d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Άμα θέλει για low 560ti καρτα επιπέδου 770-960 ή 380 λογικά high; Εξαρταται απο αναλυση, το τι ambient occlusion θα εχει διαθεσιμο στις ρυθμισεις, απο τις φωτοσκιασεις καθως και το draw distance (extreme streaming distance φανταζομαι αυτο εννοει) και εννοειται χωρις AA πλην ισως FXAA.. Στο αρθρο που παρεθεσα λεει κατω κατω το προφανες, οτι δηλαδη οσο ανεβαζεις τις ρυθμισεις (και κυριως αυτες που προανεφερα) το συστημα σου θα τα βρει μπαστουνια. Για max out παρα πολυ δυσκολο το βλεπω εως ακατορθωτο σε 1080p γιατι η διαφοροποιηση καμια φορα απο low σε medium μπορει να μην ειναι μεγαλη αλλα σε high και κυριως σε ultra levels ειναι μεγαλη (σε επιδοσεις κυριως για το IQ εξαρταται) Ειναι παντως ελπιδοφορο το οτι τρεχει με ενα σχεδον σταθερο 60αρι απο το φημολογουμενο βιντεο σε αυτο το συστημα. Και για οσους δεν θελουν σταθερο 60αρι τοτε ισως να μπορεσουν να ανεβασουν λιγο περισσοτερο τις ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ΦΗΜΗ:Tom Clancy’s The Division PC Requirements Minimum Requirements: Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (only 64-bit versions) Processor: Intel Core i5 2400 3.1 GHz or AMD FX @ 6100 @ 3.3 GHz RAM: 6 GB Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 or Radeon HD 7770 AMD (2GB VRAM) Hard Drive: 40 GB DirectX: DirectX June 2010 Sound Card: DirectX compatible Input Devices: Windows-compatible keyboard, mouse, controller (optional) Recommended Requirements Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (only 64-bit versions) Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0GHz RAM: 8 GB Video Card: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB) or better Hard Drive: 40 GB DirectX: DirectX June 2010 Sound Card: DirectX 9.0c support Input Devices: Windows-compatible keyboard, mouse, controller (optional) Supported Video Cards at Release NVIDIA GeForce GTX 500 series: GeForce GTX 560 (2 GB VRAM) or better GeForce GTX 600 series: GTX 660 GeForce or better GeForce GTX 700 series: GTX 760 GeForce or better GeForce GTX 900 / Titan series: GeForce GTX 960 or better AMD Radeon HD7000 series: Radeon HD7770 (2 GB VRAM) or better Radeon 200 series: Radeon R9 270 or better Radeon 300 / Fury X series: Radeon R9 370 or better http://www.dsogaming.com/news/rumour-tom-clancys-the-division-pc-requirements-revealed-by-ubisoft-russia/ Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχει πέσει τόσο χαμηλά στα specs σε παιχνίδι της, καλό ή κακό? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μην τα βάζεις έτσι χωρίς να λες ότι είναι φήμη, πάνω πάνω. Το link κάτω μπορεί να μην το δουν μερικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 http://www.examiner.com/article/ubisoft-on-tom-clancy-s-the-division-s-long-dev-cycle-we-did-get-it-very-right Χαμένο 3 χρόνια, και λίγο πριν την κυκλοφορία του λένε τα πάντα γι΄αυτό! τυχαίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δικαιολογίες του πώλου διαβάζω επειδή το παιχνίδι δεν είναι όπως έδειχναν αρχικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγω το ειπα και θα το ξαναπω γιατι αυτη ειναι η αποψη μου και ειναι παγια πλεον. Τα gameplay videos τα αντιμετωπιζω σαν να βλεπω ενα trailer απο μια ταινια πλεον, οχι σαν αυτο που υποτιθεται οτι ειναι δηλαδη early pre-alpha actual gameplay videos. Το gaming αντιμετωπιζεται σαν show business πλεον οποτε ευτραπελα τετοιου ειδους δεν με συγκινουν γιατι ξερω οτι αποκλειεται να εβγαινε ετσι το παιχνιδι οντας και open world και coop.. Γιατι αν εβγαινε ετσι θα εκλαιγαν τα μισα και βαλε pc οτι δεν μπορουν να το παιξουν καν.. Εδω ολοκληρη CD Project Red που πιο τιμια δυσκολα βρισκεις σημερα με ενα project μονο ανα χειρας και παλι ειδαμε πως ηταν και πως βγηκε τελικα, ασχετα αν ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ουτως ή αλλως στον γραφικο τομεα και οχι μονο. Οποτε ας βγει να το δουμε πως θα ειναι και τα ξανασυζηταμε. Γενικα παντως στον γραφικο τομεα δεν μπορω να πω οτι εχω ευκολα παραπονο απο την Ubi, ανεξαρτητως βεβαια απο performance issues και "optimizations" που ειναι αλλο καπελο, μιλαω καθαρα για επιπεδο IQ σε σχεση με το μεσο ορο.. Αν οντως η διαφορα σε gameplay videos οπως στης κονσολας ειναι τετοια παντως οπως παρουσιαστηκε και στα pc χωρις ουσιαστικα enhancements (επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω για αυτο πιστευω θα ειναι καλυτερο) τοτε οντως κατανταει ψιλογραφικο.. Ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση.. Σαν να δειχνεις ενα παιχνιδι σε ultra levels και να το παιζεις τελικα σε low.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλα εδω παιχνιδια του 2015 και ειχαν προτεινομενες απαιτησεις R9 290 και Gtx 780/Gtx 970 στο Division θα μας κανει εντυπωση??? Επισης οταν μιλαμε για παιχνιδι των 45-50ευρω κουτατο και βλεπω ατομα να θελουν να το παρουν και να εχουν καρτες οι οποιες με το ζορι ειναι στα low ε τοτε μαλλον αυτοι κατι δεν κανουν σωστα και οχι τα παιχνιδια. Δεν ειπαμε να σκας ενα τσουβαλι χρηματα για 1080p αλλα οταν εισαι τοσο καιρο με μια καρτα πχ 560ti ή 650ti κλπ και δινεις ομως τοσα χρηματα για παιχνιδια ε παρε μια λιγο καλυτερη καρτα γραφικων και πιο καινουργια αλλιως παρε κονσολα. Μου θυμιζει περιπτωση ατομου στο Witcher που αγορασε την Collectors αξιας 140+ευρω και καρτα γραφικων ειχε την 650ti boost που κοστιζει λιγοτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Sorry αλλα διαφωνώ καθώς αυτές οι κάρτες παίζουν αξιοπρεπώς σχεδόν όλα τα games και πολλά στο high, η Ubisoft και κάποιες άλλες εταιρίες ανεβάζουν στο θεό τα specs γιατί they lazy & suck στο optimization (και για να πουλήσουν h/w ofc), βλέπε WD που ήθελε 100GB Vram να τρέξει χωρίς stutt. So no, fuck'em. Δεν πιστεύω τίποτα και έχω μηδέν εμπιστοσύνη μέχρι να δω reviews από 1-2 άτομα. Μιλάω για gameplay, τα graphs αδιάφορα, το destruction μονο με χαλάει που είναι ανύπαρκτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τσιμπησα απο το πουθενά ενα κλειδακι απο nvidia για τη beta.Για να δουμε τι θα δουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τσιμπησα απο το πουθενά ενα κλειδακι απο nvidia για τη beta.Για να δουμε τι θα δουμε. Yeap και εγώ, τσεκάρετε τα email (νομίζω πρέπει να είσαι Geforce experience user). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γιατί βάζεις πουθενά το mail σου στο GFE ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ρε θα μας βάλετε στο τρυπάκι για να βάλουμε το πατσαβουροexperience? Λυπηθείτε μας.. Εγώ θα το αποφύγω και ας σου δίνει με κάποιο τρόπο key για την beta.. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Θα 'ναι πολύ μπαγλαμάδες στην NGreedia αν θέλουν να έχεις το GFE installed για να πάρεις BETA key.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Βασικα ουτε που ξερω γιατι μου ηρθε αλλα μαλλον επειδη εχω κανει λογαριασμο στο gfe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή, εγώ που τον πλήρωσα 2Ε, και παίζει να μην παίξω τα BETA-σύμφωνα με ένα post παραπάνω-, είμαι μ***ας μάλλον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα