xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όσοι κάνετε QQ με το πόσες σφαίρες θέλουν οι κακοί για να πέσουν,μάλον δεν έχετε ξαναπιάσει mmo στα χέρια σας μάλλον! Λίγο να κοιτούσατε τα damage points,θα βλέπατε ότι αλλάζει που χτυπάτε,ειδικά στο κεφάλι critical τρώνε οι χαρακτήρες. Μη μιλήσω για gear.. Και από το βλακοπέδια για όσους είναι μα μου σου του για το είδος. https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy's_The_Division Πχ θέλετε να πείτε ότι borderlands δεν έχετε παίξει ποτέ; ---------- Καλή φάση, αλλά δυστυχώς δεν είμαι των ΜΜΟ.Μακάρι να είχε SP campaign, κάτι θα γινόταν.Πάντως το οτι κατέβασα 26GB για μισή με μία ώρα gameplay, με ξεπερνά. το map που δίνει είναι ανοιχτό και έχει κάτι side quests και εξερεύνηση.. Ότι είχε 1 μόνο main mission ήταν πολύ χαζό. Και όντως ούτε και εμένα με τρέλανε.. Παρόλο που ψάχνεις και βρίσκεις ότι θες,έχω πάει ως τώρα σε ότι γωνιά του map υπάρχει σε ότι υπόνομο έχω βρει,ότι σπίτι,όποιον πάει να ψοφίσει του δίνω medpack και μου δίνει δώρο ρούχα.. Πάντως beta δε το λες αυτό!Δεν βγαίνει καν form να συμπληρώσεις να τους δώσεις feedback... Σε 1 μήνα και κάτι μέρες βγαίνει το παιχνίδι! Το πολύ σε 2 βδομάδες το παιχνίδι θα γίνει gold και θα ξεκινήσει για τα ράφια των μαγαζιών..Τί θα προλάβουν να αλλάξουν ή διορθώσουν;Άρα μιλάμε για demo. Εφόσον θέλουν demo να το παίξω για 2 μέρες,bugs και reports δε μπαίνω σε κανένα φόρουμ να γράψω. Αν θέλανε,όπως κάναν με την alpha,να κάνανε και με την beta ένα 2μηνο πιο πριν για μια βδομάδα να το δούμε και να τους γράψουμε και μεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κρίμα πάντως που δεν είναι αυτό που περιμέναμε, ένα παιχνίδι να έχουμε να παίζουμε θέλαμε και μας το έβγαλαν ξινό κι' αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ψ ε μ α! μάξαρε τα πάντα και δοκίμασε (σε ssd είσαι; ) Παιζω με Medium γιατι αλλιως το PSU θα ανατιναχτει και ειμαι σε HDD. Παντως ολη η χαρα βρισκεται στο Dark Zone. Και χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που καταλαβαινει ποτε τους βαρας απο λαθος στο Mob fight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν με τρέλανε. Κακό δεν είναι, αλλά I'd rather play other MMO (or MMO-style) games. Μου φαίνεται θέλουνε να τραβήξουνε το κοινό που ήθελε Destiny στο PC. Μόνο που δεν πρόκειται για FPS.. Πάντως έχει έναν σκασμό γραφικές επιλογές! Με τίποτα δεν περίμενα τόσες πολλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όσες γραφικές επιλογές και να έχει, απέχει πολύ από εδώ(Αφαίρεσαν το Global Illumination εντελώς): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με την κάρτα που έχω, και να έφτανε σε αυτό το επίπεδο οπτικά το παιχνίδι, δεν θα τραβούσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απορώ σε τι PC το έτρεξαν το 2013..Μετά από 3 χρόνια και αντί να δείχνει καλύτερο(Αφού τώρα υπάρχει καλύτερο hardware σε σχέση με τότε) είναι αρκετά χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με την κάρτα που έχω, και να έφτανε σε αυτό το επίπεδο οπτικά το παιχνίδι, δεν θα τραβούσε. Ναι αλλα οχι απλα δε το φτανει αλλα παιζει να ειναι μεγαλυτερη απατεωνια και απο το watch dogs αυτο το παιχνιδι στον οπτικο τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα οχι απλα δε το φτανει αλλα παιζει να ειναι μεγαλυτερη απατεωνια και απο το watch dogs αυτο το παιχνιδι στον οπτικο τομεα.Μπα το Watch_Dogs δεν παίζει να το φτάσουνε, γιατί έκανε διπλή π0υστι@. Και έπεσε downgrade, και κλείδωσαν επιλογές της PC έκδοσης για να είναι οπτικά ίδιο με τις "next-gen" κονσόλες. Ούτε στα όνειρά τους δεν το φτάνουν, όσο και να θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ενώ η EA έδειχνε εξωπραγματικά visuals στο Battlefront και όντως αυτά έχει και το τελικό παιχνίδι, το δάσος είναι τρομερό..Και παίζει και κομπλέ..Είχα μια ελπίδα μπας και το πετύχαινε και η nUbisoft αυτό στο Division αλλά μπααα.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παιζω με Medium γιατι αλλιως το PSU θα ανατιναχτει και ειμαι σε HDD. Παντως ολη η χαρα βρισκεται στο Dark Zone. Και χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που καταλαβαινει ποτε τους βαρας απο λαθος στο Mob fight i know..για πλάκα στο πα. και γω στην αρχή είπα,πωωωωωω σφαίρα φορτώνει.. Μετά που τα έβαλα τέρμα,ο μηχανικός πάει με το πάσο του Ψάχνει φίλος beta key,αν κανείς πήρε και δε το θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τωρα που το ξανα μπηκα οντως τα γραφικα δεν ειναι τοσο ασχημα. ειναι καλα . το προβλημα που υπαρχει πιστευω και δεν αφορα μονο αυτα ειναι η ελειψη ρεαλισμου. Οταν πρωτοβγηκε το trailer περιμενα εναν single player rpg τιτλο με co-op . Ενα καλο στορυ ρεαλιστικο και ''σκοτεινο''. ε τελικα δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα . προσπαθησαν να το κανουν destiny σε ενα περιβαλλον που δεν επιτρεπει κατι τετοιο. πρωτων δεν ειναι first person και δευτερων ποσο περιεχομενο μπορεις να εχεις σε μια πολη . ποσους διαφορετικους εχθρους να βαλεις .και παλι δεν ειναι το χειροτερο παιχνιδι ever . απλα ειναι μια μετριοτητα σε καθε τομεα ενω περιμενα πολυυυυ παραπανω αρχικα οταν ανακηνωθηκε. Μεγαλυτερη απογοητευση σε παιχνιδι της ubisoft πιστευω ( και δεν μιλαω για τα γραφικα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνει φίλος beta key,αν κανείς πήρε και δε το θέλει Δες Skype. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απορώ σε τι PC το έτρεξαν το 2013. μάλλον με ένα στο οποιο έκαναν optimize με keppler gpu ή αντίστοιχες amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αποκλείεται..Φαντάζομαι είχαν PC με 4*GTX680 και είχαν φτιάξει το συγκεκριμένο demo να αξιοποιεί το SLI όσο καλύτερα γίνεται..Υπάρχει και η πιθανότητα του pre-rendered βέβαια..Νομίζω είχαν πει όμως πως έτρεχε σε Xbox One και όχι σε PC..Τρέχα γύρευε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα