Manthos91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Να κανω μια ερωτηση ..οταν σε πυροβολανε μειωνεται η ζωη σου ..αν πας μετα καπου μονος ανεβαινει ? ή πρεπει να βρεις καποιο painkiller ασ πουμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έπαιξα 3 ώρες και έχω να πω τα εξής:Α)ΝΑΙ υπάρχει Downgrade σε σχέση με το 2013 trailer αλλά ΟΧΙ τοσο απαράδεκτο για να σε κρατά μακριά από το Game. Β)Το gameplay του το βρήκα όμορφο. Cover shoot run cover shoot.Γ)Έχει όλες τις ιδιοτροπίες του ΜΜΟ συστήματος. Πρέπει να κάνεις Grind τις ίδιες αποστολές για να βρεις όπλα και εξοπλισμό για να νιώθεις ομορφότερα με τον χαρακτήρα σου. Δ)Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το Health Pool των αντιπάλων μεταβάλεται ανάλογα με τα άτομα που είναι μέσα στο πάρτυ. ΠΧ σε σόλο είναι 3 taps max οι σφαίρες που θέλω. Σε 3 man party χρειαζόταν όντως 1-1.5 γεμιστήρες ανά εχθρό ΑΝ τον βαράς μόνος σου. Αρα θέλει μεγάλη συνεργασία με την ομάδα και πολύ Mark Target. Ε)Το DarkZone σε κάνει παρανοϊκό. Σ)Είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει Chat? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 http://www.amazon.co.uk/Tom-Clancys-Division-Sleeper-Agent/dp/B0107L2UVI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1454081724&sr=8-2&keywords=the+division+pc 143€ πιο ακριβό από amazon.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς αλλα έχει πολύ καλά γραφικά. Ο φωτισμός ειδικά είναι stand out (dynamic time of day). Σίγουρα δεν είναι όπως στην E3 αλλα είναι αρκετά όμορφο game. Επίσης, έχει από τα καλύτερα ΑΑ που έχω δει στο PC (SMAA με temporal pass + temporal super sampling) = πεντακάθαρη εικόνα σε ότι και ανάλυση να παίξετε. Και σταθερά και σε κίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Mόνο εμένα με έχει ταράξει στα random crashes; Στα win10 τρέχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, έπαιξα μιάμιση ώρα.. Δεν είναι αυτό που περίμενα.. τουλάχιστον μόνος σου δεν κάνεις και πολλά πράγματα.. Αν έχεις παρέα, κάτι ίσως λέει! Στη DZ, γίνεται τσι Πόπης! Free-For-All απ'ότι κατάλαβα! Στα του τεχνικού τομέα, με την φτωχή πια 760 2GB, με auto-detect (med-high) ρυθμίσεις, έπαιζε 1080 @30 ... Με αρκετά πάνω κάτω! Σε med- και λιγα high (για τα βασικά μιλάμε πάντα, όπως textures, shadows κλπ) έπαιζε έπιανε και τα 50.. Αλλά οι πτώσεις ήταν δραματικές σε έντονη μάχη.. περίπου στο 20-22 έπεφτε! Το downgrade υφίσταται σε σχέση με το (φανταστικο) βίντεο του 2013.. Δεν παύει όμως να φαίνεται ένα αρκετά καλό port, ακόμη και για το μέσο PC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπήκα ακόμη καθώς ήμουν εκτός σπιτιού. Ειχα αφήσει το uplay και το pc ανοιχτό. Αντί το κουτο-uplay να κάνει update μόνο του τα 800 πόσα είναι mb έπρεπε να πατήσω play και να περιμένω να κατέβει τότε το update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχοντας παίξει και εγώ γύρω στις 2,5 ώρες έχω να πω γενικά ότι έμεινα ευχαριστημένος από αυτό που μου προσέφερε μέχρι τώρα η beta. Ίσως γιατί κρατούσα μικρό/ανύπαρκτο καλάθι.. Σχεδόν τα πάντα είναι κλειδωμένα βέβαια και δεν μπορείς να δεις τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά και πάλι παίρνεις μια ιδέα στο τι θα μπορείς να κάνεις. Θα μπορούσαν να μας αφήσουν να δούμε περισσότερα Weapons, skills κτλ, αλλά οκ ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Από θέμα perfomance το έχω μαξάρει πλην των shadows όπου το άφησα στα high αντί του PCSS. Είμαι 40+ fps avg. Με ένα oc στην gpu ίσως να πάρω και 5-6 fps αλλά θα πρέπει να δω αν θα είμαι stable. Anw, για το visual στοιχείο, δεν ξέρω τι βλέπετε ή τι θέλετε να δείτε, το game είναι τίγκα στην λεπτομέρεια με απίστευτους φωτισμούς σαν το Unity, Syndicate και είναι next gen τίτλος. Δεν βλέπεις πουθενά ούτε ένα low res texture, και η εικόνα, όπως είπε ο Spartan, είναι πεντακάθαρη σε ότι ανάλυση και να παίζεις. Καμία σχέση με τα visual της e3 αλλά και πάλι έχει τρομακτικά καλές λεπτομέρειες και οι φωτισμοί, όπως και όλο το εικαστικό, art κτλ είναι αλλού. Να τα λέμε και τα καλά.. *Όπως είπα και πιο πάνω με έχει ταράξει στο crash κυρίως λίγο πριν μπει στο μενού του game, δεν ξέρω τι φταίει, ίσως το δοκιμάσω και στα 7 αλλά θα πρέπει να γίνει ολόκληρη μανούρα τώρα.. Θα πω περισσότερα αφού περάσω αρκετές ώρες μαζί του το βράδυ και φυσικά το Σ.Κ όπου μου έκατσε διάνα το ρεπό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα και με το νέο gpu σαφώς καλύτερα αλλα και πάλι το optimization είναι για τον πεο...ο φωτισμός όντως είναι ωραίος αλλα δεν έχω βγάλει άκρη με τις ρυθμίσεις ακόμα γιατί ένα δυο settings ρίχνουν 30 fps κάτω... καλά δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από Ubi. Όσο αυτό περί bullet sponging λάθος imho...δεν ταιριάζει εδώ, στο borderlands ναι που είναι cartoonish, έπρεπε να βάλουν shield φάση Mass Effect/Borderlands, θα δικαιολογούσε τα πάντα αλλα...ubi. το βραδυ θα παίξω λίγο παραπάνω. Δεν τρελάθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επισης μεγαλο Thumbs Up στο οτι το Loading ειναι σχεδον μηδαμινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση. Πόση ώρα πέρνει να σου στείλει το mail η ubi αφου βάλεις το beta key στο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 καμια ωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλή φάση, αλλά δυστυχώς δεν είμαι των ΜΜΟ. Μακάρι να είχε SP campaign, κάτι θα γινόταν. Πάντως το οτι κατέβασα 26GB για μισή με μία ώρα gameplay, με ξεπερνά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επισης μεγαλο Thumbs Up στο οτι το Loading ειναι σχεδον μηδαμινο ψ ε μ α! μάξαρε τα πάντα και δοκίμασε (σε ssd είσαι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν με τρέλανε. Κακό δεν είναι, αλλά I'd rather play other MMO (or MMO-style) games. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα