Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μισό λεπτό ρε παιδιά..Οι παραπάνω εικόνες είναι από το 5λεπτο PC gameplay που έβγαλε ο άλλος ο οποίος είπε ότι δεν ήταν με maxed out ρυθμίσεις αλλά με High..Μην βιάζεστε..Το παιχνίδι σίγουρα σε Ultra θα δείχνει όπως στις εικόνες που έβγαλε η Ubisoft, οι οποίες και πάλι απέχουν αρκετά από την Ε3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μισό λεπτό ρε παιδιά..Οι παραπάνω εικόνες είναι από το 5λεπτο PC gameplay που έβγαλε ο άλλος ο οποίος είπε ότι δεν ήταν με maxed out ρυθμίσεις αλλά με High..Μην βιάζεστε..Το παιχνίδι σίγουρα σε Ultra θα δείχνει όπως στις εικόνες που έβγαλε η Ubisoft, οι οποίες και πάλι απέχουν αρκετά από την Ε3. http://www.insomnia.gr/topic/489871-tom-clancys-the-division/?p=54598223 "Ubisoft has recently shared some 4K screenshots of The Division on PC and the beta tester shared his maxed out screenshot stating that the screenshot that was released by Ubisoft was just a “rendered bullshot” that is not possible on PC." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μισό λεπτό ρε παιδιά..Οι παραπάνω εικόνες είναι από το 5λεπτο PC gameplay που έβγαλε ο άλλος ο οποίος είπε ότι δεν ήταν με maxed out ρυθμίσεις αλλά με High..Μην βιάζεστε..Το παιχνίδι σίγουρα σε Ultra θα δείχνει όπως στις εικόνες που έβγαλε η Ubisoft, οι οποίες και πάλι απέχουν αρκετά από την Ε3. Πες μου λιγο περιμενεις να δεις διαφορες High με Ultra σε multiplattform by Ubisoft? Με απογοητευεις Και μενα απο το παραπανω 5λεπτο ψιλο αδιαφορο μου φανηκε δυστηχως το παιχνιδι σαν μια πρωτη γευση. Να φανταστώ ότι τα 3,5+0,5 vram των 970 θα είναι πρόβλημα για 1080p? Για ποιο λογο ακριβως να ειναι προβλημα???Εχει καταντησει κουραστικο να γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια για την 970.Οποιος εχει ψυχολογικα με την Vram ας την δωσει την 970 να παρει R9 390 που εχει μπολικη Vram να καθεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πες μου λιγο περιμενεις να δεις διαφορες High με Ultra σε multiplattform by Ubisoft? ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οι εικόνες που διέρρευσαν και παρατέθηκαν και εδώ, απ'ότι φαίνεται δεν είχαν τα "καλούδια" της NVidia. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=193108421&postcount=3040 Και, http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=193108986&postcount=3057 DLC πρώτα στο ΧΟ http://www.inquisitr.com/2732487/the-division-dlc-confirmed-first-to-xbox-one-per-gamestop-but-what-kind/ Βελτιώσεις από Alpha σε Beta: http://forums.ubi.com/showthread.php/1376289-Closed-Beta-Patch-Notes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εμένα γενικά με χαλάνε τα 3rd person κονσολοπαίχνιδα, το συγκεκριμενό επίσης arcade-ίζει αρκετά, θα περιμένω να το δώ και στην beta και βλέπουμε. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο Escape from tarkov, μακάρι να κάνουν σωστοί δουλειά οι ρώσσοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε κανα νέο πότε ξεκινά το preload; και πόσα giga θα ειναι η beta; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε κανα νέο πότε ξεκινά το preload; και πόσα giga θα ειναι η beta;Πήρε ένας φίλος από το G2A δυο τρεις κωδικούς, οπότε τσίμπησα και εγώ έναν δωρεάν και περιμένω στις 29 να δω το game αν και έχω μια αρχική (αρνητική) άποψη από όσα βίντεο έκατσα και είδα όλο αυτό το διάστημα με τις beta στο xbone. Anw, στα torrent-αδικα ήδη το δίνουν και είναι γύρω στα 27Gb. Στο Uplay έχεις δει αν σου έχει βγάλει τίποτα να κατεβάσεις; Eγώ δεν είδα κάτι πάντως ούτε έχω λάβει mail από την ubisoft για preload or sth. Αυτοί οι torrent-αδες από που το ξετρύπωσαν ένας θεός ξέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πήρε ένας φίλος από το G2A δυο τρεις κωδικούς, οπότε τσίμπησα και εγώ έναν δωρεάν και περιμένω στις 29 να δω το game αν και έχω μια αρχική (αρνητική) άποψη από όσα βίντεο έκατσα και είδα όλο αυτό το διάστημα με τις beta στο xbone. Anw, στα torrent-αδικα ήδη το δίνουν και είναι γύρω στα 27Gb. Στο Uplay έχεις δει αν σου έχει βγάλει τίποτα να κατεβάσεις; Eγώ δεν είδα κάτι πάντως ούτε έχω λάβει mail από την ubisoft για preload or sth. Αυτοί οι torrent-αδες από που το ξετρύπωσαν ένας θεός ξέρει.. Τα ίδια και γω. Λογικά κάποιος που είχε access όλο αυτόν τον καιρό και έπαιζε ( λογικά κάποιοι " close reviewers " ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε κανα νέο πότε ξεκινά το preload; και πόσα giga θα ειναι η beta; Όποιος έχει κάνει εγγραφή στα BETA, μπαίνει εδώ, συνδέεται με τον λογαριασμό του και πάει στο tab "BETA ACCESS". Αν υπάρχει εκεί ο κωδικός πατάτε "SHOW ...". Θα σας εμφανιστεί το παιχνίδι στο Uplay Launcher.. ίσως όχι αμέσως όπως στην περίπτωσή μου, αλλά λογικά θα εμφανιστεί! Τώρα, σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται ούτε στο παραπάνω link, τότε μάλλον πρέπει να το παρακολουθείτε (πριν 2 ώρες δεν υπήρχε τίποτα εκεί για μένα, τώρα ναι). Το Preload συμφωνα με την ανακοίνωση θα μπορεί να ξεκινήσει ή σήμερα ή από άυριο! Το μέγεθος είναι κάπου στα 26GB (αν δεν κάνω λάθος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 http://www.vg24.gr/the-division-beta-free-trick-playstation-4/#.Vqc-SmaZ9R0.facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σύμφωνα με το Reddit το Preload έχει ξεκινήσει. Επίσης μερικές ακόμη εικόνες από Pc gameplay. http://imgur.com/a/kdTbP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και κλειδί δεν είδαμε ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και κλειδί δεν είδαμε ακόμα.. Τι εννοείς; Δεν σου έστειλαν; Αυτό με την εγγραφή στο GE έκανες; Ισχύει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα