xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δες Skype. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κλειδάκι για όποιον δεν πρόλαβε ( nvidia code ) R1WI8GPU1X2Q _______________ Ακολουθεί ένα μικρό overview και κάποιες σκέψεις μου για το παιχνίδι. Γενικά το παιχνίδι μ'αρεσε, αν και το περίμενα διαφορετικό. Σε σχέση με το gameplay που είδαμε στην Ε3 2013 τα πράγματα απέχουν αρκετά, μάλλον το όλο θέμα των κονσολών έστειλε άλλο ένα παιχνίδι της Ubisoft κλασσικά στο δρόμο του downgrade. Βέβαια τα γραφικά δεν είναι άσχημα, μάλιστα παίζει σε ικανοποιητικό βαθμό και σε μέτρια σχετικά pc. Η ubisoft μας έδωσε λίγες ημέρες οπότε bugs - glitch κλπ -και αν σκεφτούμε ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί Μάρτιο, αρχές του μηνός-, δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Το day one patch δεν το γλιτώνουμε. Γενικά είναι μια μίξη mmo - 3rd p.shooter - action role playing παιχνιδιού, κλασσικοί μηχανισμοί ( γι αυτό μάλιστα και οι εχθροί δεν πεθαίνουν εύκολα - αυτό που ξίνισε τους περισσότερους- υπάρχουν διαβαθμίσεις με lvl κλπ στα αντικείμενα, στους εχθρούς - στατιστικά - levels στα όπλα κ.α ) του είδους. Σαν ένα destiny περίπου. Σαν multiplayer παιχνίδι, δεν είχα θέμα με loading, φορτώνει σχεδόν αμέσως, δεν είχα crash και γενικά η σύνδεση στο σερβερ ήταν μια χαρά. Παίζω σε μίξη γραφικών High-medium με μια GTX 770 2GB, με τελευταιους drivers, ι7 2600Κ στα 4.2 και 8GB ram, σε windows 7 δεν είχα κανένα κρασάρισμα μέχρι τώρα. **~ 40-57fps ( έπιασε και σε κάποια φάση 67 fps ) Γενικά φαίνεται να έχουν προσθέσει πάρα πολλές ρυθμίσεις στο θέμα τόσο των γραφικών αλλά και των visuals effects, οπότε μιλάμε για ένα καλό πορτ το οποίο φαίνεται ότι πρόσεξε η εταιρεία και δε μας πέταξε απλά μια console port. Να πω ότι ο ήχος με εξέπληξε ιδιαίτερα. Μου έκανε εντύπωση το πώς αλλάζει όταν μπαίνεις σε κτήρια, όταν βγαίνεις από αυτά, όταν είσαι σε μεγάλο χώρο -όπως ένα στάδιο- και σε γενικές γραμμές ο ήχος εναλλάσσετε άριστα καθώς αλληλεπιδρά με το περιβάλλον ο παίχτης. Με παρέα το παιχνίδι σαφώς και είναι πιο διασκεδαστικό, από το να παίζεις μόνος και έρημος. Το παιχνίδι από μόνο του σου εξηγεί τα πάντα, όπως το loot που βρίσκεις στο έδαφος, είτε αυτό είναι ρούχα-αντικείμενα-όπλα, καθώς( δείχνοντας σου στατιστικά-συγκρίσεις-χρησιμότητα) και λοιπά σημαδάκια, θαυμαστικά-ενδείξεις κατακλύζουν την οθόνη - κάτι το οποίο καταντάει λίγο κουραστικό αλλά εν τέλει σου προσφέρει όλες τις λεπτομέρειες που θα χρειαστείς. Επίσης, λίγο δύσκολο ίσως φανεί στους περισσότερους, αρχικά, το να καταλάβουν τα mechanics του παιχνιδιού, τα αντικείμενα στο inventory και γενικά το ρυθμό του. Μόλις εξοικειωθείτε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι ήμουν σε φάση " τι κάνω εδώ, τι είναι αυτό, πώς αναβαθμίζω το όπλο μου " καθώς είχα πάνω από χρόνο να παίξω παιχνίδι 3ου προσώπου, αλλά όσο έπαιζα κατάλαβα ότι από μόνο του το παιχνίδι όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο εύκολο και χρηστικά σου φαίνονται τα mechanics του. Ακόμη, αν και downgrade μάρεσε η εναλλαγή μέρας-νύχτας, οι καιρικές συνθήκες ( ίχνη χιονιού στα ρούχα του χαρακτήρα, στο κρύο φαίνεται η ανάσα του παιχτη όπως αναπνέει ) και η πόλη γενικά. Τέλος, το cover system λειτουργεί καλά και γενικά έχει όλα τα στοιχεία ενός 3rd person παιχνιδιού. Αυτή μέχρι τώρα είναι η άποψη μου για το παιχνίδι, παίζοντας κατά κύριον λόγο μόνος μου σήμερα. Θα εμπλουτίσω το κείμενο παίζοντας αυτές τις μέρες. Κάποιες μικρές παρατηρήσεις ( παίζοντας περίπου 6-7 ώρες ) : Το παιχνίδι έχει προοπτικές, αν και πρέπει να βρει λίγο το δικό του χαρακτήρα. Αυτό που έχω καταλάβει από τη beta είναι ότι το παιχνίδι είναι farming loot, κυνήγι του καλύτερου gear, μια μίξη dayZ, destiny κλπ του είδους με υποτυπώδες campaign. Ας ελπίσουμε να δώσει μια διαφορετική νότα και να αλλάξει αυτό καθώς οκ πόσες φορές θα κάνεις το ίδιο πράγμα, να επαναλαμβάνεις αποστολές για xp και loot, και πόσες φορές θα είναι "διασκεδάσεις" στην Dark Zone. **Dark Zone: Καλό από τη μία το ότι σε βάζει ανάλογα το level σου στο Dark Zone ( παράδειγμα 1-7 ) αλλά τι θα γίνει άμα βρεθεί ένας σχετικά νέος παίχτης με κάποιον που έχει πιο ψαγμένο gear - talent και τα άλλα 2 abbilities και λοιπά που είναι κλειδωμένα. Πάντως, overall, περιμένετε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ΜΗ μένετε στα γραφικά, είναι καλά, είναι όμορφα, όχι σαν την Ε3 του 2013, αυτό το ξεχνάτε, περιμένετε να βγει με το καλό να δούμε πώς θα τα πάει το πρώτο καιρό και βλέπουμε. Αυτά, καλή συνέχεια και ας ελπίσουμε για το καλύτερο, να έχουμε κάτι να παίζουμε ( σαν multiplayer ). Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2016 από 7nisiotis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλο port δεν είναι με την καμια Alex...υποφερτό port αν και με 30fps ποιος παίζει τέτοιο game, το Siege ναι, καθόλου κακό port. Βασικά το game δεν έχει αυτό το κάτι διαφορετικό/καινούργιο και χωρίς τα WOW graphs και το destruction τα gunfights που ήταν το ζουμί γίνονται extremely dull. Επίσης δεν είμαι πολύ του loot, στην αρχή το παρουσίασαν ωραία όπως το borderlands αλλα τώρα ως drops μούφα. Anyways πιστεύω αφού βγούν όλα τα άπειρα DLC θα είναι ότι πρέπει σε sale με παρέα για ένα playthrough όλο το campaign, PVP suck balls. See you in a year Αν είσαι στα ultra στα 1080p κλειδωμένος στα 40 όπως έκανα και εγώ με το game, σε χαλάει; Ειδικά με controller πάει πολύ καλά. Οτιδήποτε παραπανω από 30fps είναι ότι πρέπει βασικά. Δεν το λέω κακό port γιατί παρότι έφαγε το downgrade της ζωής του φαίνεται και πάλι πανεμορφο το game και τίγκα στο detail το καθε πράγμα στον κόσμο του. Αν θέλεις ακατεβατο 60αρι ή θα ρίξεις δυο τρία settings ή όταν βγει με το καλό το game και βγουν μερικά patches τότε το βάζεις και σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ το μόνο θέμα που έχω είναι κάποια crashes αλλά όχι από την στιγμή που μπω στο game αλλά πριν. Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο που λες, όταν πεσει η τιμή του, βγάλει όλα τα dlc του είναι ταμάμ για την παρέα και έτσι. Ίδια περίπτωση ήταν και το Titanfall όπου το είχα τσιμπήσει πρόσφατα στα 20 ευρωπουλακια, deluxe edition και όλα τα καλούδια του. Ό "περιμενων" πάντα νικά man. