Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απορώ γιατί δεν είναι open beta, τώρα θα μου πεις Ubisoft servers οποτε...

Πάντως από ότι διάβασα στο Reddit όλοι λένε οτι οι server δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. μακάρι να είναι αλήθεια :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Πάντως από ότι διάβασα στο Reddit όλοι λένε οτι οι server δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. μακάρι να είναι αλήθεια :/

Για την Alpha;

Στις Beta που μπαίνει ο πολύς ο κόσμος και στο release είναι το θέμα.

• Like 3

Κανονίστε να παίξουμε όμως, ξενέρωσα που ξενέρωσα που δεν παίζει κανείς Siege..

told ya... :P

(ακριβώς ρε συ..Αφού στα λέγαμε,ότι δεν έχει μέλλον το παιχνίδι αυτό,με τα bugs του παρέα θα ναι,τραγικά bugs όπως αναφέρουν,δε τα έχω ζήσει,και δε ξέρω αν τα έχουν φτιάξει..

ένα overhyped μεταλλαγμένο game ήταν,που μόνο στο competitive θα σταθεί,χωρίς ομάδα τι να παίξεις public;

Ακόμα δεν έχω παίξει ούτε λεπτό :P )

το the division να φανταστώ και μόνος θα παίζεις άνετα,και έρχεται η παρέα σου και σε βρίσκει.

• Like 1

Υπερβολικοί είστε, ναι το game έχει πρόβλημα με matchmaking, netcode, ping κτλ αλλα καμια σχέση με κακό game, από τα καλύτερα μπορώ να πω που έχω παίξει απλά είναι δύσκολο και αρκετά HC και κάποιοι δεν το γουστάρουν αυτό. Στην τελική μπείτε σε κάνα clan αν και είναι πολύ εύκολο να βρείς κόσμο για casual. Το πρόβλημα του Division τουλάχιστον στο PVP φαίνεται να είναι το party, το μεγαλύτερο party θα κερδίζει, για solo νομίζω είναι suicidal...οποτε το ίδιο πρόβλημα θα έχετε και εδώ.

• Like 2

• Moderators

Off-topic

Πράγματι, το Siege δεν είναι κακό, αλλά για μένα τουλάχιστον, δεν με τραβάει άλλο. Και ναι, είναι και θέμα ομάδας, αν έχεις μια καλή παρέα και γουστάρετε, χωρίς άγχος κι έτσι, τότε είναι πολύ καλό.

Αν σε πιάσει όμως να γίνεται πιο δουλειά από την καθημερινή σου, για διαφόρους λόγους, nope.

• Like 1

Όλα τα games βγάζουν άγχος άμα τα βλέπεις competitive, εγώ σταμάτησα από εποχές BF2 και CS να το κάνω αυτό και παίζω pure for the fun και ας τον πίνω επειδή δεν τσεκάρω κάθε γωνια :D Για μένα στο BF3 το HC mode ήταν το αγαπημένο μου. Συμφωνώ και μένα μου έλειψε το BF. Το μοναδικό πρόβλημα με το Division για μένα είναι το MMO dmg style που μου κάθεται στο λαιμό όσο καλο και να είναι στο τέλος to game overall.

p.s. επίσης δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει τελικά (well i know but nvm) στο PVP ένα game που είναι heavy based στο cover system του.

• Moderators

Όλα τα games βγάζουν άγχος άμα τα βλέπεις competitive

Καλά ναι. Το θέμα όμως είναι σε team game, πόσο competitive το βλέπει και η ομάδα, οπότε πάει αλλού...

Εγώ π.χ. να έπαιζα casual όλη μέρα δεν θα με χάλαγε, αλλά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...