Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποκλείεται..Φαντάζομαι είχαν PC με 4*GTX680 και είχαν φτιάξει το συγκεκριμένο demo να αξιοποιεί το SLI όσο καλύτερα γίνεται..Υπάρχει και η πιθανότητα του pre-rendered βέβαια..Νομίζω είχαν πει όμως πως έτρεχε σε Xbox One και όχι σε PC..Τρέχα γύρευε..

δεν ξέρω αν βάλαν μια δυο τρεις πάντως οταν αναπτυσεις σοβαρά σε συγκεκριμένο hardware ποσο μάλλον pc φέρνεις πολύ καλύτερα αποτελεσματα απο ένα console port.

παντως εκεινη την εποχη keppler gpu χρησιμοποιηούσαν, αν δε κάνω λάθος δεν ειχε βγει ακομη η GTX 780 αρα κάποια απο GTX 6XX λογικά 680 ή 690.

βεβαια αυτα δεν έχουν και πολύ σημασια υποθέσεις ειναι σημασιά έχει πως εσείς που παιζετε το game δεν ειστε και τοσο ενθουσιασμένοι λογω μετριότητας του τίτλου

βεβαια εγώ οπως και άλλοι το ειχαμε υποψιαστεί

επισης ποσο να σε κρατήσει ένα co op παιχνιδι το οποίο κατα τα φαινόμενα δεν αποτελει κάτι το ιδιαίτερα/ξεχωριστό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως είναι πιο όμορφο από το Watch Dogs, τρέχει καλύτερα γενικά, και παρόλο που είναι μακριά από τα visual που είχαμε δει στην e3 είναι και πάλι εντυπωσιακό. Είναι ολόκληρο map ένα πολύ μικρό τμήμα της New York, οπότε δεν ειναι κάτι εύκολο αυτό το αποτέλεσμα.

Όσο αφορά στο αν ειναι οπτικά καλύτερο από τις console εκδόσεις, επειδή είδα uncompressed video από την beta στο One δεν έχει καμία σχέση, είναι σαφώς ανώτερο στο PC και όχι μόνο στο θέμα ανάλυσης. Αν το έφτιαχναν και σε dx12 ίσως να είχαν και άλλο αποτέλεσμα, πιο εντυπωσιακό.

Προφανώς το κράτησαν πίσω στο PC because marketing.. Δεν έχουν σημασία όλα αυτά τόσο καθώς αν το game βγει να έχει ενδιαφέρον θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά.

Εγώ για παρεακι και έτσι γιατί όχι, δεν μπορώ να πω ότι δεν ψήνομαι να παίξω.

• Like 2

Ψήνω να αγοράσω το παιχνίδι μόνο και μόνο για ένα playthrough το story με co-op και από 'κει και πέρα βλέπουμε. Ίσως στην πορεία να έχει έξτρα καλούδια και να γίνεται πιο ενδιαφέρον.

Έπαιξα με παρέα καμια 3 ώρες και κάναμε χαβαλέ στο DZ. Γουστάρω άσχημα ότι έχω παίξει και έχει και γραφικαρες από πάνω. Φωτισμοί και ατμόσφαιρα on-point. WP ubi :D

• Like 2

Στα αρχεία του παιχνιδιού υπάρχει και το Brooklyn εκτός του Manhattan. Αρα ή θα είναι σε μελλοντικό DLC ή θα είναι στις εισαγωγικές αποστολές (Γιατί δν νομίζω να ξεκινάμε κανονικά LVL 4)
Κάποιος στο DarkZone είπε ότι σήκωσε ένα ωραίο Jacket. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο μίσος και σφαγή με τόσο λίγο κόσμο σε ΜΜΟ :Ρ

• Like 1

Έπαιξα με παρέα καμια 3 ώρες και κάναμε χαβαλέ στο DZ. Γουστάρω άσχημα ότι έχω παίξει και έχει και γραφικαρες από πάνω. Φωτισμοί και ατμόσφαιρα on-point. WP ubi :D

Με τι settings το παίζεις ; Τα NVIDIA PCSS+ και HBAO+ είναι FPS killers διάβασα.

Με τι settings το παίζεις ; Τα NVIDIA PCSS+ και HBAO+ είναι FPS killers διάβασα.

Σχεδόν όλα maxed χωρίς HBAO+ και PCSS+. 1Tx SMAA Ultra + temporal super sampling. Geometry 100% Distance 70%. Έχει κάποια drops αλλα σε γενικές γραμμές πάει καλά.

• Like 1

Πως λέγεσαι στο Uplay να σε κάνω add ;

Al3X21121988, όποιος θέλει ας με κάνει add, και να μην προλάβουμε να παίξουμε την beta μαζί, όταν με το καλό βγει και είναι καλό θα το τιμήσουμε.

Εγώ μόνο τo PCSS δεν χρησιμοποιώ, το έχω στο high και το lock -αρα στα 40 fps via nvidia inspector. Δεν το κουνάει από εκεί.

Κοίτα να δεις που θα μας βγει καλό port..

Καλο port δεν είναι με την καμια Alex...υποφερτό port αν και με 30fps ποιος παίζει τέτοιο game, το Siege ναι, καθόλου κακό port. Βασικά το game δεν έχει αυτό το κάτι διαφορετικό/καινούργιο και χωρίς τα WOW graphs και το destruction τα gunfights που ήταν το ζουμί γίνονται extremely dull. Επίσης δεν είμαι πολύ του loot, στην αρχή το παρουσίασαν ωραία όπως το borderlands αλλα τώρα ως drops μούφα. Anyways πιστεύω αφού βγούν όλα τα άπειρα DLC θα είναι ότι πρέπει σε sale με παρέα για ένα playthrough όλο το campaign, PVP suck balls. See you in a year :D

• Moderators

Στα αρχεία του παιχνιδιού υπάρχει και το Brooklyn εκτός του Manhattan. Αρα ή θα είναι σε μελλοντικό DLC ή θα είναι στις εισαγωγικές αποστολές (Γιατί δν νομίζω να ξεκινάμε κανονικά LVL 4)

Μιας και ξεκινάει με ελικόπτερο να σε πηγαίνει, μάλλον είναι η post tutorial περιοχή.

Κάποιος στο DarkZone είπε ότι σήκωσε ένα ωραίο Jacket. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο μίσος και σφαγή με τόσο λίγο κόσμο σε ΜΜΟ :Ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...