division δεν θα γίνει ενα Gta Online.. Με παρεα το παιχνίδι, παρολα τα πολλα προβλήματα που έχει, ειναι παρα πολυ ωραίο και διασκεδαστικο και με εψηνε με τρια φιλαράκια να το ξεκινησουμε απο Day1 αλλα μετα απο αυτα τα σκηνικά ξενερωσαμε απιστευτα οποτε προς το παρών θα δειξει και τι κάνει η εταιρία πανω σε αυτο και γενικά την υποστήριξη που θα έχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παντως το τσιμπησα πριν μια βδομαδα στα 32 ευρω. Αν ομως δεν δωσει περισσοτερο info η UBI σχετικα με content κτλ με βλεπω να το ακυρωνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 The Division’s Community Manager: “We are aware of the cheating issues” Τώρα ησύχασα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αφού έδωσαν 2 μέρες ακόμη ( μέχρι σημερα μεσημέρι ) τουλάχιστον έπρεπε να δώσουν και έστω μια μικρούλα νέα περιοχή του χάρτη ή τίποτα side missions. Προσωπικά πέρα από κανα σκηνικό στο Dark Zone δεν είχε τίποτα άλλο να κάνεις στη beta αφου ολοκληρώσεις το mission και τη βόλτα σου στην βασική περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα δώσουν από ότι ακούγεται Open beta αλλά δεν είναι confirmed ακόμα και θα είναι για το one, μπορεί και για το pc, γιατί όχι. http://www.gamespot.com/articles/the-division-open-beta-coming-this-month-report/1100-6434375/?ftag=GSS-05-10aaa0a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως άμα όντως ισχύει ότι τα αρχεία είναι client-side unencrypted τότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα παραμόνο co-op με φίλους, γιατί οι ρώσοι θα κάνουν party! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μετα τα σκηνικά που εζησα το πρωι (instant kills, wall hacks κτλπα) μπορω να πω οτι αποσυρω την αγορά αν οχι ολοκληρωτικά απλα θα περιμένω αρκετά μέχρι να βεβαιωθώ οτι το Division δεν θα γίνει ενα Gta Online.. Με παρεα το παιχνίδι, παρολα τα πολλα προβλήματα που έχει, ειναι παρα πολυ ωραίο και διασκεδαστικο και με εψηνε με τρια φιλαράκια να το ξεκινησουμε απο Day1 αλλα μετα απο αυτα τα σκηνικά ξενερωσαμε απιστευτα οποτε προς το παρών θα δειξει και τι κάνει η εταιρία πανω σε αυτο και γενικά την υποστήριξη που θα έχουν.. Βασικα πιο πολυ σαν συνδιασμος Destiny και H1Z1 μοιαζει ενα πραγμα με περισσοτερο να γυρναει προς το Destiny. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Με τα random drops etc σίγουρα πάει προς Destiny, με βλέπω πολλές φορές να νευριάζω στο game με φίλους που σηκώνουν τα καλά weapons και εμένα να μου πετάει medkits και energy bars xD. Δεν είδα πουθενά να μπορείς να δώσεις κάτι στον φίλο σου επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δεν υπαρχει trading atm , ειπαν οτι μπορει στο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omigis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Με τα random drops etc σίγουρα πάει προς Destiny, με βλέπω πολλές φορές να νευριάζω στο game με φίλους που σηκώνουν τα καλά weapons και εμένα να μου πετάει medkits και energy bars xD. Δεν είδα πουθενά να μπορείς να δώσεις κάτι στον φίλο σου επίσης. Πολυ απλα ομως θα μπορεις να τον σκοτωσεις και να του τα παρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αμα εισαι στο ιδιο group νομίζω δεν εχει friendly fire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κανείς leave group το συμφωνείτε και τον ρίχνεις τον *αριολη xD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εσεις που το εχετε στο pc, μπορειτε να μου πειτε αν εχει σημαντικη υποβαθμιση στα γραφικα , με max settings , απο τη παρουσιαση που ειχε γινει το 2013? Υπαρχει περιπτωση να γινει κι αλλο optimized μεχρι να κυκλοφορησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εσεις που το εχετε στο pc, μπορειτε να μου πειτε αν εχει σημαντικη υποβαθμιση στα γραφικα , με max settings , απο τη παρουσιαση που ειχε γινει το 2013? Υπαρχει περιπτωση να γινει κι αλλο optimized μεχρι να κυκλοφορησει? Έχει φάει downgrade αρκετά, λείπουν πολλά από τα visuals που είχαμε δει στην e3, αν πας στις πιο πίσω σελίδες ή κάνεις ένα γρήγορο search για το game στο google ή youtube, θα βρεις άπειρα βίντεο/εικόνες με comparisons. Aπό εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το game δεν είναι όμορφο/όμορφα σχεδιασμένο και με πολύ καλή λεπτομέρεια με πολύ καλές υφές. Οptimized προς το καλύτερο πιστεύω πως θα είναι όταν κυκλοφορήσει μιας που και στην beta οι περισσότεροι δεν είχαμε θέματα με παλιά και νέα συστήματα. Είμαι αρκετά αισιόδοξος, πράγμα περίεργο για game το οποίο επιμελείται/κατασκευάζει η ubi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα