Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν με επέλεξαν για την BETA απ' ότι φαίνεται, κλαψ κλαψ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Την δευτέρα δίνω εργαστήριο που θα κρίνει το πτυχίο μου αλλά ο πειρασμός είναι τόσο μεγάλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε κάνει αρκετά άτομα Psycho αλλα κανένας μας δεν θέλει να το παίξει, σε οποιον έρθει και άμα έρθει θα στο στείλω εσένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το TS του GTA... Mεγάλες (όσο κράτησαν) στιγμές. επικές στιγμές! προσπαθήσαμε για reboot,αλλά μόνο 2-3 άτομα έγιναν θαμώνες πλέον! Αφού το GTA δε τραβάει Γιαυτό και έκανα εκκαθάριση όλα τα μέλη,και όποιος δεν έχει μπει τον τελευταίο μήνα,δεν έχει δικαιώματα.Θα ξαναδίνω όποιος μπαίνει τώρα. Και εμπλουτίστηκε με νέα κανάλια --- Οπότε όποιος θέλει για division,ευπρόσδεκτος! Θα με βρει μαζί με τον fever24 στο καναλί tea lovers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Α, μας πέταξες ε; Καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Α, μας πέταξες ε; Καλά... όχι,ακριβώς με την κακή έννοια. Απλώς έκανα hosting στην HOT(hellas overclocking team),και επειδή μετά από διάφορα περιστατικά,δεν ήθελα άλλο να τους hostαρω,δεν ήξερα ποιος ήταν ποιός,και διέγραψα όλα τα μέλη του ts,για να καθαρίσει η λίστα. το καναλί για το παιχνίδι στο TS,ονομάζεται THE UBISOFT CHALLENGE 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν με επέλεξαν για την BETA απ' ότι φαίνεται, κλαψ κλαψ παραπονιάρη,δες στο skype σου,στου έστειλα μόλις τώρα κλειδί! ------------------------ για όποιον θέλει κλειδί για την beta,να βιαστεί πριν τελειώσουν! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παραπονιάρη,δες στο skype σου,στου έστειλα μόλις τώρα κλειδί! ------------------------ για όποιον θέλει κλειδί για την beta,να βιαστεί πριν τελειώσουν! Not all heroes wear capes <3 Να είσαι καλά Man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παραπονιάρη,δες στο skype σου,στου έστειλα μόλις τώρα κλειδί! ------------------------ για όποιον θέλει κλειδί για την beta,να βιαστεί πριν τελειώσουν! ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ μαν,πηραμε κλειδι Instant! Παιζει Preload μηπως για να το αφησουμε το βραδυ να κατεβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ μαν,πηραμε κλειδι Instant! Παιζει Preload μηπως για να το αφησουμε το βραδυ να κατεβει? ναι,από χτες, 26.26gb θα το δεις στο uplay σου Το λέει και το site όταν μπένεις στην nvidia Not all heroes wear capes <3 Να είσαι καλά Man. ευχαριστώ ευχαριστώ ααααααααααααλλλαα είμαι ο jake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και εγω τσιμπησα κλειδακι.μολις παω σπιτι το βαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τσιμπησα και εγω κλειδακι. Το εκανα redeem. Αλλα τιποτα... Ενα μαιλ μου ηρθε και λεει αυτο You now have guaranteed access to the Tom Clancy's The Division Betaαλλα δεν εχω καμμια ειδοποιηση στον client του uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τσιμπησα και εγω κλειδακι. Το εκανα redeem. Αλλα τιποτα... Ενα μαιλ μου ηρθε και λεει αυτο You now have guaranteed access to the Tom Clancy's The Division Betaαλλα δεν εχω καμμια ειδοποιηση στον client του uplay Αυτη ακριβως,το ιδιο mail ηρθε αλλα στο client του uplay δεν μ το εχει διαθεσιμο..Ενω στο reddit διαβαζω με το που τελειωσαν την διαδικασια το ειχαν αυτοματα στο client τους μετα >.> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 δεν έρχεται ειδοποίηση στο uplay client. και αν πατήσεις εκεί στο mail το preload θα δει σε πάει στο site,δε χρειάζεται να το κάνεις. Όταν ξανασυνδεθείς απλά στο uplay είναι κει στα παιχνίδια σου να το κατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον μιλας για διαφορετικο mail γτ στο δικο μου δε λεει πουθενα για preload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα