xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Οι περισσότεροι θέλουμε νέο BF κακά τα ψέματα όχι εγώ...Τουλάχιστον όχι με τα σημερινά πρότυπα. Και γενικά προσωπικά για μένα έχει πεθάνει ο τίτλος για να ασχοληθώ. Προτιμώ ένα sandbox+survival open world πλέον που έχω πιο πολλές επιλογές. Υπερβολικοί είστε, ναι το game έχει πρόβλημα με matchmaking, netcode, ping κτλ αλλα καμια σχέση με κακό game, από τα καλύτερα μπορώ να πω που έχω παίξει απλά είναι δύσκολο και αρκετά HC και κάποιοι δεν το γουστάρουν αυτό. Στην τελική μπείτε σε κάνα clan αν και είναι πολύ εύκολο να βρείς κόσμο για casual. Το πρόβλημα του Division τουλάχιστον στο PVP φαίνεται να είναι το party, το μεγαλύτερο party θα κερδίζει, για solo νομίζω είναι suicidal...οποτε το ίδιο πρόβλημα θα έχετε και εδώ. Εντάξει δε νομίζω να είναι και dayz..Μιας και θα είναι urban survival.Λες να μπορείς να μπεις σε όλα τα σπίτια; Αλλά ναι γενικά οι μοναχικοί σε αυτά τα παιχνίδια όσο ράμπο και να το παίξουν,αν δεν έχει ταίρι δύσκολα..Γιατί τα 8 μάτια είναι καλύτερα από τα 2.Δεν είναι και TDM. Το matchmaking παραμένει απαράδεχτο. αλλά τί υπερβολικοί;Να ο ίδιος το γράφεις σε τέτοιο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό,και είναι ο πιο βασικός μηχανισμός του,απαράδεκτος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχουν κάκιστο support, πάλι καλά να λες που βγάζουν free DLC...πάλι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 off topic: To Siege παρα τα οποια θεματακια του, οσο επαιξα τη beta και αλλες 2 μερες με promo code μαρεσε παρα πολύ. Θα το παρω τωρα που πεφτει κοντα στα 25 ευρω. Ειχε πρωτοτυπο gameplay για μενα. Δεν δυσκολεύτηκα να το μάθω καθώς παιζω αρκετά fps οπως cod-bf-insurgency κλπ. Φυσικά με παρεα ειναι ακομα καλύτερο. οn topic: Ναι παιδιά να μαζευτούμε να παίξουμε. Τωρα αλήθεια το damage system θα ειναι οπως το βλεπουμε στα βιντεο που θες 2 γεμιστηρες για να φας ενα ατομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχουν κάκιστο support, πάλι καλά να λες που βγάζουν free DLC...πάλι καλά. Ubi είναι.. ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αλλάξει γνώμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 αλλά τί υπερβολικοί;Να ο ίδιος το γράφεις σε τέτοιο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό,και είναι ο πιο βασικός μηχανισμός του,απαράδεκτος; Δεν παιζει να εχεις παιξει το game πανω απο 2 φορες tho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν παιζει να εχεις παιξει το game πανω απο 2 φορες tho δε το χω παίξει καθόλου το παιχνίδι,υπάρχει στον δίσκο μου και τρώει χώρο,το ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς τι ώρα θα ανοίξουν οι servers? Αύριο στις 5 το απόγευμα όπως στη beta του R. Siege; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos326 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Start time for PC and PS4 users on Friday, Jan, 29: 4am PT/7am ET/12pm UK /1 pm CET 14:00 ώρα Ελλάδας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Guys, θα πάμε κανένα Co-Op; Να αλλάξουμε τίποτα Skype & Uplay; Φαντάζομαι οι περισσότεροι είστε ήδη, αλλά εγώ δεν σας έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Guys, θα πάμε κανένα Co-Op; Να αλλάξουμε τίποτα Skype & Uplay; Φαντάζομαι οι περισσότεροι είστε ήδη, αλλά εγώ δεν σας έχω Μέσα ^^Δικό μου id : i7nisiotis ( όπως του insomnia id απλά με ένα " i " μπροστά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέσα ^^ Δικό μου id : i7nisiotis ( όπως του insomnia id απλά με ένα " i " μπροστά ) Θα σε προσθέσω όταν φτάσω σπίτι! Με π.μ στείλε μου και το Skype σου αν θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Οι περισσότεροι θέλουμε νέο BF κακά τα ψέματα Αυτο μου θυμιζει και το Hardline και ποσο μαπα ηταν τελικα ενω θυμαμαι οτι καποιοι ειχαν ενθουσιαστει με την Beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όντως ^ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και γω. Γενικώς μαρεσε η beta του hardline , το τελικό παιχνίδι nope... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 για να μην φάτε τους πόρους σας με το skype μπορείτε να μπαίνετε στο TS που έχουμε για το GTA. Πάτε σε ένα κανάλι όποιο θέλετε και αράξτε. server ip: ngp-crew.ga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το TS του GTA... Mεγάλες (όσο κράτησαν) στιγμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα