Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 μέρες που παίζω, όπως στο βίντεο δεν έπαιξα καθόλου! Είναι πιο πολύ σαν Mass Effect in New York, λίγο βαρετό, αλλά με την κατάλληλη παρέα ίσως περάσεις καλύτερα!

δεν έπαιξες με μένα ακόμα!!

Ρώτα τα παιδιά στο TS,που έσκασα μούρη με το trendy συνολάκι μου!

Όλα τρέντι ήταν πάνω από σκουφί μέχρι παπούτσια!

Έχω βάψει και το όπλο μπλιε!

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Spartan νομιζω πρεπει να τις βαλεις σε spoiler γιατι βγαινει ολοκληρο κατεβατο.

In other news,μικρη παραταση για την Beta http://unboxholics.com/news/gaming/13199-paratash-gia-th-beta-tou-the-division

Το «The Division» θα αποκτήσει 3 expansions

http://www.techpress.gr/index.php/archives/90927<---πηγή 

εγώ πάντως δεν το ξερά αυτό ενδιαφέρον 

μιας και έχουμε αλλη μια μερα οποιος θελει παρέα ας μου στείλει μήνυμα private εδω 

Εμένα φαντάσου πριν από 20 λεπτά με ήρθε beta key. :P Και να μπορούσα για μια μέρα αποκλείεται να το κατέβαζα.

κοιτά έμενα έκανε περίπου 4/5 ωρες προλαβαίνει μέχρι αύριο στις 2 (τώρα αν ειναι βράδυ η μεσημέρι δεν το ξέρω με σιγουριά) αλλα μπορεί και να αλλάξει :)

στο θέμα fps παρατηρώ ολα utra αλλα με το vsync Κλειστό γιατι εχει προβλήματα για την ωρα παιζω κοντα 45fps

*sapphire 290 r9,16gb,amd 8320 oc 4.2*

Στο Darkzone πανικός γίνεται πάντως. Είχαμε πάρει κυνήγι έναν τύπο που είχε καμπερωθει σε μια ταράτσα, δεν έπεφτε ο *ουστης. Τον ρίξαμε τελικά. Με τα loots/stealing loots πάντως έχει να πέσει rage..

• Like 2

Σήμερα έπαιξα περισσότερο Dark Zone μαζί με έναν φίλο, πιο ενδιαφέρον από το main map, μου άρεσε σε μια φάση που μπήκαμε σε ενα κτηριο και μας την έπεσαν καμια 8αρια npc πιο μεγάλα σε lvl απο μας, δε το περιμέναμε και παρατρίχα να ψοφάγαμε, πολύ δράση. Ωραίο το όλο θέμα με τα αντικείμενα που πρέπει να πας μεχρι το σημείο περισυλλογής και να έρθει το ελικόπτερο. Κλπ η φάση με τους rogue πολύ καλό το όλο θέμα γινεται ένας μικρός χαμούλης στο dark zone.

Το «The Division» θα αποκτήσει 3 expansions

http://www.techpress.gr/index.php/archives/90927<---πηγή 

Τέλεια, σε κάνα χρόνο που θα έχουν βγούν όλα και θα έχει πέσει η τιμή θα είναι ότι πρέπει για μαζική αγορά με την παρέα.

Δοκιμάσαμε με ένα παιδί να πάμε Rogue lvl 5. Σχετικά εύκολο να γίνει μιας και ρίξαμε σωστές βόμβες σε ένα Extraction ¨οταν άρχισαν να βάζουν το Loot τους 6 άτομα εκεί πέρα. Το μετά είναι ωραίο καθώς εμφανίζεται ένα Manhunt Quest Με το όνομα σου σε όλους τους άλλους παίχτες που βρίσκονται στο σέρβερ εκείνη την στιγμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...