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εις αυριον τα σπουδαια δεν προλαβα σημερα μια ματια εριξα ισα που εφτασα στο safezone, μου αρεσουν αρκετα τα mechanics και το cover/aim system για τα γουστα μου, τα γραφικα ειναι υπερ του δεοντως απαιτητικα αλλα εχουν και τρελλες ρυθμισεις για shadows/lights. Δεν μπορω να εκφερω αποψη ουσιαστικα δεν εχω παιξει θα δειξει αυριο που θα το παιξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εν μέρει δικαιολογεί αυτά που ζητά το game, απίστευτες υφες, lighting system, parallex mapping, HBAO, PCSS, όπως έχουμε συνηθίσει από Unity & Syndicate. Αυτό που είχαν δείξει τότε στην e3 που το έτρεξαν οι μπαγασες άραγε; Δεν αποκλείεται σε τίποτα 4way sli όπως έγραψε ο psycho xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omigis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Νταξή έχω ρίξει τρελό γέλιο και άμα το παίζεις με παρέα γίνεται 100 φορες πιο διασκεδαστικό. Δείχνει να έχει βάθος το game το μονο που με χάλασε είναι ο μηχανισμός του extraction point, είσαι 1-2 hit με καραμπίνα και στο παίζουν φιλικοί μέχρι να σκάσει το heli και τότε στην πετουν, ίσως θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση γίαυτό. Οποιος θέλει με κάνει add για το Σ/K ( Omigis) αλλα και για όταν βγει. Για να μαζευόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει καποιο free key Παιδια να το τεσταρω και εγω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει καποιο free key Παιδια να το τεσταρω και εγω ? Πόσταρα ένα πάνω αν κάποιος το πήρε δε ξέρω.. Παιδιά ξέρει κανείς πώς γίνεται η εναλλαγή σε public chat από groop? ειναι ετσι /Group πώς το γιρνάω στο public? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι valid μου γραφει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πόσταρα ένα πάνω αν κάποιος το πήρε δε ξέρω.. Παιδιά ξέρει κανείς πώς γίνεται η εναλλαγή σε public chat από groop? ειναι ετσι /Group πώς το γιρνάω στο public? Δεν ειναι valid μου γραφει ... θα κάνετε: settings-->visuals-->disable local chat κάπως έτσι, και θα το ρυθμίσετε OFF.. και αν θέλετε βγάλτε και το language filter,γιατί πριν που γράφαμε greekslish μάλλον τα έπιανε για βρισιές και δε τα εμφάνιζε,μόλις το κλείσαμε βλέπαμε κανονικά ότι λέγαμε,πέρα των αγγλικών.. ναι με /g σε πάει στο group chat με /s γενικό chat αλλά έβλεπα ότι όλοι γράφανε ανα region-street εκεί δε κατάφερα να μπω.. ----------- Το παιχνίδι με παρέα έχει πολύ χαβαλέ,έπαιζα τώρα 4ώρες με φίλους και TS.Ειδικά μέσα στο DZ..μέχρι και έλληνες άλλους βρήκαμε που είχαν το VOIP ανοιχτό συνέχεια . Δεν είναι το παιχνίδι που περίμενα,αλλά έχει την φάση του. Urban survival είναι,αλλά linear το πως εξελίσσεται και scripted αρκετά..Παίζοντας,ανακάλυψα αρκετά side quests και υποκατηγορίας side quests-δε ξέρω πως να τα πω-και είμαι lvl 8 και συνεχίζω. Το crafting μάλλον δείχνει υποσχόμενο,αφού μπορείς να διαλύσεις τα όπλα σου και να πάρεις τα υλικά,οπότε μάλλον κάτι πάει να γίνει. Ξενέρωσα που δε μπαίνει σε όλα τα κτήρια,αλλά δε περίμενα να το έδιναν αυτό. Δε μου άρεσε που οι κακοί που υπάρχουν είναι σε ομάδες των 2 ή των 5..Μόνο σε event έρχονται πιο πολλοί. Ο ήχος από τα όπλα,δεν είναι ωραιός. Ο ήχος σε κλειστό χώρο παρά έχει ηχώ,χειρότερα και από σπηλιά.. Το gameplay μέτριο,με χειρισμό να φτάνει τα επίπεδα του JC2,αλλά μάλλον για την κάμερα είναι έτσι φτιαγμένος.Όμως ο παίκτης ότι και αν κάνει θυμίζει πούπουλο και σα να μην έχει βάρος.Το cover-shoot εμένα μου αρέσει αρκετά. Το Ai των κακών,είναι αρκετά καλό,μα πάρα πολύ καλό που δε το περίμενα.Σε flankαρουν,επιτίθενται οργανωμένα,υποχωρούν με καλυπτόμενα πυρά.Ξαφνιάζονται όταν τους την πέσει απότομα.Βέβαια σε κάποια φάση πήγα σχεδόν δίπλα σε έναν και δε με πήρε χαμπάρι.Το animation τους,αρκετά καλό όταν πάνε να αποφύγουν σφαίρες ή όταν χτυπηθούν.Ειδικά με το sticky bomb που έπαιζα.έχουν φάση που προσπαθούν να το βγάλουν και να το πετάξουν,αν δε προλάβεις να το πυροδοτήσεις. Οπτικά,τα γραφικά στα τέρμα όλα,και με 0% brightness(πείτε bb στην ασπράδα) το παιχνίδι δείχνει ωραίο αλλά σε καμία περίπτωση ότι έδειχναν τόσα χρόνια στα vids...Ακόμα πειραματίζομαι στο να βρω κάτι αρεστό για το μάτι μου,αλλά να μην θυσιάζω πολλά fps. Αυτά,θα συνεχίσω αύριο μετά το maintenance. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 θα κάνετε: settings-->visuals-->disable local chat κάπως έτσι, και θα το ρυθμίσετε OFF.. και αν θέλετε βγάλτε και το language filter,γιατί πριν που γράφαμε greekslish μάλλον τα έπιανε για βρισιές και δε τα εμφάνιζε,μόλις το κλείσαμε βλέπαμε κανονικά ότι λέγαμε,πέρα των αγγλικών.. ναι με /g σε πάει στο group chat με /s γενικό chat αλλά έβλεπα ότι όλοι γράφανε ανα region-street εκεί δε κατάφερα να μπω.. ----------- Το παιχνίδι με παρέα έχει πολύ χαβαλέ,έπαιζα τώρα 4ώρες με φίλους και TS.Ειδικά μέσα στο DZ..μέχρι και έλληνες άλλους βρήκαμε που είχαν το VOIP ανοιχτό συνέχεια . Δεν είναι το παιχνίδι που περίμενα,αλλά έχει την φάση του. Urban survival είναι,αλλά linear το πως εξελίσσεται και scripted αρκετά..Παίζοντας,ανακάλυψα αρκετά side quests και υποκατηγορίας side quests-δε ξέρω πως να τα πω-και είμαι lvl 8 και συνεχίζω. Το crafting μάλλον δείχνει υποσχόμενο,αφού μπορείς να διαλύσεις τα όπλα σου και να πάρεις τα υλικά,οπότε μάλλον κάτι πάει να γίνει. Ξενέρωσα που δε μπαίνει σε όλα τα κτήρια,αλλά δε περίμενα να το έδιναν αυτό. Δε μου άρεσε που οι κακοί που υπάρχουν είναι σε ομάδες των 2 ή των 5..Μόνο σε event έρχονται πιο πολλοί. Ο ήχος από τα όπλα,δεν είναι ωραιός. Ο ήχος σε κλειστό χώρο παρά έχει ηχώ,χειρότερα και από σπηλιά.. Το gameplay μέτριο,με χειρισμό να φτάνει τα επίπεδα του JC2,αλλά μάλλον για την κάμερα είναι έτσι φτιαγμένος.Όμως ο παίκτης ότι και αν κάνει θυμίζει πούπουλο και σα να μην έχει βάρος.Το cover-shoot εμένα μου αρέσει αρκετά. Το Ai των κακών,είναι αρκετά καλό,μα πάρα πολύ καλό που δε το περίμενα.Σε flankαρουν,επιτίθενται οργανωμένα,υποχωρούν με καλυπτόμενα πυρά.Ξαφνιάζονται όταν τους την πέσει απότομα.Βέβαια σε κάποια φάση πήγα σχεδόν δίπλα σε έναν και δε με πήρε χαμπάρι.Το animation τους,αρκετά καλό όταν πάνε να αποφύγουν σφαίρες ή όταν χτυπηθούν.Ειδικά με το sticky bomb που έπαιζα.έχουν φάση που προσπαθούν να το βγάλουν και να το πετάξουν,αν δε προλάβεις να το πυροδοτήσεις. Οπτικά,τα γραφικά στα τέρμα όλα,και με 0% brightness(πείτε bb στην ασπράδα) το παιχνίδι δείχνει ωραίο αλλά σε καμία περίπτωση ότι έδειχναν τόσα χρόνια στα vids...Ακόμα πειραματίζομαι στο να βρω κάτι αρεστό για το μάτι μου,αλλά να μην θυσιάζω πολλά fps. Αυτά,θα συνεχίσω αύριο μετά το maintenance. Οντως αυτό με την ΑΙ των εχθρών το αντιμετώπισα και γω. Φαίνεται καλοδουλεμένη. Περίπτωση σαν τη δικιά σου με εχθρό να "κάνει τα στραβά μάτια" έτυχε και σε μένα. Ερχόμουν απο αριστερά και έτρεχα στα 20 μετρά ευθεία, αυτός ήταν δεξιά -κοντά του κι άλλος ένας- στρίβω και καλύπτομαι σε έναν μικρό τοίχο στα 6 μέτρα και δεν με είχε πάρει χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αν είσαι στα ultra στα 1080p κλειδωμένος στα 40 όπως έκανα και εγώ με το game, σε χαλάει; Ειδικά με controller πάει πολύ καλά. Οτιδήποτε παραπανω από 30fps είναι ότι πρέπει βασικά. shooter δεν ειναι; δηλαδή σε pvp tdm εσύ θα παιζεις στα 40fps και κάποιος άλλος με καλύτερο hardware στα 60 ή παραπάνω; ο δεύτερος θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα ειδικά αν παιζει και με ποντικι (με την προυπόθεση πως η αισθηση του ποντικιου ειναι καλή αν το παιχνιδι δεν ειναι 100% κονσολιά) τα περισσοτερα fps σε κάθε online shooter ειναι σημαντικότερα απο την ποιότητα των γραφικών εκτος και αν παιξει κανεις μονο το sp/co op κομμάτι Παίζω σε μίξη γραφικών High-medium με μια GTX 770 2GB, με τελευταιους drivers, ι7 2600Κ στα 4.2 και 8GB ram, σε windows 7 δεν είχα κανένα κρασάρισμα μέχρι τώρα. **~ 40-57fps ( έπιασε και σε κάποια φάση 67 fps ) με ολα low έχει 60fps μ.ο.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) shooter δεν ειναι; δηλαδή σε pvp tdm εσύ θα παιζεις στα 40fps και κάποιος άλλος με καλύτερο hardware στα 60 ή παραπάνω; ο δεύτερος θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα ειδικά αν παιζει και με ποντικι (με την προυπόθεση πως η αισθηση του ποντικιου ειναι καλή αν το παιχνιδι δεν ειναι 100% κονσολιά) τα περισσοτερα fps σε κάθε online shooter ειναι σημαντικότερα απο την ποιότητα των γραφικών εκτος και αν παιξει κανεις μονο το sp/co op κομμάτι με ολα low έχει 60fps μ.ο.; Οχι δε παίζω low οπότε δε ξέρω αν μένει 60 :/ Τα settings μου, τα ανέβασα σε βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=Uarc45tTbYw Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2016 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εγώ με την 760, btw στην αρχή με αυτά τα ports που έβλεπα, υπολόγιζα low-med... εξεπλάγην!, στα med παίζω, μιας και στα med-high (με auto-detect) τρώει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Στα med τρώει ελάχιστα... Είμαι ο μόνος που δεν είναι αυτό που περίμενε και έχει απογοητευτεί σε μεγάλο βαθμό? Υπάρχει άλλος που δεν θα το πάρει ενώ είχε σκοπό ή/και προ παραγγείλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εγώ με την 760, btw στην αρχή με αυτά τα ports που έβλεπα, υπολόγιζα low-med... εξεπλάγην!, στα med παίζω, μιας και στα med-high (με auto-detect) τρώει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Στα med τρώει ελάχιστα... Είμαι ο μόνος που δεν είναι αυτό που περίμενε και έχει απογοητευτεί σε μεγάλο βαθμό? Υπάρχει άλλος που δεν θα το πάρει ενώ είχε σκοπό ή/και προ παραγγείλει! Στα 25 ευρώ θα το αγόραζα πάντως. Είχα μικρές προσδοκίες από το παιχνίδι όταν ακούστηκαν τα αρχικά downgrade κλπ. με παρεάκι αλλά και γενικά επειδή μ'αρεσουν τέτοιου στυλ 3ου προσώπου θα το έπαιζα άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα