Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τζάμπα χαιρόμαστε, έχουν πάρει οι άπαντες key πλέον και προβλέπω να μην παίζει κανείς αύριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 επιτελους το κατεβαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εμενα εχει κατεβει απο εχθες και περιμενω.. Για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχα πλάκα θα έχει αύριο με τους servers. Πραγματικά έχουν πάρει άπαντες beta key. Προβλέπεται χάος xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κακο δικο τους αν τα σκατωσουν.. Δεν θα το παρει αρκετος κοσμος και θα ησυχασουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ξερουμε τι ωρα ανοιγει ο σερβερ για PC περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχουν πει ώρα κάπου νομίζω, απλά για τις 29 ξέρουμε μέχρι 31 θα είναι beta. Ας πει κάποιος αν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχουν πει ώρα κάπου νομίζω, απλά για τις 29 ξέρουμε μέχρι 31 θα είναι beta. Ας πει κάποιος αν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία. 2 η ωρα Ελλαδος αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 2 η ωρα Ελλαδος αν δεν κανω λαθος Αν είναι 2 το βράδυ με βλέπω να το κόβω σερί για την σχολή. Αν είναι μεσημέρι πρέπει να πιστολιάσω μαθήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μεσημερι νομιζω αλλα καντε ενα confirm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ελπιζω παντως να αξιζει το παιχνιδι γιατι απο πλευρας υποθεσης εν μερη μου θυμιζει λιγο το τραγικο racoon city Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ζωντανά το Gamespot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 τσιμπησα και εγω κλειδακι και σε λιγο θα ξεκινησω preload! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 το Preload πάντως μου κατέβαινε με υπερβολικά καλή για τα δικά μου δεδομένα ταχύτητα (1,5Mb ενώ π.χ. στο Steam έχω κάτω από το 1 συνέχεια) και τελείωσε μέσα σε 5 ώρες . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν βάζω κάτι για στοίχημα, αλλά προβλέπω τους servers να παθαίνουν meltdown αύριο στις 2 Εγώ θα μπω πιο μετά λόγω δουλειάς, οπότε αφήστε να τους σηκώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα