MaurosPiraths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Απορώ γιατί δεν είναι open beta, τώρα θα μου πεις Ubisoft servers οποτε... Πάντως από ότι διάβασα στο Reddit όλοι λένε οτι οι server δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. μακάρι να είναι αλήθεια :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Πάντως από ότι διάβασα στο Reddit όλοι λένε οτι οι server δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. μακάρι να είναι αλήθεια :/ Για την Alpha; Στις Beta που μπαίνει ο πολύς ο κόσμος και στο release είναι το θέμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για BETA key μπορείτε να κάνετε και το άλλο, κάνεις pre-order στο amazon και μόλις σου στείλουν το κλειδί την ακυρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχει αρχήσει να κλατάρει το Uplay ή ιδέα μου είναι..? Με 80-100kbps κατεβάζω.. Ενώ ξεκίνησα με 1.9mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Φαντάσου τι θα γίνει μόλις ανοίξει η BETA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Την beta κατεβάζω, μου 'ηρθε mail το πρωί για preload. Καλά κι αυτοί, 26Gb beta..? Όλο το παιχνίδι δίνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 The Division: what are Dark Zone keys and how to get them Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κανονίστε να παίξουμε όμως, ξενέρωσα που ξενέρωσα που δεν παίζει κανείς Siege.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κανονίστε να παίξουμε όμως, ξενέρωσα που ξενέρωσα που δεν παίζει κανείς Siege.. told ya... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κανονίστε να παίξουμε όμως, ξενέρωσα που ξενέρωσα που δεν παίζει κανείς Siege.. told ya... (ακριβώς ρε συ..Αφού στα λέγαμε,ότι δεν έχει μέλλον το παιχνίδι αυτό,με τα bugs του παρέα θα ναι,τραγικά bugs όπως αναφέρουν,δε τα έχω ζήσει,και δε ξέρω αν τα έχουν φτιάξει.. ένα overhyped μεταλλαγμένο game ήταν,που μόνο στο competitive θα σταθεί,χωρίς ομάδα τι να παίξεις public; Ακόμα δεν έχω παίξει ούτε λεπτό ) το the division να φανταστώ και μόνος θα παίζεις άνετα,και έρχεται η παρέα σου και σε βρίσκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολικοί είστε, ναι το game έχει πρόβλημα με matchmaking, netcode, ping κτλ αλλα καμια σχέση με κακό game, από τα καλύτερα μπορώ να πω που έχω παίξει απλά είναι δύσκολο και αρκετά HC και κάποιοι δεν το γουστάρουν αυτό. Στην τελική μπείτε σε κάνα clan αν και είναι πολύ εύκολο να βρείς κόσμο για casual. Το πρόβλημα του Division τουλάχιστον στο PVP φαίνεται να είναι το party, το μεγαλύτερο party θα κερδίζει, για solo νομίζω είναι suicidal...οποτε το ίδιο πρόβλημα θα έχετε και εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Off-topic Πράγματι, το Siege δεν είναι κακό, αλλά για μένα τουλάχιστον, δεν με τραβάει άλλο. Και ναι, είναι και θέμα ομάδας, αν έχεις μια καλή παρέα και γουστάρετε, χωρίς άγχος κι έτσι, τότε είναι πολύ καλό. Αν σε πιάσει όμως να γίνεται πιο δουλειά από την καθημερινή σου, για διαφόρους λόγους, nope. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Οι περισσότεροι θέλουμε νέο BF κακά τα ψέματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Όλα τα games βγάζουν άγχος άμα τα βλέπεις competitive, εγώ σταμάτησα από εποχές BF2 και CS να το κάνω αυτό και παίζω pure for the fun και ας τον πίνω επειδή δεν τσεκάρω κάθε γωνια Για μένα στο BF3 το HC mode ήταν το αγαπημένο μου. Συμφωνώ και μένα μου έλειψε το BF. Το μοναδικό πρόβλημα με το Division για μένα είναι το MMO dmg style που μου κάθεται στο λαιμό όσο καλο και να είναι στο τέλος to game overall. p.s. επίσης δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει τελικά (well i know but nvm) στο PVP ένα game που είναι heavy based στο cover system του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Όλα τα games βγάζουν άγχος άμα τα βλέπεις competitive Καλά ναι. Το θέμα όμως είναι σε team game, πόσο competitive το βλέπει και η ομάδα, οπότε πάει αλλού... Εγώ π.χ. να έπαιζα casual όλη μέρα δεν θα με χάλαγε, αλλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα