Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέτοια ports βλέπω και λέω πως δεν πρόκειται να αναβαθμίσω στην επόμενη γενιά της Nvidia. Για κλάματα απλά τα max settings μπροστά στο PS4 δεδομένου επίσης τι hardware θέλεις για να τ maxάρεις...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εγώ αυτο λέω καλύτερα να μην κανω αναβαθμιση σε pascal δεν υπάρχει λογος παιζω και σε 1080p

divinity 2, torment , dark souls 3, νέο deus ex, rising storm 2 λογικά θα παιξουν μια χαρά

rise of tomb raider το παιζει αξιοπρεπέστατα,οπως μια χαρά παιζω τώρα το inquisition 

καλύτερα να αναβαθμισω cpu mb ram για τα wvw του Guild Wars 2

τις μεταφορες οπως αυτες της ubisoft τις προσπερνώ τελειως  και εχω να αγοράσω παιχνίδι τους κάτι χρόνια και γιατι κουράστηκα απο κακα ports αλλα και γιατι δεν βγάζουν κατι ουσιαστικά ενδιαφέρον, κατι πηγε να γινει με Watch Dogs αλλά κατέληξε σε πανωλεθρία.

Τέτοια ports βλέπω και λέω πως δεν πρόκειται να αναβαθμίσω στην επόμενη γενιά της Nvidia. Για κλάματα απλά τα max settings μπροστά στο PS4 δεδομένου επίσης τι hardware θέλεις για να τ maxάρεις...

αυτη ειναι κυριως η ένσταση, το τι hardware θέλεις για max με καλο fps δηλαδή 60fps.

It's BETA guys, come on! Μέχρι το release σε 2 μήνες θα είναι όλα άψογα :P

Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις?

Ρε, παιδια είπα να ξαναπάιξω.. Πήγα DZ, τι στο διάβολο γίνεται εκεί? Την μία στιγμή είμαι μαζί με άλλους 2 και την επόμενη με σκοτώνουν!

• Moderators

Ρε, παιδια είπα να ξαναπάιξω.. Πήγα DZ, τι στο διάβολο γίνεται εκεί? Την μία στιγμή είμαι μαζί με άλλους 2 και την επόμενη με σκοτώνουν!

Δεν έχεις παίξει Open PvP σε άλλο ΜΜΟ; :P

Αν και έχει κάτι "κανόνες" στο DZ, bullies will bully.

Well , ετσι παει εκει αν δεν εισαι σε premade group

It's BETA guys, come on! Μέχρι το release σε 2 μήνες θα είναι όλα άψογα :P

38μέρες βασικά θέλει..

Από αυτές,να πούμε ότι περίπου σε 2 βδομάδες θα γίνει gold το παιχνίδι;

με 23μέρες devoloping,τί μπορεί να αλλάξει δραματικά;

τον έπιασα τον σαρκασμό σου.

• Like 1

α εγώ νόμιζα ότι έτσι είναι το παιχνίδι οπως στο βιντεο..φτού...δηλαδή είναι χειρότερο; 

2 μέρες που παίζω, όπως στο βίντεο δεν έπαιξα καθόλου! Είναι πιο πολύ σαν Mass Effect in New York, λίγο βαρετό, αλλά με την κατάλληλη παρέα ίσως περάσεις καλύτερα!

επιτελούς πήρα beta key! τωρα κατεβαζε 26gb .... καλα κρασια :( τουλαχιστον θα το δοκιμασω αν και ειδα αρκετα στο twitch αλλα προτιμω να παιξω να δω πως ειναι.

πάντως φαίνεται λιγότερο παντόφλα απ' ότι περίμενα. Μακάρι να βγει καλό.

Το έχουν ρίξει όλοι στα τύπου warframe/destiny κτλ ε.

Αν παρατηρήσατε υπάρχουν σκυλιά γενικά μες την πόλη, λέτε να προσθέσουν αργότερα στο τελικό παιχνίδι τη δυνατότητα να έχεις σκύλο και να ανιχνεύει τυχόν loot ή εχθρούς;

Αν παρατηρήσεις σε ένα από τα τελευταία Trailer που σου δείχνει το Base of operations του χαρακτήρα στο security wing υπάρχει ένα εικονίδιο που λέει Canine unit

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...