MaurosPiraths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κάτι που θα ήθελα σαν επιλογή θα ήταν ένα Stealth Element. Ίσως από κάποιο 4ο Skill tree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στα 25 ευρώ θα το αγόραζα πάντως. Είχα μικρές προσδοκίες από το παιχνίδι όταν ακούστηκαν τα αρχικά downgrade κλπ. με παρεάκι αλλά και γενικά επειδή μ'αρεσουν τέτοιου στυλ 3ου προσώπου θα το έπαιζα άνετα. Και ε΄γω παίζω άνετα 3ου προσώπου! Αλλά αυτό δεν ξέρω, δεν με εμπνέει πια... Ίσως λόγω του ψευτο-hype που δημιουργήθηκε! Στο συγκεκριμένο, θα του πήγαινε ένα ωραίο, βάσι της υπόθεσής του, Campaign... Στα ίδια βήματα.. απ'οτι φαίνεται οδεύει και το Ghost Recon Wildlands! Ως προς το gameplay! Και τα γραφικά, αν φάει downgrade! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αν παρατηρήσατε υπάρχουν σκυλιά γενικά μες την πόλη, λέτε να προσθέσουν αργότερα στο τελικό παιχνίδι τη δυνατότητα να έχεις σκύλο και να ανιχνεύει τυχόν loot ή εχθρούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 απο χθες το απογευμα παντως ειμαι ετσι (απο το tomclancy-thedivision.ubi.com) You have already redeemed your beta code. Before the beta starts we will send you a notification email that your Uplay account has been activated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 DZ..στο extraction point τι κλάμα και μπινελίκια έχουν να πέσουν !!!!!!! Μου θύμισε ντοκιμαντέρ που κροκόδειλοι περιμένανε υπομονετικά στο πέρασμα του ποταμιού, την ώρα που το κοπάδι με τις αντιλόπες τολμούσαν να περάσουν. Με τη πρώτη που θα σκάσει μύτη στο ποτάμι να ξεκινήσει το φαγοπότι . DZ να βγάλεις έχω loot χωρίς παρέα το βλέπω πολύ χλωμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 maintanance? αμαν 3 μερες εχουμε να το δοκιμασουμε τωρα βρηκαν... Γενικες εντυπωσεις παντως μετα απο 2μιση ωρες ειναι πολυ θετικες,και τα γραφικα μου αρεσουν πολυ και το rpg στυλ! DZ μια φορα μπηκα οποτε δεν εχω σαφης αποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrolicas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Φοβερο παιχνιδι το επαιξα χτες στην beta! αξιζει αγορα παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Το extraction point του DZ το βλέπω να το αποκαλούν Serengeti σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Φοβερο παιχνιδι το επαιξα χτες στην beta! αξιζει αγορα παιδες Sponsored by Ubisoft fixed 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο πέφτει η κυκλοφορία του με ο deus ex. Και στα δύο οι κολέκτορες τους έχουν στα 130 ευρώ. Φυσικά θα διαλέξω deus ex. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εννοείτε Chek, εννοείτε. Βλέποντας ξανά τα προηγούμενα gameplay πιο πολύ με στεναχωρεί το downgrade στο gameplay παρα στα graphs. Το UI ήταν πολύ πιο απλό και όμορφο. Επίσης κακός που δεν το κάναν σαν το Dead Space που όλα φαινόντουσαν επάνω στον player. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 α εγώ νόμιζα ότι έτσι είναι το παιχνίδι οπως στο βιντεο..φτού...δηλαδή είναι χειρότερο; Είναι open world ; Επίσης δεν κααλαβαίνω γιατί λένε πως είναι multiplayer ποιο πολύ single player campaign μου φαινεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ps4 pc μεγιστες 2013 απλα λολ και για διαφορές ps4 απο maxed pc και του hardware που απαιτείται για ακατέβατο 60fps maxed αλλά και για μέγεθος downgrade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Χμμ, δεν το λες και μικρή διαφορά το Ps4 vs PC. Ειδικά τα κτίρια στο Ps4 μακριά δείχνουν σαν χαρτόκουτα και ο φωτισμός είναι εντελώς off.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 τουλάχιστον να βελτιώσουν ακομη περισσοτερο το optimization επισης απο οτι βλέπω τουλάχιστον γινεται καλή χρήση της vram και φαινεται πως κάρτες με 2gb vram δεν θα έχουν κάποιο θέμα μη σας φανει περιεργο αν το 2013 έτρεχε σε μια GTX 680 ή καμια 780 με ειδικο optimization στα 30 fps. αυτο για οσους λενε πως οι κονσολες εμποδιζουν την εξελιξη των γραφικών που real time τρεχουν στα διάφορα games επισης οι κονσολες παρά το 8gb έχουν λιγο χειροτερα textures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα