Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 η ελπιδα πεθαινει τελευταια ετσι και αλλιως...ας προσευχηθουμε τους προσεχεις μηνες για την θετικη εκβαση των πραγματων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 The Division – Two New 4K Screenshots Released From The PC Version + PC Specific Features Οι νέες 2 εικόνες του Divsion είναι φρέσκες σε 4Κ, δεν είναι παλιές..Και γενικά δεν έχουν κάτι το τρομερό για να πεις ότι είναι fake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 The Division – Two New 4K Screenshots Released From The PC Version + PC Specific Features Οι νέες 2 εικόνες του Divsion είναι φρέσκες σε 4Κ, δεν είναι παλιές..Και γενικά δεν έχουν κάτι το τρομερό για να πεις ότι είναι fake. Οχι κατι που δεν εχουμε δει τουλαχιστον μεχρι στιγμης αν εχουμε παιξει τα τελευταια παιχνιδια με μαξαρισμενες ρυθμισεις ισχυει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ειδικά υφές έχουμε δει και καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ειδικά υφές έχουμε δει και καλύτερες. Δεν το εχω δει ingame για να ξερω ουτε high resolution screenshots εχω δει, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα βρω πιο καλες υφες απο οτι στα Unity και Syndicate και στο Witcher 3 σε αρκετα σημεια .. Για φωτισμο και σκιες ακομη πιο δυσκολο λογω genre.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Επίσης, μιλάμε για παιχνίδι που δεν έχει βγει ακόμη, έχει νέα μηχανή γραφικών(Snowdrop) και πάλι HBAO+ βλέπουμε..Και εμείς περιμέναμε να δούμε VXAO στο TR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δυσκολο να δουμε advanced AO ειδικα σε ενα online open world game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μου αρέσει που κάποιοι το πιστεύεται λες και έχετε ξεχάσει τα τελευταία AAA games της Ubi. Άμα είναι καλο port, άμα το gameplay λέει, άμα τα missions δεν τελειώνουν σε τρεις μέρες και δεν είναι grindfest, άμα οι servers της Ubi δεν είναι gtp (που είναι), άμα, άμα, άμα...εγώ το λέω από τώρα προβλέπω αδιάφορο game και κακό port. Μακάρι να κάνω λάθος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Η Beta παίζει κομπλέ διαβάζω πάντως ακόμα και σε low-end σχετικά μηχανήματα..Πιστεύω τεχνικά δεν θα 'χουμε πρόβλημα, με τους servers όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτη την love/hate σχεση που παρατηρω παντως με αυτη την εταιρεια μονο με την ΕΑ την εχω συναντησει και πραγματικα μου προκαλουσε εντυπωση αλλα οχι πλεον. Οσο μεγαλωνει και γιγαντωνεται μια εταιρεια και αναλαμβανει περισσοτερα projects, ανεξαρτητως αν δουλευουν διαφορετικα studios σε αυτα ταυτοχρονα, τοσο περισσοτερο θα σχολιαζεται αρνητικα ή θετικα. Ειναι νομος αυτο και οχι μονο στο gaming. Η ενσταση μου εγκειται στο εξης.Ναι εχουν κανει τρομερες μακακιες αλλα εχουν βγαλει ταυτοχρονα και μερικα απο τα πιο απολαυστικα και ομορφα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου. Προσωπικα ομως ισως και λογω ηλικιας να κραζω ενα παιχνιδι χωρις να το εχω παιξει ή να λεω "α nubi fcuk it" δεν το κανω.. Δεν αφηνω τον εαυτο μου να κυριαρχειται απο προκαταληψεις. Προσωπικα απο οτι εχω δει οχι απλα θα το τιμησω εκτος συγκλονιστικου απροοπτου αλλα φανταζομαι θα γινει και απο τα στανταρακια αυτου του χρονου, αυτα που ηθελα να δω τα εχω δει.. Anyway περι ορεξεως.. Πλησιαζει η beta και θα δουμε περισσοτερα πραγματα για να βγαλουμε ουσιαστικα συμπερασματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 The Division – Two New 4K Screenshots Released From The PC Version + PC Specific Features Οι νέες 2 εικόνες του Divsion είναι φρέσκες σε 4Κ, δεν είναι παλιές..Και γενικά δεν έχουν κάτι το τρομερό για να πεις ότι είναι fake. ναι δεν ειναι το επομενο 2007 Crysis αλλά δεν έχουνε και καμια σχέση με αυτο που ειδαμε απο τις κονσολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 The PC version looks far better (worlds apart i.o.) , there hasn't been such a drastic difference between PC version and console for a long time. http://www.pcgameshardware.de/The-Division-Spiel-37399/Specials/PC-Technik-1184030/ (Γερμανικά) https://translate.google.com/translate?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.pcgameshardware.de/The-Division-Spiel-37399/Specials/PC-Technik-1184030/ (Μετεφρασμένο στα αγγλικά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ok ευχάριστο αυτό περί destruction γιατί μέχρι στιγμής στα video είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Επίσης ποτε επιτέλους θα κάνουν τα πτώματα να μένουν όσο τουλάχιστον είσαι στην περιοχή, χάνεται όλο το sense of end battle achievement, τώρα θα μου πεις για μην τρώει μνήμη, ε clain το έκανε το COD τότε ffs, απλά αφαιρούσε τα ragdolls... p.s. γιατί δεν δείχνουν pc footage? Με τα screens δεν γίνετε δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Φωτογραφίες απευθείας από την PC έκδοση.. Εν ώρα gameplay! http://imgur.com/a/uAHoE ή https://www.flickr.com/photos/137925626@N06/24550133395/in/photostream/ (αποσυμπίεστα αρχεία) "Setting were all max- no ambient occlusion = not highest- (Σύστημα 980ti, 4790k at 4.7, and 16gb at 1600MHz), Some odd fps drops and pretty high vram usage." " It is clear that trees and objects cast very detailed shadows. And when character is close to camera, clothing is very detailed. AA is applied too, tho it is deformed on places due to image compression. There are some great screenshot showing good graphics and then there are: [screenshot] Game looks much better than in those screens. Much sharper and the aa does a great job in motion. " __"Does it look as good as E3?""No. No game ever does, But I went and pre ordered it this morning as its great game." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 4gb gpu ram+7gb ram. Ο θάνατος του μικρομεσαίου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα