Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα από ότι διαβάζω να το φτιάξαν για να μην γίνει Available εκτός Us Και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. BTW xtrmsnpr το μαιλ μου δεν λεει πουθενα preload :/

Εκτός αν αργεί η φάση λόγο Overload από τα πολλά άτομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά δε διαβάζετε τίποτα από αυτά που σας πετάνε τα sites;Αααααχ..

Θυμάμαι πολύ καλά όταν πριν μια βδομάδα ή όποτε πήρα το beta key,να μου λέει ότι θα ειδοποιηθώ πότε θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.Όπως και στο email μέσα,ασχετός που άνοιξε το preload.

Οπότε το ίδιο θα πει και σε σας,λογικά υπάρχει σειρά πλέον και φόρτος εργασίας στους servers τους.

Μαλλον μιλας για διαφορετικο mail γτ στο δικο μου δε λεει πουθενα για preload

ε προφανώς,θα περιμένετε όπως περιμέναμε και μεις.Το πολύ πολύ να σας έρθει αύριο όταν ξεκινάει η φάση.

όποιος πρόλαβε ναι,κλειδιά είναι και θα τελειώσουν.

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα από ότι διαβάζω να το φτιάξαν για να μην γίνει Available εκτός Us Και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. BTW xtrmsnpr το μαιλ μου δεν λεει πουθενα preload :/

Εκτός αν αργεί η φάση λόγο Overload από τα πολλά άτομα

στους κανόνες από κάτω λέει,να το άλλαξαν;

τί να πέσατε πάνω στο όχι όλες οι περιοχές;Να πιάνει λέει την ελλάδα σε τμήματα :P

1. You must be eighteen (18) or older to be eligible to participate. Prize may not be redeemable in all regions.

divbe_zpsj9ijsirn.png~original

αυτό θα βλέπετε λογικά όλοι όσοι βάλατε το κλειδί!

και μετά αυτό ήταν το email που ήρθε προχτες βράδυ

div2be_zpsat28qz9o.png~original

• Like 1

εμένα αυτό δε μου ανοίγει :-D μόνο φορτώνει

άκυρο,μπήκε και δείχνει το the division

Ναι γιατι εχουν μπουκωσει οι servers :P Eμενα μου βγαζει το game εκει και εχει μνμα CHECK YOUR UPLAY PC GAMES LIST ,στο οποιο εννοειται πως δεν υπαρχει το game εκει ...Νομιζω απλα πρεπει να περιμενουμε το email που σου ηρθε  και εσενα με το preload,απλα ειναι πολυ κουλο πως μερικα ατομα απλα το κανανε claim και μετα το ειχαν ετοιμο το uplay site/client για download...

Ναι γιατι εχουν μπουκωσει οι servers :P Eμενα μου βγαζει το game εκει και εχει μνμα CHECK YOUR UPLAY PC GAMES LIST ,στο οποιο εννοειται πως δεν υπαρχει το game εκει ...Νομιζω απλα πρεπει να περιμενουμε το email που σου ηρθε  και εσενα με το preload,απλα ειναι πολυ κουλο πως μερικα ατομα απλα το κανανε claim και μετα το ειχαν ετοιμο το uplay site/client για download...

too much traffic..

αφού χτες πήρε κάπου 9ώρες να κατεβάσει το παιχνίδι,και δεν έπιανα σχεδόν ποτέ full speed(1mb/s)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...