euxoulhs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 ελεος μας μαμησε με αυτην την καθυστερηση..
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Tom Clancy’s The Division – New Spectacular Screenshots Released
Millennium Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 New 'The Division' info: Gameplay hours, next-gen city, co-op, military and more 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι,θα είναι open world;Με τα parties θα πρέπει να κάνω join κάποιον σερβερο και να πάιζω σε συγκεκριμένα areas; Θα έχει online αλλά και single player;Όπως και coop σε PVE?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι,θα είναι open world;Με τα parties θα πρέπει να κάνω join κάποιον σερβερο και να πάιζω σε συγκεκριμένα areas; Θα έχει online αλλά και single player;Όπως και coop σε PVE? εδώ;κάποιος;
euxoulhs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 στην ερώτηση μου,θα απαντήσει κανείς;Ξέρετε; αποτι εχουν αναφερει θαναι μονο ονλινε,τωρα αν εχει πιστες ή οτιδηποτε αλλο δεν εχω διαβασει
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Movie-quality είναι τα γραφικά, ας ελπίσουμε να μην ρίξουν degrade. 2
Haris San Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Movie-quality είναι τα γραφικά, ας ελπίσουμε να μην ρίξουν degrade. Νομιζω στο καινουριο assassin's θα ειναι πιο καλα. Αν οχι πιο καλα τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εντωμεταξύ..Τώρα είδα ότι έγραψα ''degrade'' ενώ ήθελα να γράψω ''downgrade'' Νομιζω στο καινουριο assassin's θα ειναι πιο καλα. Αν οχι πιο καλα τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο. Μπααα, απέχουν πολύ του Assassin's Creed.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τρελα graphs, online players, npcs = 5 fps....εγώ το κόβω για 4 player co-op στο τέλος.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 αποτι εχουν αναφερει θαναι μονο ονλινε,τωρα αν εχει πιστες ή οτιδηποτε αλλο δεν εχω διαβασειopen world και έτσι; Δεν θα είναι μικρά instances δηλαδή,τότε καλή φάση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα