{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους gameplay! Δεν τρελάθηκα ειδικά με τους spongebob enemies. 30 fps με drops στα action scenes χωρίς native 1080p και με downgrade που φαίνεται από χιλιόμετρα. Ακόμα ψήνεσαι για Day1 D4?! Επίσης το cover system για ακόμα μια φορα φαίνεται λάθος για PVP με όπλα και κεφαλια να φαίνονται από cover και όσοι έχουν παίξει GOW ξέρουν ότι κανένας δεν καλυβεται η κάνει blind fire μετά την πρώτη φορα. Μέχρι στιγμής τείνω προς For Honor και Wildlands, η beta θα πει την αλήθεια anyways. Κάτι άλλο τα NPCS μέσα στην μέση του διαδρόμου just waiting το be shot...lolp.s. Περίμενα πιο wow factor tbh... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8rtDjZADidc Έχει story-mode, αν κατάλαβα καλά από το βίντεο? Εε, αν δεν έχει Denuvo, σε πρώτη φάση πάει πειρατικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Χλωμό σε κόβω, ακόμα και SP από ότι κατάλαβα θα συνδέεται στον server για χρ και loot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους gameplay! Δεν τρελάθηκα ειδικά με τους spongebob enemies. 30 fps με drops στα action scenes χωρίς native 1080p και με downgrade που φαίνεται από χιλιόμετρα. Ακόμα ψήνεσαι για Day1 D4?! moufavision δηλαδη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλά ο φωτισμός είναι για τα πανηγύρια σε σχέση με E3 έτσι...όπως λένε και τα comments στο yt "Watchdogs scam part 2 all over again?". δεν πρόκειται να μάθουν ποτε εκεί στην nUbi....Επίσης τα physics στο γυαλί με είχαν κάνει να ανατριχιάσω όταν το είχα πρώτο δει, δες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 δεν θα μαθουν ποτε γιατι παρολαυτα τα προβατα τα αγοραζουν...αντε να δουμε ποτε θα ξυπνησει ο κοσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω ρε παιδια αν δεν το πιασω εγω ο ιδιος στα χερια μου δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα. Ακομη δεν παιξαμε την beta, δεν εχω δει τα mechanics του παιχνιδιου πως θα βγαλω αποψη για το παιχνιδι απο ενα βιντεο; Επισης εγω ειπα.. Ε κλασσικα εικονογραφημενα.. Ναι θα το παρω αμεσως αλλα οχι pre-order. Να βγει πρωτα και να ακουσω οτι δεν εχει τρελλα θεματα και θα το παρω. Ειναι απο τα παιχνιδια που περιμενω. Δηλαδη το περιμενα οτι θα υπαρχει downgrade το οποιο αλλωστε φανηκε και απο τις εικονες που ειχαμε δει, δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο. Kαι αν αυτο ειναι πολυ κοντα στην τελικη εκδοση τοτε σιγουρα δεν ενθουσιαζομαι στον τομεα των γραφικων.. Αλλα εχω μαθει να μην περιμενω να δω οτι εχω δει στην Ε3 στα παιχνιδια.. Αυτο ομως οντως απεχει αρκετα στον τομεα των γραφικων απο το αρχικο βιντεο και δεν εντυπωσιαζει στο ελαχιστο. Δεν θα το κρινω ομως αν δεν δω την pc version με τα full settings και να το παιξω.. Αν ειμαι και στην beta ακομη καλυτερα. Εν παση περιπτωσει ας αφησουμε τωρα τους παιδιαστικους χαρακτηρισμους του δημοτικου σχολειου περι προβατων, και ας αφοσιωθει ο καθενας σε αυτο που τον ενδιαφερει στο παιγνιο. Σεβαστη η αποψη του καθενος αρκει να προβαλλεται στα πλαισια της συζητησης και οχι λες και μιλαω με το ανηψακι μου το 10χρονο.. Κανεις δεν εβαλε σε κανενα το πιστολι στον κροταφο να το αγορασει φανταζομαι και ειμαστε εδω να πουμε και την αποψη μας. Αν ειναι να αρχισω και εγω εξυπναδες τυπου θα το παρουν οι τσιπηδες οταν πεσει η τιμη.. Σαφως και με ενδιαφερει να ακουω τις αποψεις ολων και να κανω διαλογο για αυτο ειμαι και στα φορα, οχι για να πω την εξυπναδα μου και να βγω.. υ.γ Αυτο το chromatic aberration μου εβγαλε τα ματια στο βιντεακι.. Το σιχαινομαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ετσι οπως το εχουν κανει ειναι παρομοιο με splinter cell conviction. για ps3 game καλο ειναι. ηθελα να ξερα γιατι μονο η ubisoft εχει ip με προοπτικες(παρολο που τις ισοπεδωνει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ηθελα να ξερα γιατι μονο η ubisoft εχει ip με προοπτικες(παρολο που τις ισοπεδωνει). Έλα ντε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά για PVE το game μια χαρά φαίνεται άμα εξαιρέσεις το πόσες σφαίρες θέλουν και clain τα graphs αρκεί να τρέχει άψογα στα 60 fps χωρίς stutterfest. Το PVP με προβληματίζει. Anyways ας ελπίσουμε ότι θα στείλουν beta keys. p.s. Απλά πρέπει να σταματήσουν να σκάβουν λάκκους για τα game τους με "false" advertising E3 gameplay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και πολυ που τους νοιαζει.. Ενα μεγαλο show ειναι πλεον η E3 και οσο το gaming γινεται μεγαλυτερη μπιζνα τοσο πιο πολυ μαρκετινγκ φιφες και τετοια παρατραγουδα θα βλεπουμε.. Αλλο ενα video.. Oh Gawd.. Καμια σχεση.. Ας ελπισουμε οτι θα εχει το depth που περιμενουμε στο gameplay γιατι απο γραφικα μαλλον την κατσαμε την boat.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οπτικά μου αρέσει (παρόλο το downgrade), και απο gameplay μια χαρά δείχνει.... αν έχει single player campain και τα darkzones δεν είναι υποχρεωτικά, μπορεί και να το παίξω. Το μόνο που με χαλάει απ' οτι έχω δει, ειναι οτι δίνει εμφαση στο co-op, και το PVP..... αλλα και πάλι, αν τα darkzones δεν είναι υποχρεωτικά για να τελειώσεις το παιχνίδι όπως είπα, τότε είμαι οκ με αυτό που βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 http://gamingbolt.com/the-division-main-missions-make-up-single-player-campaign-no-main-menu-choice 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Joe "Wanted to see if the window damage remained intact" Dev "Oh yea its still there" Joe "Then I must be going blind" Δεν το είπε αλλα θα έπρεπε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Dayum it looks fugly on console.. Ελπιζω να εχει καλυτερα γραφικα στο pc ή gfx enhancements οπως ειπε ο Joe και οχι τιποτα post process fx του πωπουδακου.. Μου αρεσει παντως τρομερα ο ηχος των οπλων και ιδιαιτερα των ημι/αυτοματων. Αν και τα mechanics ειναι εξ' ισου καλα ειμαι οκ απο αυτη την αποψη.. Παντως τιγκα ειρωνεια ο Τζο.. Μου αρεσει λεει που πρεπει να τους ριξεις πολλες για να σκοτωθουν, π.χ μπορει να γυρισει ο αλλος και να πει μα καλα του εριξα 15 headshots και δεν πεφτει τι εγινε.. Η με το health aid που γεμιζει ολη την ενεργεια σου.. I like that και λεει I'm glad ο αλλος lol Στην αρχη επισης τσεκαρει το interactivity παει απο πισω να δει αν τους σπρωξει αν θα αντιδρασουν.. Δεν φαινεται ασχημο.. Αλλα σιγουρα εχει κονσολοποιηθει και εχει πιο πολλα arcade απο οτι rpg στοιχεια απο οτι θα ηθελα.. Σιγουρα παντως δεν ειναι αυτο που περιμενα ειδικα για Clancy game.. Και σιγουρα σε σχεση με το αρχικο προιον που παρουσιασαν ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο..Ας περιμενουμε την beta να κρινουμε μονοι μας.. p.s Ελπιζω επισης μην ειμαστε τιγκα στο grinding και καταληξει το νεο Destiny.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα