Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μοντέλα είναι όπως στην Ε3, το περιβάλλον έχει υποστεί downgrade. Αλλά αν είναι fun το παιχνίδι και όπως το περιμένω, το παραβλέπω το downgrade αφού έτσι και αλλιώς το περιμέναμε..Το θέμα είναι οι servers της Ubisoft που θα μας σπάσουν τις μπάλες..

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και Denuvo

3J4UVTR.jpg

Kαι η ubisoft Denuvo. Αρα απο φετος θα πρεπει να να αγοραζω και τα δικα της παιχνιδια λοιπον! Πω πω!!

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με τα παιδια παραπάνω, για μενα ας ειναι το gameplay καλο και ας εχει graphs του '10,μην γίνεστε ρηχοι,προσωπικα ακομη παίζω turrican,Gods,Elf κτλ.

Δημοσ.

The Division Maxed Out PC Screenshots Look Completely Different From Ubisoft’s 4K PC Screenshots
http://gearnuke.com/division-maxed-pc-screenshots-look-completely-different-ubisofts-4k-pc-screenshots/

οχι οτι δεν το περιμεναμε,

Μέτρια γραφικά με απαιτήσεις πάνω απο τις μεγιστες των GTAV και Witcher 3, τουλάχιστον να εχει καλο optimization για οσους ασχοληθούνε. Αμα δεν ειναι μουφα μπορει να το πάρω κι εγώ

τα "maxed out graphics" απο κοντά ισως δειχνει καλύτερο αλλα καμια σχέση με οτι παρουσίαζαν

the-division-pc-beta-16.jpg

the-division-pc-ss.jpg

Δημοσ.

Μάλιστα...πάλι static shadows μονο...και να φανταστώ το ίδιο indoors, ποσο άσχημο είναι αυτό απορώ γιατί το κάνουν. Εγώ δύσκολα πάντως και κανένας από τους δικούς μου δεν ψήθηκε μέχρι στιγμής οποτε im probably gonna pass. Το PVP btw looks bad.

Δημοσ.

Τα γραφικά τα έχω ξεπεράσει, αν ειναι fun to play εδώ πρέπει να κοιτάμε. Το downgrade ήταν αναμενόμενο και όποιος δεν το περίμενε μπορεί εύκολα να χαρακτηριστει ως naive.

Μέχρι τώρα εκει που βλέπω κάτι ενδιαφέρον επικρατεί ένα meh κάθε λίγο και λιγάκι

Ίσως λίγο το gameplay που μου φαίνετα ρηχό, λίγο το AI που είναι κάπως, με χαλάει το ίδιο το gameplay και το πόσο επαναλαμβανόμενο μπορεί να γίνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...