gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Kαι εμενα τιποτα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μόλις μπήκα Uplay, και είναι εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και σε μένα ήρθε. Ξεκίνησα το preload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Άντε, να πάρουμε και σωστές γνώμες και όχι για το αν είναι με Nvidia FX ή όχι, η 25η φωτογραφία που μπήκε από leak. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μόλις μου ρθε mail για pre load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω εκανα account στο Uplay, κατεβασα και τον client του uplay. Key για την beta πως σκ@@@@ θα παρω χωριςι να αγορασω το παιχνιδι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω εκανα account στο Uplay, κατεβασα και τον client του uplay. Key για την beta πως σκ@@@@ θα παρω χωριςι να αγορασω το παιχνιδι?! Στο PC δεν ξέρω αν γίνεται, στο PS4 διάβασα ότι γίνεται.. Λογικά, το αγοράζεις από κάποιο κλειδάδικο στα 0.50 (τόσο το πήρα, αν και πλήρωσα 2.5 μαζί με VAT, ασφαλειες κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Email δεν μου ηρθε αλλα preload με αφηνει να κανω απο uplay μου το εμφανισε και εμενα. Ελπιζω μην κατεβαζω τζαμπα και μου ζητησει κανα αλλο κωδικο μετα και ξενερωσω τελειως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πάντως μου ήρθε email το πρωί και άνοιξε το uplay και ηταν εκεί, ακομα δε ξερω αμα το invite που μου ηρθε ήταν από το apply ή επειδη ειχα αγοράσει κωδικό και τον είχα βάλει στο site εγγραφής. Πάντως στο site https://account-uplay.ubi.com/en-US/beta-accessεκεί που φαίνεται το Access Key γράφει " CHECK YOUR UPLAY PC GAMES LIST " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απορώ γιατί δεν είναι open beta, τώρα θα μου πεις Ubisoft servers οποτε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Oταν τα κλειδια εχουν 50 λεπτα , open beta ειναι ρε συ Ουτε NDA εχει ουτε τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απορώ γιατί δεν είναι open beta, τώρα θα μου πεις Ubisoft servers οποτε... Μου αρεσει παντως γιατι κανεις ερωταπαντησεις σαν και εμενα.. ;p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απορώ γιατί δεν είναι open beta, τώρα θα μου πεις Ubisoft servers οποτε... Δε θέλουν να την πατήσουν όπως στο Siege που έγινε σφαγή στο reddit κλπ λόγω προβλημάτων των servers . ** Και λόγω των προβλημάτων αυτών επηρεάστηκαν και οι πωλήσεις του παιχνιδιού Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2016 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εdit: Άκυρο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 First impressions κανείς; Soon™ 29 ανοίγει για PC & PS4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα