_Cgd_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αρχίσαν και τα cheats/exploits... Σε αυτόν τον παίκτη ρίχνουν μέσα από τοίχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 2 μέρες που παίζω, όπως στο βίντεο δεν έπαιξα καθόλου! Είναι πιο πολύ σαν Mass Effect in New York, λίγο βαρετό, αλλά με την κατάλληλη παρέα ίσως περάσεις καλύτερα! δεν έπαιξες με μένα ακόμα!! Ρώτα τα παιδιά στο TS,που έσκασα μούρη με το trendy συνολάκι μου! Όλα τρέντι ήταν πάνω από σκουφί μέχρι παπούτσια! Έχω βάψει και το όπλο μπλιε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Is this a shooter or a fashion show sim?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έβγαλα μερικές screenshot Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Spartan νομιζω πρεπει να τις βαλεις σε spoiler γιατι βγαινει ολοκληρο κατεβατο. In other news,μικρη παραταση για την Beta http://unboxholics.com/news/gaming/13199-paratash-gia-th-beta-tou-the-division Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Κλασσική ubisoft με τις παρατασεις για beta. Να περιμένουμε και μια open beta μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μια μερα μα ποσοοοο γενναιόδωροι. Δωστε βρε 3 μερες ακομα. Τσιγκουνηδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το «The Division» θα αποκτήσει 3 expansions http://www.techpress.gr/index.php/archives/90927<---πηγή εγώ πάντως δεν το ξερά αυτό ενδιαφέρον μιας και έχουμε αλλη μια μερα οποιος θελει παρέα ας μου στείλει μήνυμα private εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εμένα φαντάσου πριν από 20 λεπτά με ήρθε beta key. Και να μπορούσα για μια μέρα αποκλείεται να το κατέβαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εμένα φαντάσου πριν από 20 λεπτά με ήρθε beta key. Και να μπορούσα για μια μέρα αποκλείεται να το κατέβαζα. κοιτά έμενα έκανε περίπου 4/5 ωρες προλαβαίνει μέχρι αύριο στις 2 (τώρα αν ειναι βράδυ η μεσημέρι δεν το ξέρω με σιγουριά) αλλα μπορεί και να αλλάξει στο θέμα fps παρατηρώ ολα utra αλλα με το vsync Κλειστό γιατι εχει προβλήματα για την ωρα παιζω κοντα 45fps *sapphire 290 r9,16gb,amd 8320 oc 4.2* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Στο Darkzone πανικός γίνεται πάντως. Είχαμε πάρει κυνήγι έναν τύπο που είχε καμπερωθει σε μια ταράτσα, δεν έπεφτε ο *ουστης. Τον ρίξαμε τελικά. Με τα loots/stealing loots πάντως έχει να πέσει rage.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα έπαιξα περισσότερο Dark Zone μαζί με έναν φίλο, πιο ενδιαφέρον από το main map, μου άρεσε σε μια φάση που μπήκαμε σε ενα κτηριο και μας την έπεσαν καμια 8αρια npc πιο μεγάλα σε lvl απο μας, δε το περιμέναμε και παρατρίχα να ψοφάγαμε, πολύ δράση. Ωραίο το όλο θέμα με τα αντικείμενα που πρέπει να πας μεχρι το σημείο περισυλλογής και να έρθει το ελικόπτερο. Κλπ η φάση με τους rogue πολύ καλό το όλο θέμα γινεται ένας μικρός χαμούλης στο dark zone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η νεκροκεφαλη με το χρονομετρο τι ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το «The Division» θα αποκτήσει 3 expansions http://www.techpress.gr/index.php/archives/90927<---πηγή Τέλεια, σε κάνα χρόνο που θα έχουν βγούν όλα και θα έχει πέσει η τιμή θα είναι ότι πρέπει για μαζική αγορά με την παρέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμάσαμε με ένα παιδί να πάμε Rogue lvl 5. Σχετικά εύκολο να γίνει μιας και ρίξαμε σωστές βόμβες σε ένα Extraction ¨οταν άρχισαν να βάζουν το Loot τους 6 άτομα εκεί πέρα. Το μετά είναι ωραίο καθώς εμφανίζεται ένα Manhunt Quest Με το όνομα σου σε όλους τους άλλους παίχτες που βρίσκονται στο σέρβερ εκείνη την στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα