Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

p.s Ελπιζω επισης μην ειμαστε τιγκα στο grinding και καταληξει το νεο Destiny..

Ένας φίλος μου που το έχει, δεν το λέει Destiny πια, αλλά σκοπέτο. :P

• Like 3
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το downgrade, του downgrade, ω downgrade.

Θα βγάλουμε και καινούρια ορολογία όπως τα καλλιτεχνικά ρεύματα ιμπρεσιονισμός, σουρεαλισμός,κυβισμός κ.λ.π

τώρα γεννιέται ο Νταουνγκρεϊντισμός (downgraidism) στο gaming Χε! χε!   

• Like 1
Δημοσ.

ή low ή ultra έχει το παιχνίδι? :P

ακόμα και τα ultra δε φαίνονται να είναι ίδια με την αρχική φώτο του άρθρου..

νομίζω πρέπει να φάει μποϊκοτάρισμα αυτή η εταιρία.όσο και να θέλω το παιχνίδι,και μάλλον θα το πάρω.

Όμως ανακοινώθηκε το 2012..και ήρθε μετά από 4 χρόνια...και απ ότι φαίνεται,θα είναι τόσο χάλια οπτικά,και με απαιτήσεις στον ουρανό,που θα καταντήσει σα το WD..

Ελπίζω το gameplay να είναι καλό και να διαφέρει από fc και ac..το wd δε το βάζω,αφού ήταν σα το fc με τις περιοχές που ξεκλείδωνες..

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε ξέρουν να φτιάχνουν τίποτα άλλο εκεί στα studios της ubi :P

(πάντως πήρα ένα beta key με 58cents,αν είναι να γλιτώσω τα 30-40-50ευρώ,που δε νομίζω)

btw νέα terms of use στην ubi & privacy policy

τα οποία λέει ότι μέχρι 12/4 μπορείς να συμφωνήσεις,αλλιώς μπορείς να ζητήσεις διαγραφή του λογαριασμού σου

Δημοσ.

(πάντως πήρα ένα beta key με 58cents,αν είναι να γλιτώσω τα 30-40-50ευρώ,που δε νομίζω)

Που το βρήκες τόσο? Θέλω να το δοκιμάσω και εγώ! Γιατί αν περίμενα από το sign up for Beta...

Δημοσ.

Έγω έχω προσπεράσει ήδη το κομμάτι των γραφικών και πόσο μάλλον του downgrade που όλοι μας περιμέναμε (μην κοροϊδευόμαστε) αλλά θέλω να σταθω με αυτά που είδα στα βίντεο που έχουν βγει για το παιχνίδι.

Έκατσα και είδα την μια ώρα βίντεο του Angry Joe και ενώ το game φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, ο χάρτης, τα skills, talents, όπλα, αναβαθμίσεις φαίνονται εξαιρετικά, το game θα υποφέρει σίγουρα από συνεχόμενη επανάληψη των ίδιων πραγμάτων. Από τώρα φαίνεται στα μάτια μου. Ίδιοι εχθροί στο περίπου απλά με περισσότερο life, defense κτλ, δεν θα έχει stealth kills ή κάποιου είδους execution, το ανέφερε ο developer στο βίντεο, και γενικά φαίνεται game του ενός playthrough με την παρεα και έτσι.

Η ιστορία και το concept φυσικά φαίνεται ενδιαφέρουσα (από τότε που το είδαμε)αλλά τι να το κάνεις αν το gameplay μετα από κάποιες ώρες το κάνεις εμετό...

Μοιαζει με Watch dogs, αφού πάνω κάτω πολλά games της ubi είναι ίδια μεταξύ τους βασιζομενα σε Splinter Cell, Ghost Recon, αλλά το βλέπω πολύ ρηχό. Ακόμα και στο WD υπήρξαν αποστολές (side missions κυρίως)που τις καταευχαριστηθηκα. Θα μπορούσαν απλά να μεταφέρουν ένα ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα.

Δεν ξέρω αν μιλάμε για κάτι καλό ή για το νέο Destiny..θα πρέπει να πέσει και στα χέρια μας (έστω με ενοικίαση) για να πούμε και περισσότερα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι "χαίρομαι" που έχει τόσο τρελή διαφορα ώστε μπορούν να την δουν και τα άσχετα ματια για να ξεκολλήσουμε από pre-order κτλ. Φυσικά άμα είναι σαν το W3 που είχε σαφώς εμφανέστατο downgrade αλλα μετά από 1 ώρα gameplay ξεχάσαμε και το όνομα μας, τότε ευχαρίστως θα το πάρω. Αλλα τα video μέχρι στιγμής δεν με πείσανε. Επίσης δεν μιλήσανε για micro transactions που είμαι σίγουρος σε ένα "rpg" θα έχει μπόλικο και εννοείτε το PVP που δεν βγάζει νόημα μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Psycho το πιο ελεεινό game με παρέα είναι fun, οποτε δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο ;) Το ποσο party friendly είναι το θέμα, γιατί άμα είναι σαν το Siege που κάθε τρεις και λίγο κάποιος από το party τρώει dc και ξανά από την αρχή τότε κλαυτά :D

perfect example :D

Δημοσ.

Εγώ πάλι "χαίρομαι" που έχει τόσο τρελή διαφορα ώστε μπορούν να την δουν και τα άσχετα ματια για να ξεκολλήσουμε από pre-order κτλ. Φυσικά άμα είναι σαν το W3 που είχε σαφώς εμφανέστατο downgrade αλλα μετά από 1 ώρα gameplay ξεχάσαμε και το όνομα μας, τότε ευχαρίστως θα το πάρω. Αλλα τα video μέχρι στιγμής δεν με πείσανε. Επίσης δεν μιλήσανε για micro transactions που είμαι σίγουρος σε ένα "rpg" θα έχει μπόλικο και εννοείτε το PVP που δεν βγάζει νόημα μέχρι τώρα.

https://translate.google.nl/translate?sl=nl&tl=en&js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fnl.ign.com%2Ftom-clancys-the-division-xbox-one%2F86373%2Fnews%2Fthe-division-bevat-optionele-microtransacties&edit-text=

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησανε στο βιντεο του AJ καποια στιγμη τον ρωταει για τα skins των οπλων και του απανταει ο PR guy οτι καποια θα μπορεις να τα κατεβασεις ή να τα κερδισεις και αλλα να τα αγορασεις..

Psycho το πιο ελεεινό game με παρέα είναι fun, οποτε δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο ;) Το ποσο party friendly είναι το θέμα, γιατί άμα είναι σαν το Siege που κάθε τρεις και λίγο κάποιος από το party τρώει dc και ξανά από την αρχή τότε κλαυτά :D

perfect example :D

Νομιζω οτι αυτο ειναι το νο1 κριτηριο ή θα επρεπε να ειναι.. Ενα game ειναι dude αν το περναμε απο γενεες 14 ή ειμαστε προκατειλλημενοι εξ αρχης τοτε βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος.. Για εμενα το γεγονος οτι δινουν beta πλεον ειναι οτι πιο τιμιο μπορει να γινει.. Θα το παιξει ενα σημαντικο ποσοστο χρηστων και θα βγαλει συμπερασματα πριν το αγορασει και αυτος και οι υπολοιποι μεσω twitch και λοιπων streaming services στην beta..Δεν διαφωνω σε γενικη βαση με τα λεγομενα σου απλα πλεον νομιζω οτι δυιλιζουμε τον κωνωπα.. Και φαντασου στο λεω εγω που επανειλλημενα εχω τονισει ποσο σημαντικο ρολο παιζουν τα γραφικα για το δικο μου immersion, και δεν ειμαι ενας απο αυτους που τα χρησιμοποιουν κατα το δοκουν για να επιχειρηματολογησουν.. 

Θελω να πιστευω και εγω οτι θα ειναι fun το παιχνιδι και καλυτερα που εχω χαμηλες προσδοκιες παρα να παω με υψηλες και να φαω φολα.. 

• Like 2
Δημοσ.

Για εμενα το γεγονος οτι δινουν beta πλεον ειναι οτι πιο τιμιο μπορει να γινει.. 

αν δε κάνω λάθος για να παιξεις την beta πρέπει να το προ-παραγγειλεις.

Δημοσ.

Που το βρήκες τόσο? Θέλω να το δοκιμάσω και εγώ! Γιατί αν περίμενα από το sign up for Beta...

g2a

https://www.youtube.com/watch?v=GO41MJJxaUk

Παιδιά BΟΗΘΕΙΑ. Αγόρασα ένα κωδικό για τα BETA, αλλά μου ήρθε ένα πράγμα τέτοιoυ στυλ "XXXXXXXXX" ,ενώ το Uplay ζητάει "XXX-XXX-XXX-XXX", ενδεικτικά.. Κάνω κάτι λάθος? Πρώτη φορά αγοράζω από το G2A!

όπως σου ηρθε βάλτον,μη φρικάρεις χωρίς λόγο.

δεν έχει ρόλο που αγοράζεις για πρώτη φορά,οι κωδικοί διαφέρουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...